حالا ماجراهای گروه قبل رو بی خیال بشید!!!! به گروه جدید لبخند بزنید! :d
چیییی؟؟؟ فکرشو نمیکردم همچین چیزی بگیاین نظرسنجی که شد برعکس قبلی!!هیچ کدوم با من نمیسازن با این حال به کیربی رای میدم!امیدوارم نفر آخر یه چیز شاخ باشه(مثل Shadow)
من الان خودم دارم زار زار اشک میریزمالان خودت داری لبخند میزنی؟؟؟:d
خوبه! خوبه! :d حداقل Sora دوتا رای میاره!!! :bighug::bighug::bighug:چیییی؟؟؟ فکرشو نمیکردم همچین چیزی بگی
چون Sora توشون هست
Kingdom Hearts بدون این شخصیت هیچ معنی نمیده
محبوب ترین شخصیت خود آقای نومورا (البته خودشم این شخصیت رو ساخته :d )
رای من از هم اکنون به Sora داده میشود
من فکر می کردم پرنس عین آب خوردن با هفت-هشت هزار رای صعود کنهo:-)
------
الآن هم که عکس این نظر سنجی رو دیدم، یه لحظه به نظرم اومد که بعله.... سورا کیلومترها از سه نفر دیگه جلوتره (از همه نظر)...اما به نظر میاد بیشتر از 3-4 تا رای نیاره![]()
من قبول ندارم حرف شمارو,مکس کلاً شخصیت ثابتی نداشته درسته(بخصوص از نظر ظاهر اصلاً متعادل نبوده توو هر شماره یه شکله!که این هم مزید بر علته);توو MP با اینکه یه آدم زخم خوردس ولی افسردگی نداره خون جلو چشماشو گرفته فقط دنبال انتقامه,توو MP2 در واقع یه مکس دیگه شده بود;عشقش به مونا کورش کرده بود اصلاً یادش رفت خانوادش رو!(درحالی که این هم همون مکس رمدیه)اتفاقاً مکس راک استار خیلی بیشتر شخصیتش شبیه مکس واقعیه و از نظر من خیلی کاملتره شخصیت پردازیش;با اینکه از New Jersey رفته شغلش رو عوض کرده توو یه چالش جدید افتاده اما همیشه توو تنهاییش زخمهای قدیمیش(بخصوص مرگ همسر و دخترش)سرباز میکرد و یادش میومد در نتیجه اذیتش میکرد که باعث افسردگی و الکلی شدنش شد.من با اینکه فوق العاده از John Marston خوشم میاد اما رأی ام Max Payne ـه.
خودت یه نگاه بنداز ببین کیربی به نظرت خیلی ضایع نیست؟منم به کیربی(آخر نفهمیدم کربیه یا کیربی
) رای می دم از وقتی 3DS خریدم و بازیاش رو رفتم عاشقش شدم، فکر کنم تو ماریو کارت DS هم بود!
کیربی خیلی با نمک هست، نمیشه بهش رای نداد
چیو؟دوست عزیز لطفا اقدام به ویرایش نمایید :d