X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
safety&peace
با تمام احترامی که به شما قائلم
هیچ فانونی تو پست اول نیست که بگه کاربر جدید نمیتونه شرکت کنه
به عنوان کسی که میگه پست اول خوانده شود ...
یا شایدم همین الان برید ویرایشش کنید چون گفتید که در صورت لزوم تغییر خواهد
من قصد توهین ندارما
اگه من اشتباه کردم از همتون معذرت خواهی میکنم
بازم ببخشید

حق جان رو خوردید

به خدا برید نگاه کنید ......
قوانین تاپیک:

با توجه به درگیریهایی که چند وقت اخیر در فروم ها و تاپیکهای مختلف اتفاق افتاده و همین باعث مسدود شدن دسترسی بسیاری از کاربران گردیده لذا از شما خواهشمندیم قوانین تاپیک را جدی بگیرید تا از بسته شدن تاپیک جلوگیری شود:

1- در کمال احترام نظراتتون رو اعلام کنین .
2- به چالش کشیدن نظرات مخاطب در صورت رعایت احترام وی و عدم استفاده از تصاویر و شکلکهای توهین آمیز حق شماست.

3- از بحث های نامربوط جدا خودداری کنید. این تاپیک جهت بالا بردن اطلاعات عمومی دوستان و کاربران ایجاد شده است.
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، نظر سنجی مربوطه باطل اعلام می‌شود.
:arrowd:
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه و همچنین دیگر تاپیک ها رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد.
5- با کاربرانی که به هر طریقی که بخواهند قانون شماره 4 رو دور بزنن برخوردی شدیدتر تا اخطار خواهد شد.
6- در صورت عدم رعایت قوانین ، فورا به مدیر فروم یا ناظم انجمن گزارش می‌شود.

* نکته بسیار مهمی که دوستان باید بدونن اینه که این تاپیک حاوی مطالبی هست که بعضا باعث اسپویل داستان برای کسانی می‌شود که تا حالا بازی مربوطه رو انجام ندادند. پس قبل از ورود به تاپیک حتما از قوانین و نکات مربوطه آگاهی داشته باشید.

** قوانین در صورت لزوم تغییر خواهند کرد.

================================================

نتایج نظر سنجی ها و بیوگرافی ها به طور کامل در یک تاپیک جداگانه گذاشته شدن: جمع بندی و بیوگرافی شخصیت های تاپیک X Vs. Y (پست اول حتما خوانده شود)

دوباره تاکید میشه که به هیچ عنوان در تاپیک جمع بندی پست ارسال نکنید.

با تشکر از همکاری مدیران و ناظمین عزیز : آریا و نوید و مرتضی

نظرت چیه من برم 1000 تا آیدی بسازم و فک و فامیلم خبر بدم که بریزن و فقط به مکس رای بدن؟:-/
امضاتم خیلی خوشگله. در واقع از خوشمزگی شما برانگیخته میشه. ناراحتی میتونی خیلی راحت تاپیک رو ترک کنی و موجبات اخطار گرفتنت رو فراهم نکنی
نظرت متین منم نمیخوام بحث رو بیشتر از این ادامه بدم. فقط جواب از این کاملتر و قانع کننده تر تا به حال توی هیچ تاپیکی ندیده بودم که الان دیدم. امضام هم فقط و فقط به خودم مربوطه و یک چیز خصوصی هست.
آقای Silent assassin بزرگ (!!!) ببخشید اگه خاطرتون مکدر شد قصد من گفتن حقیقت بود که گفتم. شما هم خیلی بزرگی (!!!).
بیشتر کشش نمیدم خدافظ.

عجب !!!!!!!!!!!!!!!!! :|
رو آتیش بنزین نمیریزم.
مهم اینه که علف به دهن بزی شیرین بیاد که اومده.

دلیل قانع کننده ای نیست.
دلیل نمیشه چون نمیخوان نظر بدن ثبت نام نکنن.
من خودم تو بحث هایی که مربوط به RDR نیست شرکت نمیکنم این یعنی من نباید آیدی بسازم؟؟؟

ول کن چیز مهمی نیست برادر. من آمار کاربرای سایت بشدت دستمه، یه بررسی الان کردم به طور قطع می تونم بگم فقط 3 نفر اونم شاید یوزر دوم ساخته باشن (الان یا قبلا) و باهاش به جان مارستون رای داده باشن. بازم برنده خودشه البته این نظر منه برحسب آماری که دارم و دلایلم (مثل توجه به آی دی های PSN ، XFIRE و... اون یوزر تازه عضو شده و لیست دوستاش)

ولی به نظر داورا و قانونی که هست احترام می ذارم. دیگه حتما صلاح دونستن کلا یوزرای جدید رو حساب نکنن.

در کل مهم نیست ولی بهتره دوستانه تر بحث کنیم. نمی خواستم اینو بگم البته. کسی به جان مارستون رای داده باشه دلیل به نوبیش نمی شه...کسیم به مکس رای داده باشه الد اسکول نیست، این چیزا Fact نیستن که یه سری گفتن و فقط باعث کدورت خاطر می شه. ممکنه همین فردا یه بازی شاهکارتر از ردد بیاد و من و بقیه فنش شیم، زمان عرضه بازی دقیقا مثل یه فیلم، خوبی و بدی کاراکترها و... ـش رو تعیین نمی کنه. این وسط سلیقه هم هست.
امیدوارم فقط از این پست من سوبرداشت نکنید، یه چند بار اشتباه کردم طرفداری از کنسول کردم و منظورم چیز دیگه بود، برام این چیزا اصلا اهمیت نداره مگر به عنوان تفریح.

بریم برای دور بعد . . .

آخرین ویرایش:
وقتی جفتتون پا برهنه میپرین وسط و نمیدونین که مکس و مارستون به مرحله بعد صعود کردن، علی رغم پیام های خصوصی که بهتون دادم و کلی تذکر دادم، دیگه تقصیر من نیست. شاید یه اخطار باعث بشه از این به بعد بیشتر دقت کنین.

حالا چون شماها تازه فهمیدین همچین چیزی هست دلیل نمیشه ما حق خوری کرده باشیم.

safety&peace
با تمام احترامی که به شما قائلم
هیچ فانونی تو پست اول نیست که بگه کاربر جدید نمیتونه شرکت کنه
به عنوان کسی که میگه پست اول خوانده شود ...
یا شایدم همین الان برید ویرایشش کنید چون گفتید که در صورت لزوم تغییر خواهد
من قصد توهین ندارما
اگه من اشتباه کردم از همتون معذرت خواهی میکنم
بازم ببخشید

حق جان رو خوردید

به خدا برید نگاه کنید ......
قوانین تاپیک:

با توجه به درگیریهایی که چند وقت اخیر در فروم ها و تاپیکهای مختلف اتفاق افتاده و همین باعث مسدود شدن دسترسی بسیاری از کاربران گردیده لذا از شما خواهشمندیم قوانین تاپیک را جدی بگیرید تا از بسته شدن تاپیک جلوگیری شود:

1- در کمال احترام نظراتتون رو اعلام کنین .
2- به چالش کشیدن نظرات مخاطب در صورت رعایت احترام وی و عدم استفاده از تصاویر و شکلکهای توهین آمیز حق شماست.

3- از بحث های نامربوط جدا خودداری کنید. این تاپیک جهت بالا بردن اطلاعات عمومی دوستان و کاربران ایجاد شده است.
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، نظر سنجی مربوطه باطل اعلام می‌شود.
:arrowd:
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه و همچنین دیگر تاپیک ها رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد.
5- با کاربرانی که به هر طریقی که بخواهند قانون شماره 4 رو دور بزنن برخوردی شدیدتر تا اخطار خواهد شد.
6- در صورت عدم رعایت قوانین ، فورا به مدیر فروم یا ناظم انجمن گزارش می‌شود.

* نکته بسیار مهمی که دوستان باید بدونن اینه که این تاپیک حاوی مطالبی هست که بعضا باعث اسپویل داستان برای کسانی می‌شود که تا حالا بازی مربوطه رو انجام ندادند. پس قبل از ورود به تاپیک حتما از قوانین و نکات مربوطه آگاهی داشته باشید.

** قوانین در صورت لزوم تغییر خواهند کرد.

نتایج نظر سنجی ها و بیوگرافی ها به طور کامل در یک تاپیک جداگانه گذاشته شدن: جمع بندی و بیوگرافی شخصیت های تاپیک X Vs. Y (پست اول حتما خوانده شود)

دوباره تاکید میشه که به هیچ عنوان در تاپیک جمع بندی پست ارسال نکنید.

با تشکر از همکاری مدیران و ناظمین عزیز : آریا و نوید و مرتضی

ما هم نگفتیم کاربرای جدید نمی تونن شرکت کنن,فقط رایشون تو این تورنمنت حساب نمیشه که کار بسیار منطقی هست!!!
مسابقات تکی گذشته حساب میشد!!
نظرت متین منم نمیخوام بحث رو بیشتر از این ادامه بدم. فقط جواب از این کاملتر و قانع کننده تر تا به حال توی هیچ تاپیکی ندیده بودم که الان دیدم. امضام هم فقط و فقط به خودم مربوطه و یک چیز خصوصی هست.
آقای Silent assassin بزرگ (!!!) ببخشید اگه خاطرتون مکدر شد قصد من گفتن حقیقت بود که گفتم. شما هم خیلی بزرگی (!!!).
بیشتر کشش نمیدم خدافظ.

امضای شما به هیچ وجه یه چیز خصوصی نیست و توهین واضحی به کل تاپیکه,به نفع خودتونه عوضش کنین!!!

آخرین ویرایش:
یک جوری می گین حالا انگار چی شده!!!!
شرایط کاربر سایت شدن اینه که 20 پست داشته باشی و دوهفته از عضویت گذشته باشه. اینا هم فقط دوسه نظر سنجی از دست می دن تا کاربر سایت شن
حالا هم هردوتا رفتن بالا. یکم ظرفیت رو بیارین بالاتر. آخر هر نظر سنجی همیشه همینکارو می کنین.

یک جوری می گین حالا انگار چی شده!!!!
شرایط کاربر سایت شدن اینه که 20 پست داشته باشی و دوهفته از عضویت گذشته باشه. اینا هم فقط دوسه نظر سنجی از دست می دن تا کاربر سایت شن
حالا هم هردوتا رفتن بالا. یکم ظرفیت رو بیارین بالاتر. آخر هر نظر سنجی همیشه همینکارو می کنین.
به نظر من 50-50 بودن:دی

این قضیه ی کاربر جدید از همون شروع X Vs Y Champions رو گفتیم که! :d تا الان هم توی همه ی نظرسنجی ها 4-5تا رای کاربر جدید بیشتر نبوده که اکثرا تاثیری توی نتایج نداشتن:d
گوجه( :p ) هم گفت چیز خاصی نیست شرایط کاربرسایت شدن،2 هفته و 20 پست :d طرفدارای جان مارستون خودشون رو برای دور بعد گرم کنند! :bighug:
توی کاراکتر بتل پارسال BC هم کاربرهای جدید و اونایی که زیر 50 پست داشتن نمیتونستن شرکت کنند، توی سایت های دیگه هم عموماً چنین قانونی میزارن(نمونش همین الان میتونید به AW مراجعه کنید:-" )
---

حالا ماجراهای گروه قبل رو بی خیال بشید!!!! به گروه جدید لبخند بزنید! :d

ldx96gn3ve45ao8wyw2g.png
:((:((:((:((:((

به نظر من 50-50 بودن:دی

من که کلا توی این نظرسنجی طرفدار پرنس بودم برام فرقی نمی کنه.:دی

@ آکیبا

باید Altair رو مسخره می کردم تا اینقدر پررو نشی! 8-| :دی

---------------

نظر سنجی بعد هم 10000000000% کیربی می ره بالا! :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or