من کاملش رو نزاشتم که ملت جوگیر نشن به شپرد رای بدن اومدی کار رو خراب کردی که
ولی به حرف مجتبی گوش ندید! :d به Garrus رای بدید! فقط به ایشون رای پذیرفته میشه :d
@سواستیکا
از همین جان مارستون یاد بگیر! :d نگاه کن اینم زخم روی صورت داره رای بده به Garrus! اینا همش نشونه ـست
---
آزاد سازی قدرت ماهم فقط با شکست جان مـــــــارستـــون و ضایع شدن صلیب پوشی به نام پیمان انجام می شه.
من خودم تو کارکتر بتل سال پیش به جیم بزرگ رای دادم و از او حمایت همه جانبه کردم ! ولی امسال وقتی کله کل فرمانده شپرد رو که دیدم ... دلم ریخت !
کلا تو اون دو تا شخصیت دو تا چیز منون دیوونه میکنه :
از جیم اون سیگار برگ خوفش !
کلا سیگار جیم با سیگار های اسنیک و بیگ باس به نظر من رقابت تنگاتنگی داره!
و از شپرد هم اون زخم های خوف روی صورتش تو قسمت دوم !
کلا یه جور ابهت بهش میده ! تو قسمت دوم یک جای تاریک که رفتم, زخم صورت شپرد به زنگ قرمز تو تاریکی میدرخشید !
Garrus یکی از به یاد ماندنی ترین شخصیت های سری مس افکته. از لذت های زندگی من:d این بود که میرفتم پیشش و فقط باهاش حرف میزدم! اون لحنش، صداش، حرف هایی که میزد، یادش به خیر!
I Always Find it is Easier to see the World in Black an White. GREY ?! I dont Know what to do with Grey.
. کسی این دوتا رو یادشه؟! فکر میکنم تو مس افکت3 بود، یه بار رفتم تو کابین خلبان دیدم گاروس و جوکر دارن باهم حرف میزنن. سوال جواب بود! یکی جوکر میپرسید گاروس جواب میداد یکی گاروس میپرسید جوکر جواب میداد:d اطلاعات عمومی:d اینقدر چیز گفتن به هم:d
یعنی حال کنید جذبه رو
یه Concept Art خیلی خوشگل!:bighug:
گاروس در حال اندیشیدن به خانواده ش که در Palavan هستن
هوه! اینجا رو یادتونه؟! :bighug:
نگید که نذاشتید گاروس برنده بشه اصلا دیدن خوشحالیش باعث شد در آستانه ی ترکیدن قرار بگیرم:bighug:
خخخخخخخخخخخخخخ یعنی اینو که گفت من منفجر شدم!
یادتونه مچشونو گرفتیم؟! بیچاره ها تا چند دقیقه تته پته میکردن
آره پسر :crying1:
خب تموم شد! آهان یکی مونده! این آخری رو اختصاصی تقدیم میکنم به هیتر بزرگ، کایزر عزیز! :bighug: