X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ّبرای دور مقدماتی جوری گروه بندی کردیم که سخت باشه ولی برای دور حذفی جدول رده بندی رو علی تهیه کرده و جوری گروه بندی شدن که همه کاراکترا شانسی روبروی هم بیوفتن. حالا وقتی علی اومد خودش کامل توضیح میده.
با اجازه من جای علی توضیح میدم! :d
بعد از گروه بندی و اینکه تصمیم گرفتیم دور بعد حذفی باشه،علی یه جدولی کشید! یه سری بحث و اینا شد که به چه ترتیبی اونایی که بالا اومدن به هم بخورن، یه سیستمی رو من پیشنهاد دادم که اون مورد تایید بقیه قرار گرفت! :d
بعد از گروه نیت،وقتی جدول رو آپدیت کردیم، دیدم "آآآآآآآآآآآآ" بمیرم با اون پیشنهاد دادنم! :d نیت و کریتوس خوردن به هم! =))
برنامه ای نبوده که بخوایم از عمد کسی رو بزاریم جلوی هم،یا به صورت رندوم باشه و ... ، با توجه به یه سیستمی رفتیم که نتیجش این شد! :d و خوب،همینطور که گفتم شانسی کریتوس و نیت خوردن به هم! :d (شانسی=/=رندوم ، سیستم=/=برنامه ریزی شده! یکم پیچیده شد! :d )
برای همین گفتم،PS فن ها الان میرن درخواست بن من رو میدن =)) کلا هر اعتراضی دارید،میتونید فحش رو به من حواله کنید:-"

حالا تو این مقطع که ما ضربه فنی شدیم!ولی امیدوارم مدیر ها (که اکثرا pc فن هستن!)از خجالت کاراکتر هایی مثل گرالت و سارا کرگن و بقیه در بیان:d

یه سوال از دوستان گرداننده! داشتم، جداً اینکه سر گروهها بحث صورت بگیره و چیده بشن درست تره یا اینکه به صورت رندوم کرکترها جلوی هم گذاشته بشن؟! من یادم نمیاد تا حالا همچین روالی برای یه نظرسنجی که با این جور موضوعات ـه دیده باشم!

بابا آخه این ینی چی :(( سونی فنا چه گناهی دارن که کرکتراشون فوق باحال هستن ؟ :دی چرا فقط به این جهت که انحصارین باید اینجوری فدا بشن ؟

امیر یه سری توضیحات داد ولی برای واضح تر شدن قضیه:
اول گروه 1 (کریتوس) Vs دوم گروه 15 (نیت)

کلا از اینجا به بعد ربطی به انحصاری و مولتی بودن نداره و بر اساس یه سیستمی جلو رفتیم که بعد از تموم شدن مسابقات اگه دوستان خواستن بهشون توضیح میدم به چه صورت عمل میکنه.

با اجازه من جای علی توضیح میدم! :d
بعد از گروه بندی و اینکه تصمیم گرفتیم دور بعد حذفی باشه،علی یه جدولی کشید! یه سری بحث و اینا شد که به چه ترتیبی اونایی که بالا اومدن به هم بخورن، یه سیستمی رو من پیشنهاد دادم که اون مورد تایید بقیه قرار گرفت! :d
بعد از گروه نیت،وقتی جدول رو آپدیت کردیم، دیدم "آآآآآآآآآآآآ" بمیرم با اون پیشنهاد دادنم! :d نیت و کریتوس خوردن به هم! =))
برنامه ای نبوده که بخوایم از عمد کسی رو بزاریم جلوی هم،یا به صورت رندوم باشه و ... ، با توجه به یه سیستمی رفتیم که نتیجش این شد! :d و خوب،همینطور که گفتم شانسی کریتوس و نیت خوردن به هم! :d (شانسی=/=رندوم ، سیستم=/=برنامه ریزی شده! یکم پیچیده شد! :d )
برای همین گفتم،PS فن ها الان میرن درخواست بن من رو میدن =)) کلا هر اعتراضی دارید،میتونید فحش رو به من حواله کنید:-"
اتفاقاً سیستم خوبی رو پیشنهاذ دادی !:دی
دستت درد نکنه :bighug:
من منتظر اون روزی بودم که دو تا انحصاری خفن با هم روبرو شن!:-"
ایشالا همین جوری پیش بره سیستمتوت :d
ps فنها اگه بفهمن چه کاربزرگی کردی هیچ وقت درخواست بن شدنتو نمیدن :-"
ولی مطمئن نیستم که زیاد بفهمن اگه بن شدی تسلیت میگم :دی

خیلی ممنون از دوستان که توضیح دادن . اوکی حله قانع شدیم :دی

Akiba
من یه بلایی سر تو میارم با این پیشنهادت , حالا ببین )x :دی

ميگم احيانا كسي تاپيك رو وقتي تو دنده بوده روشن كرده كه اين همه پريده جلو ؟! :-/:d
خدا رو شكر كه گروه اول دور دوم خوب چيده شده و خطر كريتوس تا حدودي براي دانته فعلا رفع شد ! :d:| اما خب معلوم نيست بعدا چي بشه و چه كاراكتري با دانته بيفته !
فقط اميدوارم سيستم اونجوري كه من فكر مي كنم نبوده باشه . :-s

ميگم احيانا كسي تاپيك رو وقتي تو دنده بوده روشن كرده كه اين همه پريده جلو ؟! :-/:d
خدا رو شكر كه گروه اول دور دوم خوب چيده شده و خطر كريتوس تا حدودي براي دانته فعلا رفع شد ! :d:| اما خب معلوم نيست بعدا چي بشه و چه كاراكتري با دانته بيفته !
فقط اميدوارم سيستم اونجوري كه من فكر مي كنم نبوده باشه . :-s
دنده اتوماتیکه;;):d
من که رای ام کریتوس ه, صرفا برای اسپم نبودن:-"

بالا خره پس از سالها تلاش در این زمینه تونستم رای اولی بشم.:d

• Nathan Drake

0 0%
  • Kratos

1 100.00%

رای ما کریتوس ولی معلوم نیست این پیشنهاد امیر تو دورهای بعد چه نکند:-s

من که وایستادم تا آخر نظر سنجی بعد رای میدم !
acigar.gif

چون این نظر سنجی بین دو شخصیت انحصاری هست :(
و هر لحظه ممکنه رای ها بالا و پائین بره:-s

من که هیچ کدوم رو نمی شناسم.:دی دیدم آکیبا به نیت رای دادم من هم به کریتوس رای دادم :bighug:

page829

مگه به جز کچل میشه به کس دیگه رای داد؟:|معلومه رای من کچل کریتوس:d

- - -ویرایش - - -

من که هیچ کدوم رو نمی شناسم.:دی دیدم آکیبا به نیت رای دادم من هم به کریتوس رای دادم :bighug:

page829

معلومه که هیچ کدوم رو نمشناسی قرار هم نبود بشناسی ایکس باکس فن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or