X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
طرفداران مس افکت هم با توجه به این عکس باید به موریگان رای بدن,نخواستن رای به جیم هم پذیرفته میشه!:d

طرفداران مس افکت هم با توجه به این عکس باید به موریگان رای بدن,نخواستن رای به جیم هم پذیرفته میشه!:d
من کاملش رو نزاشتم که ملت جوگیر نشن به شپرد رای بدن:-" اومدی کار رو خراب کردی که:p
ولی به حرف مجتبی گوش ندید! :d به Garrus رای بدید! :-" فقط به ایشون رای پذیرفته میشه :d

@سواستیکا
از همین جان مارستون یاد بگیر! :d نگاه کن اینم زخم روی صورت داره :-" رای بده به Garrus! اینا همش نشونه ـست:-"
---
آزاد سازی قدرت ماهم فقط با شکست جان مـــــــارستـــون و ضایع شدن صلیب پوشی به نام پیمان انجام می شه.
yahoo_19.gif
باید قدرتت رو آزاد کنی تا بتونی شکست بدی دیگه:-" بیا الان به Garrus رای بده تا قدرتت آزاد شده باشه برای اون موقع:-"

دوستان عزیز، یه عکس دیدم هر چی دقت کردم نفهمیدم Cosplay کدوم کاراکتره، هم خودش خیلی آشنا میزنه هم کاراکترش

:d :-b =p~ l-) :-? ؟

باید قدرتت رو آزاد کنی تا بتونی شکست بدی دیگه! بیا الان به Garrus رای بده تا قدرتت آزاد شده باشه برای اون موقع:-"
از آب گل آلود ماهی گرفتن به نوعی تخلف انتخاباتی به حساب میاد [-(
از ما گفتن بود :-" :d

دوستان عزیز، یه عکس دیدم هر چی دقت کردم نفهمیدم Cosplay کدوم کاراکتره، هم خودش خیلی آشنا میزنه هم کاراکترش
ایشون Cosplay آنیا از Geowئه:d!چقدر هم هات هست:d!

آقا Garrus رو ببرید بالا،ME با قاطعیت صعود کنه:d!

مشکل کم رای اوردن جیم اینه که بچه ها نمیشناسنش,اگه از پایه باهاش آشنا بودن میفهمیدن حتی کاراکترهای بایوور(ع) هم مونده تا به بلیزارد(ع) برسن!:d
من خودم تو کارکتر بتل سال پیش به جیم بزرگ رای دادم و از او حمایت همه جانبه کردم ! ولی امسال وقتی کله کل فرمانده شپرد رو که دیدم ... دلم ریخت !
کلا تو اون دو تا شخصیت دو تا چیز منون دیوونه میکنه :
از جیم اون سیگار برگ خوفش !
کلا سیگار جیم با سیگار های اسنیک و بیگ باس به نظر من رقابت تنگاتنگی داره!

و از شپرد هم اون زخم های خوف روی صورتش تو قسمت دوم !
کلا یه جور ابهت بهش میده ! تو قسمت دوم یک جای تاریک که رفتم, زخم صورت شپرد به زنگ قرمز تو تاریکی میدرخشید !

نه خیر من انگار باید دست به کار بشم :)>-

Garrus یکی از به یاد ماندنی ترین شخصیت های سری مس افکته. از لذت های زندگی من:d این بود که میرفتم پیشش و فقط باهاش حرف میزدم! اون لحنش، صداش، حرف هایی که میزد، یادش به خیر! :(

I Always Find it is Easier to see the World in Black an White. GREY ?! I dont Know what to do with Grey.

Garrus Vakarian

خب...حالا لازمه چندتا عکس بذاریم تا یکم یاد گدشته ها کنیم!8->

69236192290943819882.jpg
:دی. کسی این دوتا رو یادشه؟! فکر میکنم تو مس افکت3 بود، یه بار رفتم تو کابین خلبان دیدم گاروس و جوکر دارن باهم حرف میزنن. سوال جواب بود! یکی جوکر میپرسید گاروس جواب میداد یکی گاروس میپرسید جوکر جواب میداد:d اطلاعات عمومی:d اینقدر چیز گفتن به هم:d

98990112622452609286.jpg
یعنی حال کنید جذبه رو :-"

95142464189106834782.jpg
یه Concept Art خیلی خوشگل!:bighug:

99332482893403057411.jpg
گاروس در حال اندیشیدن به خانواده ش که در Palavan هستن:(

49678861330217922623.jpg
هوه! اینجا رو یادتونه؟! :bighug:

1024px-I%27m_garrus_vakarian%2C_and_this_is_now_my_favorite_spot_on_the_citadel.png
نگید که نذاشتید گاروس برنده بشه:-s اصلا دیدن خوشحالیش باعث شد در آستانه ی ترکیدن قرار بگیرم:bighug:

-Quotes-Mass-Effect-Typography-Mass-Effect-3-Garrus-Vakarian-Fresh-New-Hd-Wallpaper--.jpg
خخخخخخخخخخخخخخ یعنی اینو که گفت من منفجر شدم! :lol:

Garrus_and_tali_romance.png
:wow: یادتونه مچشونو گرفتیم؟! بیچاره ها تا چند دقیقه تته پته میکردن:lol:

69820892411405884266.png

آره پسر :crying1::crying:

خب تموم شد! آهان یکی مونده! این آخری رو اختصاصی تقدیم میکنم به هیتر بزرگ، کایزر عزیز! :bighug:

07056700891993486564.jpg

:d

آخرین ویرایش:
در راستای پست بالا! :d

حیف این لوگو زده عکس رو خراب کرده :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or