Kurt117 کاربر سایت Aug 13, 2013 #10,966 من اصلا نمیدونم به کی رای بدم :d فقط کربی و میت رو میشناسم یکم + نفر بعدی به هرکی رای داد یه پست بزنه،منم به اون رای میدم :d (جدی)
من اصلا نمیدونم به کی رای بدم :d فقط کربی و میت رو میشناسم یکم + نفر بعدی به هرکی رای داد یه پست بزنه،منم به اون رای میدم :d (جدی)
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Aug 13, 2013 #10,967 منم پسر گوشتی. باعث و بانی شکسته شدن گیم پدهای بی شمار، خرد شدن اعصاب های متعدد، بروز دعواهای نافرم، به زبان آورده شدن دشنام های بزرگسالانه و ...:d بالایی@ گفتم این کارا موقوف
منم پسر گوشتی. باعث و بانی شکسته شدن گیم پدهای بی شمار، خرد شدن اعصاب های متعدد، بروز دعواهای نافرم، به زبان آورده شدن دشنام های بزرگسالانه و ...:d بالایی@ گفتم این کارا موقوف
Dreamy کاربر سایت Aug 13, 2013 #10,968 من کلاً روی هیچ کدوم از اعضای این گروه نظری نداشتم منتها رأی میدیم به این Sora بلکم طرفداراش امیدوار باشن:d
من کلاً روی هیچ کدوم از اعضای این گروه نظری نداشتم منتها رأی میدیم به این Sora بلکم طرفداراش امیدوار باشن:d
Frobary Loyal Member Aug 13, 2013 #10,969 الان کنار گوفی و میکی موس نشستن عظمت داره؟؟؟:d لااقل به جای واژه عظمت مثلا از دلربایی استفاده کنین!!!:d بیشتر... عظمت کلید رو دارم میگم، دقت کنی 2 برابر خود Sora هست
الان کنار گوفی و میکی موس نشستن عظمت داره؟؟؟:d لااقل به جای واژه عظمت مثلا از دلربایی استفاده کنین!!!:d بیشتر... عظمت کلید رو دارم میگم، دقت کنی 2 برابر خود Sora هست
PrinceofPersiα کاربر سایت Aug 13, 2013 #10,971 کودکی که به مبارزه این هیولا ها رفت و تنها سلاحش اشک هایش بود ویرایش : عجب شانسی داریم ما!! هر جور پست می دیم، میافته دقیقا ته صفحه! آخرین ویرایش: Aug 13, 2013
کودکی که به مبارزه این هیولا ها رفت و تنها سلاحش اشک هایش بود ویرایش : عجب شانسی داریم ما!! هر جور پست می دیم، میافته دقیقا ته صفحه!
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Aug 13, 2013 #10,972 نوشته شده توسط Frobary: عظمت کلید رو دارم میگم، دقت کنی 2 برابر خود Sora هست بیشتر... آهان این شد یه چیزی,واژه کلید رو ندیدم نوشتی!!!:d فکر کردم عظمت خود سورا رو میگی چون هرچی دقت میکنم عظمتی نمی بینم!!!:d Spoiler تخریب زیرپوستی بود!!:d
نوشته شده توسط Frobary: عظمت کلید رو دارم میگم، دقت کنی 2 برابر خود Sora هست بیشتر... آهان این شد یه چیزی,واژه کلید رو ندیدم نوشتی!!!:d فکر کردم عظمت خود سورا رو میگی چون هرچی دقت میکنم عظمتی نمی بینم!!!:d Spoiler تخریب زیرپوستی بود!!:d
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Aug 13, 2013 #10,974 مجتبی یه چیزی بهت میگما! خیلی هم ابهت داره Sora ! Spoiler کسی که جلوی سفیروث می ایسته معلومه بسیار انسان خفنیست!
مجتبی یه چیزی بهت میگما! خیلی هم ابهت داره Sora ! Spoiler کسی که جلوی سفیروث می ایسته معلومه بسیار انسان خفنیست!
Frobary Loyal Member Aug 13, 2013 #10,975 نوشته شده توسط silent assassin: آهان این شد یه چیزی,واژه کلید رو ندیدم نوشتی!!!:d فکر کردم عظمت خود سورا رو میگی چون هرچی دقت میکنم عظمتی نمی بینم!!!:d Spoiler تخریب زیرپوستی بود!!:d بیشتر... اینم از عظمت خودش
نوشته شده توسط silent assassin: آهان این شد یه چیزی,واژه کلید رو ندیدم نوشتی!!!:d فکر کردم عظمت خود سورا رو میگی چون هرچی دقت میکنم عظمتی نمی بینم!!!:d Spoiler تخریب زیرپوستی بود!!:d بیشتر... اینم از عظمت خودش
U n i t e d کاربر سایت Aug 13, 2013 #10,976 بدون شک رای ما Isaac مثل بقیه شادی نداشته این بشر تو زندگیش