X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میشه بجاش موریگان رو بفرستید بالا؟;;)
+
از آب گل آلود میخوای ماهی بگیری؟؟!!
yahoo_7.gif
yahoo_4.gif
صلاحیت موریگان بیشتره آخه.... :d

آخرین ویرایش:
واقعا از اون دوستانی که باعث حذف Garrus شدن متشکرم :|
من و بقیه ی دوستان،این همه میایم توی تاپیک تبلیغ میکنیم،آخرش با این کاراتون حذفش میکنید:((:((:(( همینطور دورهای قبل هم با اینکار بعضیا باعث حذف کاراکتر محبوبشون شدن :|
تو رو خدا پست اول رو بخونید! و تو رو خدا بی خیال تبلیغات خارج از تاپیک بشید! همینجا تبلیغاتتون رو بکنید، اگر بچه ها دوست داشتن رای میدن،نداشتن هم نمیدن! زوری که نمیتونیم یکی رو به عنوان کاراکتر محبوب ببریم بالا :|

باشد که دیگر کسی به سرنوشت Garrus دچار نگردد!:-s

من از دوستانی که با رای هاشون موجبات صعود آلیکس دوست داشتنی و خوشگـــل رو فراهم کردند بسیار ممنونم :bighug: :d
20687787515043623948.jpg

66083313028483583103.jpg

این جا آلیکش چه مو قشنگ شده: >:) :))

30590841386484368155.jpg

باشد که دیگر کسی به سرنوشت Garrus دچار نگردد!

بله من هم همین آرزو را دارم
راستی رای های نهایی انگار هنوز اعلام نشده، آلیکس دوم شد صعود کرد دیگه؟

من و بقیه ی دوستان،این همه میایم توی تاپیک تبلیغ میکنیم،آخرش با این کاراتون حذفش میکنید:((:((:(( همینطور دورهای قبل هم با اینکار بعضیا باعث حذف کاراکتر محبوبشون شدن :|
تو رو خدا پست اول رو بخونید! و تو رو خدا بی خیال تبلیغات خارج از تاپیک بشید! همینجا تبلیغاتتون رو بکنید، اگر بچه ها دوست داشتن رای میدن،نداشتن هم نمیدن! زوری که نمیتونیم یکی رو به عنوان کاراکتر محبوب ببریم بالا :|

باشد که دیگر کسی به سرنوشت Garrus دچار نگردد!:-s
اره واقعا ...
ما این همه تبلیغات کردیم برای garrus بعد یه سری از دوستان که شاید ندانسته میان تبلیغات خارج از تاپیک میکنند و کار های ما رو بی نتیجه میکنند .:(:((
ایشاالله دفعات بعدی همچین اتفاقاتی نیوفته...[-o<

يعني اگه سه تا راي به Morrigan داده بودين الآن اون به جاي Alyx رفته بود بالا ! :| البته از بالا رفتن Alyx ناراحت نيستما ولي دلم با Morrigan بود ! =((
--
ما این همه تبلیغات کردیم برای garrus بعد یه سری از دوستان که شاید ندانسته میان تبلیغات خارج از تاپیک میکنند و کار های ما رو بی نتیجه میکنند .:(:((
وقتي روش تبليغات موثر رو به انحصار در ميارين و به بقيه نمي گين خب از اينكارا ميشه ديگه !! :d

آخرین ویرایش:
:-< خوشحال بودم باعث حذف یکی از افراد ME شده بودما :((
ولی خب اشکال ندارد ، شپرد بیاد تو مراحل بالا میشه به تحقیرش دل بست >:)

خب میبینم که باز هم کاراکتر انتخابیه امین رضا جان از صعود باز ماند، ایندفعه کاراکتر انتخابیش ( اگه Garrus Vakarian رو حذف شده بدونیم) بین اون 4 تا آخر شد :-"

امین جان یادته اول نظر سنجی گفتی به آلیکس رای میدی
حداقل از حرفت اینطوری برداشت میشد به خاطر حضور فرمانده /:)

:d به به... ایول به این پیش بینی :d :
http://forum.bazicenter.com/thread51992/page687/#post2762298

به همین خیال باش,الان که موریگان و جیم حذف شدن مثل شیر پشتش هستم!!:d

بستگی داره با کی هم گروه شه، به هر حال روی منم میتونید حساب کنید :d

آلیکس :
:bighug:

من همون موقع که رای دادم میدونستم جیم حذف میشه =((
جیم هم تو گروه آخر میشه :) :bighug:
1000000000000000 بار دیگه هم یه همچین گروهی با یه همچین افرادی باشه باز هم به جیم رای میدم :bighug:

حالا رو حساب هرچی میخواین بگذارید کارکتر جیمی با امثال Shepard یه 400 سال نوری فاصله داره ;;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or