X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کربی رو به اون صورت نمیشناسم ولی با اون 3 تای بقیه رابطه خوبی ندارم :d (مخصوصا با اون meat boy که رسما آسفالتمون کرد :| )
پس به کربی رای میدیم :)

این نظرسنجی که شد برعکس قبلی!!هیچ کدوم با من نمیسازن با این حال به کیربی رای میدم!امیدوارم نفر آخر یه چیز شاخ باشه(مثل Shadow>:))

این نظرسنجی که شد برعکس قبلی!!هیچ کدوم با من نمیسازن با این حال به کیربی رای میدم!امیدوارم نفر آخر یه چیز شاخ باشه(مثل Shadow>:))
چیییی؟؟؟ فکرشو نمیکردم همچین چیزی بگی

چون Sora توشون هست

Kingdom Hearts بدون این شخصیت هیچ معنی نمیده

محبوب ترین شخصیت خود آقای نومورا (البته خودشم این شخصیت رو ساخته :d )

رای من از هم اکنون به Sora داده میشود

الان خودت داری لبخند میزنی؟؟؟:-/:d
من الان خودم دارم زار زار اشک میریزم:((:((:((

چیییی؟؟؟ فکرشو نمیکردم همچین چیزی بگی

چون Sora توشون هست

Kingdom Hearts بدون این شخصیت هیچ معنی نمیده

محبوب ترین شخصیت خود آقای نومورا (البته خودشم این شخصیت رو ساخته :d )

رای من از هم اکنون به Sora داده میشود
خوبه! خوبه! :d حداقل Sora دوتا رای میاره!!! :bighug::bighug::bighug:
ولی نمیره بالا...:(( هیچکی نمیشناستش! :((

b4kaocov2r9zcmhs09po.jpg
:bighug:

TeamRatchet#

من فکر می کردم پرنس عین آب خوردن با هفت-هشت هزار رای صعود کنهo:-)
------
الآن هم که عکس این نظر سنجی رو دیدم، یه لحظه به نظرم اومد که بعله.... سورا کیلومترها از سه نفر دیگه جلوتره (از همه نظر)...اما به نظر میاد بیشتر از 3-4 تا رای نیاره:|

من فکر می کردم پرنس عین آب خوردن با هفت-هشت هزار رای صعود کنهo:-)
------
الآن هم که عکس این نظر سنجی رو دیدم، یه لحظه به نظرم اومد که بعله.... سورا کیلومترها از سه نفر دیگه جلوتره (از همه نظر)...اما به نظر میاد بیشتر از 3-4 تا رای نیاره:|

با من حساب کن 5 تا ;;)

منم به کیربی:دی (آخر نفهمیدم کربیه یا کیربی:دی) رای می دم از وقتی 3DS خریدم و بازیاش رو رفتم عاشقش شدم، فکر کنم تو ماریو کارت DS هم بود!

کیربی خیلی‌ با نمک هست، نمی‌شه بهش رای نداد

آخرین ویرایش:
من قبول ندارم حرف شمارو,مکس کلاً شخصیت ثابتی نداشته درسته(بخصوص از نظر ظاهر اصلاً متعادل نبوده توو هر شماره یه شکله!که این هم مزید بر علته);توو MP با اینکه یه آدم زخم خوردس ولی افسردگی نداره خون جلو چشماشو گرفته فقط دنبال انتقامه,توو MP2 در واقع یه مکس دیگه شده بود;عشقش به مونا کورش کرده بود اصلاً یادش رفت خانوادش رو!(درحالی که این هم همون مکس رمدیه)اتفاقاً مکس راک استار خیلی بیشتر شخصیتش شبیه مکس واقعیه و از نظر من خیلی کاملتره شخصیت پردازیش;با اینکه از New Jersey رفته شغلش رو عوض کرده توو یه چالش جدید افتاده اما همیشه توو تنهاییش زخمهای قدیمیش(بخصوص مرگ همسر و دخترش)سرباز میکرد و یادش میومد در نتیجه اذیتش میکرد که باعث افسردگی و الکلی شدنش شد.من با اینکه فوق العاده از John Marston خوشم میاد اما رأی ام Max Payne ـه.
درد های جان انتها داشت ولی دردهای مکس نه;آدم مثله مارستون بمیره بهتره تا اینکه به یاده یه درد قدیمی( )بیفته و به این حال
( )دچار شه

خیلی ساده بگم : نگاهی که رمدی به مکس پین داشت نگاهی درام بود اما راک استار با نگاهی هالیوودی به مکس پین شخصیت داد. راک استار هسته ی مکس پین رو تغییر داد حالا حتما نباید کامل شخصیت مکس باشه , لوکیشن و حالت نواری که از هسته اصلی مکس بود دچار تغییر شد. هدف مکس پین تغییر کرد که اینا همه باعث میشه وقتی مکس راک استار میبینی به خودت بگی این همون مکسی نیست که میشناختم

منم به کیربی:دی (آخر نفهمیدم کربیه یا کیربی:دی) رای می دم از وقتی 3DS خریدم و بازیاش رو رفتم عاشقش شدم، فکر کنم تو ماریو کارت DS هم بود!
خودت یه نگاه بنداز ببین کیربی به نظرت خیلی ضایع نیست؟:-/
:دی

تجربیات ژاپنی غلط غولوط ما نشون میده که اسم اوشون باید "کِربی" تلفظ بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or