Dante .D.H
کاربر سایت
راي من هم كه فقط Nathan Drake !! >:d
--
پ.ن : البته خصومتي كه از دور اول با كريتوس دارم توي راي دادن تاثير زيادي داشت .:d
معلومه که هیچ کدوم رو نمشناسی قرار هم نبود بشناسی ایکس باکس فن:d
اتفاقا به نظر من این پیشنهاد امیر تاثیر خیلی مثبتی تو دور حذفی گذاشته. حالا بعد از این که مسابقات تموم شد اون ایده اولیه رو هم توی تاپیک قرار میدم تا خودتون بهتر متوجه منظورم بشید.
خوب معلومه دیگه به nathan رای بده !آقا نمیشه هر دو شون جزء محبوبترین شخصیت های عُمرم هستن :crying1: هر دو کارکتر بازی ND و Santa Monica :crying1: آخه یعنی چی ؟
:arrowd:کدوم پیشنهاد؟:biggrin1:
با اجازه من جای علی توضیح میدم! :d
بعد از گروه بندی و اینکه تصمیم گرفتیم دور بعد حذفی باشه،علی یه جدولی کشید! یه سری بحث و اینا شد که به چه ترتیبی اونایی که بالا اومدن به هم بخورن، یه سیستمی رو من پیشنهاد دادم که اون مورد تایید بقیه قرار گرفت! :d
بعد از گروه نیت،وقتی جدول رو آپدیت کردیم، دیدم "آآآآآآآآآآآآ" بمیرم با اون پیشنهاد دادنم! :d نیت و کریتوس خوردن به هم!
برنامه ای نبوده که بخوایم از عمد کسی رو بزاریم جلوی هم،یا به صورت رندوم باشه و ... ، با توجه به یه سیستمی رفتیم که نتیجش این شد! :d و خوب،همینطور که گفتم شانسی کریتوس و نیت خوردن به هم! :d (شانسی=/=رندوم ، سیستم=/=برنامه ریزی شده! یکم پیچیده شد! :d )
برای همین گفتم،PS فن ها الان میرن درخواست بن من رو میدن کلا هر اعتراضی دارید،میتونید فحش رو به من حواله کنید
هرچند از جفتشون خوشم میاد ولی Kratos یه داد بزنه Nathan میرینه به خودش