X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Issac:((
این بچه ی بیچاره, اینقدر سختی کشید که دشمناش رو با اشک میکشت. اینقدر فقیر و بدبخت بود که از توی مدفوع های زیر زمین خونشون سکه پیدا میکرد! اینقدر ناراحت بود که Rate Of Fire اشک هاش از M4A1 بیشتر شد. اینقدر سختی کشید که مجبور شد روحش رو با شیطان معامله کنه, اینقدر خونشون وحشتناک بود که هر دفعه که میرفت زیر زمین, کلا زیر زمینشون فرق میکرد. این بچه ی نازک دل بیچاره, بی گناه ِ بی گناه بود, ولی مادر بدجنسش میخواست سرشو ببره:(( دلتون میاد بهش رای ندید؟

گور بابای پسر گریان(اسحاق)به صورتی همه چیز خوار رای دهید،قبل از اینکه هیبت خودتونو رو یه توپ ناز صورتی مشاهده کنید
همم میتونید به سورای کلید ساز(رفیق حسن بوده گویا:d )رای بدید!
هنوز تبلیغات رو شروع نکردم:>

رچت رو دوست میدارم، ایزاک هم دوست میدارم، اما Sora رو خیلی دوست میدارم! :-s به امید بالا رفتن سورا و یکی از بین رچت و ایزاک! :-"

من به اون صورتی همه چیز خور رای میدم !
نه مثل گروه قبل که آدم نمیدونست به کی رای بده؛ نه مثل این گروه که همش کارکتر های ...

من که به آیزاک رای میدم :crying1:

میدونستم نفر پنجم ایشونن ، چرا دیروز نگفتم خدا میدونه :-?

من تنها چالشم انتخاب یکی از بین Issac و Meet Boy بود, گور بابای صورتی همه چیز خوار>:d:p

رچت رو دوست میدارم، ایزاک هم دوست میدارم، اما Sora رو خیلی دوست میدارم! :-s به امید بالا رفتن سورا و یکی از بین رچت و ایزاک! :-"

تو که همه رو دوست میداری:| دیگه کی موند؟بهتره به اون عکس بلایی رای بدی اینم یه کمک از طرف من :bighug:

ای بابا من پلتفرمر بازی نمیکنم اینا رو اصن نمیشناسم یه بیوگرافی بذارید!
نمیشه به آیزاک رای بدم به Isaac Clarke اضافه شه؟! :|

ای بابا من پلتفرمر بازی نمیکنم اینا رو اصن نمیشناسم یه بیوگرافی بذارید!
نمیشه به آیزاک رای بدم به Isaac Clarke اضافه شه؟! :|
به زودی گذاشته میشن! :d
ولی آشنایی با میت بوی و ایزاک کاری نداره :-" بازی هاشون کم حجم میباشند! همین الان بزن دانلودشون کن:-" >:) فقط بگم که ایزاک رسما از کار و زندگی میندازتت:-"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or