X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Kirbi یا Sora ؟
من وایمیستم آخر رای میدم فقط دعا می کنم شخصیّت آخر یه چیز خفن باشه

من الان خودم دارم زار زار اشک میریزم:((:((:((

خوبه! خوبه! :d حداقل Sora دوتا رای میاره!!! :bighug::bighug::bighug:
ولی نمیره بالا...:(( هیچکی نمیشناستش! :((

به خدا این رای گیری اگه تو ژاپن برگزار میشد Sora با اختلاف چند صد هزارتایی اول میشد :d

اما اینجا برعکس میشه :|

منم به کیربی:دی (آخر نفهمیدم کربیه یا کیربی:دی) رای می دم از وقتی 3DS خریدم و بازیاش رو رفتم عاشقش شدم، فکر کنم تو ماریو کارت DS هم بود!
شما 3DS خریدی نشستی Kingdom Hearts 3D بازی کنی؟ :| گناه کردی به خدا

وگرنه میفهمیدی واقعا Kirby جلو Sora هیچی نیست هیچی

به خدا این رای گیری اگه تو ژاپن برگزار میشد Sora با اختلاف چند صد هزارتایی اول میشد :d

اما اینجا برعکس میشه :|
نگو ژاپن!!!!یاد 8 تا رای لینک تو گروه پنجم میفتم:((همون نسلی که ریمن رو به لینک ترجیح داد،کربی رو هم به سورا ترجیح میده!:((Kingdom Hearts رو هنوز بعضی از JRPG باز های ایرانی هم نمی شناسن!

کربی مربی کیه دیگه مگه گروه مکس و جان نیست.
گروه مکس و جان بـــــود!!!مکس برد و تموم شد رفت حالا کربی و سورا و رتچت و میت بوی معرّفی شدند ن=منتظر پنجمی هستیم تا رسماً تبلیغات رو شروع کنیم بریم جلو

میت بوی رو عشق است اصلا بازیش یه حس با حالی میداد مشتی بود (هر چند خونه یکی از رفیقامون بازی کردیم):d

1_kirby.jpg

این انیمه رو ندیده باشید نصف عمرتون بر فناست:دی (صدا و سیمای خودمون هم اینو پخش میکرد:دی)
من خودم بیشتر از اینکه به خاطر بازیا فن کربی باشم، به خاطر این انیمه دوستش دارم:bighug::دی

اااااااااااااااااااا این کربی بود:-o
پس واجب شد بهش رای ندیم:d
چقدر چرت بود:-&

1_kirby.jpg

این انیمه رو ندیده باشید نصف عمرتون بر فناست:دی (صدا و سیمای خودمون هم اینو پخش میکرد:دی)
من خودم بیشتر از اینکه به خاطر بازیا فن کربی باشم، به خاطر این انیمه دوستش دارم:bighug::دی
خاطره ما رو با این انیمه باحال زنده کردی(نینتندو لایسنس چند تا دیگه از بازیهاش رو میداد از این سریال های باحال می ساختند معروفیّت خفن شخصیّت هاش سه برابر میشد)کلّاً ما هم به خاطر این انیمه کربی رو دوست داریم!البته سورا ودانل داک و میکی موس خودش منو به اندازه کافی وسوسه می کنه

امیدوارم کربی و سورا بیان بالا،من وایمیستم آخر سر از همه رای میدم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or