X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فقط یه رای کم داریم واسه گروس ! تلاش کنید .

02535073098683102356.jpg

اینه بالاخره یکم جایگاهمون محکم شد garrus حقش بیشتر از ایناس

روحانی متشکریم:d

بابا اصلا نمیشه حتی تلبیغم کرد برای یکی شون. تا میام یه عکسی چیزی بزارم میترسم رای های بقیه بیاد پایین ولش میکنم:|:d
مثلا شماهایی که برگذارکننده هستین میتونین بین اینا فقط یکی رو انتخاب کنین؟ (البته مرضی و علی که انتخاب کردن:d) به هرکدوم رای بدی خیانت به اون یکی دیگس. مثلا من میخوام به جیم رای بدم و یاد سارا میافتم بعد چشمم میخوره به اسم الکس و رای نمیدم. یا یاد سکانس آخری ME میافتم ولی باز اسم جیم رو میبینم و منصرف میشم.:d (ولی با این همه چه حالی میده بدونی مجتبی داره زجر و عذاب میبینه>:) فقط یه بار باید سر مرتضی هم از این بلاها بیاد که دلم خونک بشه:d)
راستی اگه میشه نتایج رو توی پست اول یا یه پست جامع بزارین که خواستیم نیگا بندازیم خودمون رو نکشیم:d
آقا از همین جا برای بعد از Champions درخواست دارم یه Morrigan vs. Bayonetta بزارین. خیلی هم بهم میان. هر دو Witch، هر دو $$Bad A، هر دو مشکل دار:d قشنگ تر از همه تقابل مجتبی و مرتضی:d

تبليغات براي Garrus خيلي اثر كرده !!! :-o شيوه تبليغات رو به ما طرفداراي Morrigan هم ميگين شايد تونستيم كاري كنيم بياد بالا !! :d
نمي دونم چرا تبليغات من بيشتر مواقع تاثير منفي داره ؟ :d

ای بابا پس این فن های آلیکس و موریگان کجا هستن؟:|من خسته ام نمی تونم تبلیغ کنم حداقل شما بکنید ما هم روحیه بگیریم :| ضد حال ها:((:d

تبليغات براي Garrus خيلي اثر كرده !!! :-o شيوه تبليغات رو به ما طرفداراي Morrigan هم ميگين شايد تونستيم كاري كنيم بياد بالا !! :d
نمي دونم چرا تبليغات من بيشتر مواقع تاثير منفي داره ؟ :d
Garrus Vakarian:x \m/
نمیگیم تا توش بسوزی:p
تازشم ادم نمیاد که همه تجربیاتشو یه جا بگه >:)
از بس که نحسی :))

ای بابا پس این فن های آلیکس و موریگان کجا هستن؟:|من خسته ام نمی تونم تبلیغ کنم حداقل شما بکنید ما هم روحیه بگیریم :| ضد حال ها:((:d

06067478433497066526.jpg
viewer.php
[/URL][/IMG]
متاسفانه در حال حاضر تمام كاري هست كه مي تونم بكنم . مطمئنا بقيه فردا بيشتر و بهتر از من تبليغ مي كنن !
حادثه خبر نمي كنه مي ترسم وقتي ناخواسته از اون ضايع هاش بياد رو صفحه مچمو بگيرن به عنوان S*e*x*i*s*m از خونه پرتم كنن بيرون !! :d

کی دلش میاد به این رای نده؟!:((

images

images

مگه اون کسی که به گوردون فریمن کمک میکرد یادتون رفته؟8-|
پس به آلکس هم رای دهید
images

images

images

06067478433497066526.jpg
viewer.php
[/URL][/IMG]
متاسفانه در حال حاضر تمام كاري هست كه مي تونم بكنم . مطمئنا بقيه فردا بيشتر و بهتر از من تبليغ مي كنن !
حادثه خبر نمي كنه مي ترسم وقتي ناخواسته از اون ضايع هاش بياد رو صفحه مچمو بگيرن به عنوان S*e*x*i*s*m از خونه پرتم كنن بيرون !! :d

پس مواظب باش همین عکسها هم خوب اند:bighug:

فقط واسه یادآوری بعضی از دوستان!!!
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه و همچنین دیگر تاپیک ها رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or