X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من این خیلی کار بی خودی هست که به خاطر دو نفر که تو پروفایل هم درباره یک کارکتر تبلیغ میکنند , یک کارکتر محبوب رو حذف کنید !
باید ببینید که کارکتر چند تا رای تقلبی (از اون طریق) به دست آورده و بعد اون رای ها رو از اون کارکتر کم کنید تا تعداد رای های اصلی اش به دست بیاد و مشخص بشه که میتونه بره گروه بعد یا نه !
این منصفانه ترین و عادلانه ترین راه هست ! (به نظر من)
لطفا مسئولین تاپیک حتما این راه رو در نظر بگیرد ! در مورد اون کاربر ها هم به نظر من یک اخطار میتونه کافی باشه ! ولی این که کارکتری رو حذف کنید به نظر من کاملا ناعادلانه است!
به طور مثال شما الآن همین گروه رو ببینید ! اختلاف رای گروس با الیکس 10 تا رای هست ! یعنی 10 تا رای تقلبی بوده واقعا !؟ یعنی 10 تا کاربر رفتن تو پروفایل هم دیگه برای گروس تبلیغ کردند !؟
لطفا حتما یک تجدید نظری بکنید در مورد این قانون نانوشته تون !

آخرین ویرایش:
به نظر من این خیلی کار بی خودی هست که به خاطر دو نفر که تو پروفایل هم درباره یک کارکتر تبلیغ میکنند , یک کارکتر محبوب رو حذف کنید !
باید ببینید که کارکتر چند تا رای تقلبی (از اون طریق) به دست آورده و بعد اون رای ها رو از اون کارکتر کم کنید ! بعد باید رای های قانونی اش شمرده بشه تا مشخص بشه که میتونه بره گروه بعد یا نه !
لطفا مسئولین تاپیک حتما این راه رو در نظر بگیرد ! در مورد اون کاربر ها هم به نظر من یک اخطار میتونه کافی باشه ! ولی این که کارکتری رو حذف کنید به نظر من کاملا ناعادلانه است!
به طور مثال شما الآن همین گروه رو ببینید ! اختلاف رای گروس با الیکس 10 تا رای هست ! یعنی 10 تا رای تقلبی بوده واقعا !؟ یعنی 10 تا کاربر رفتن تو پروفایل هم دیگه برای گروس تبلیغ کردند !؟

بله,گروس اگه تقلب نمیشد اختلافش با الان از 10 رای بیشتر بود و در حذف شدنش شکی نداشته باشین!
قانون هم فعلا قرار نیست تغییری توش ایجاد بشه!

ایشون درست میگن
biggrin1.gif
تعداد رای هایی که از این طریق (تبلیغ تو پروفایل) به دست اومده رو کم کنید، اینجوری به نظرم منصفانه تر هست.

تا قبل از تبلیغات گروس 5 رای از الکس کمتر داشت,توقع ندارین که صعود می کرد با این وضعیت؟؟
ضمن این که سنگینی این قانون فقط به این علته که دیگه شاهد تکرار این موضوعات نباشیم که البته مثل این که واسه یه عده فرقی نمی کنه!

باید ببینید که کارکتر چند تا رای تقلبی (از اون طریق) به دست آورده و بعد اون رای ها رو از اون کارکتر کم کنید ! بعد باید رای های قانونی اش شمرده بشه تا مشخص بشه که میتونه بره گروه بعد یا نه !
ایشون درست میگن :دی تعداد رای هایی که از این طریق (تبلیغ تو پروفایل) به دست اومده رو کم کنید، اینجوری به نظرم منصفانه تر هست.

ایشون درست میگن :دی تعداد رای هایی که از این طریق (تبلیغ تو پروفایل) به دست اومده رو کم کنید، اینجوری به نظرم منصفانه تر هست.
اونوخت شوما میری دنبال شومردن تک تک رای هایی که اینجوری به دست اومدن!؟ :-/

به نظرم همینجوری بهتره ، هرکی کاری کرد علی بزنه با شمشیر نصفش کنه :-"

کو گوش شنوا......:(:((

بله,گروس اگه تقلب نمیشد اختلافش با الان از 10 رای بیشتر بود و در حذف شدنش شکی نداشته باشین!
قانون هم فعلا قرار نیست تغییری توش ایجاد بشه!
باید بشه !
میشه الآن بگی مشکل این نظری که من میگم چیه !؟
در ضمن قانون اساسی رو که نمیخواین تغییر بدین !
وقتی کارکتر مورد علاقه خودت به خاطر ندونم کاری دو تا کاربر ناآگاه از قوانین تاپیک حذف شد و داغش به دلت موند , میفهمی من چی میگم !

این قانون یه جورایی برای این هست که درسی بشه برای سایرین. چه کنیم عده ای هستن که اخطار و بن براشون فرقی نداره.
(البته اگر کسایی پیدا بشن که عمدا به خاطر حذف کردن کاراکتر تبلیغ انجام بدن ما فقط با خاطی برخورد میکنیم.)

به نظرم همینجوری بهتره ، هرکی کاری کرد علی بزنه با شمشیر نصفش کنه :-"
منظورم این نیست که برین تک تک رای ها رو بشمارین ! بلکه اون رای های تقلبی رو از تعداد کل رای اون کارکتر کم کنید تا تعداد رای های اصلی به دست بیاد!
در ضمن من نگفتم شوما بری رای ها رو بشماری !
در ضمن تمام کسانی که رای دادند اسمشون تو پایین اسم هر کارکتر هست !

باید بشه !
میشه الآن بگی مشکل این نظری که من میگم چیه !؟
در ضمن قانون اساسی رو که نمیخواین تغییر بدین !
وقتی کارکتر مورد علاقه خودت به خاطر ندونم کاری دو تا کاربر ناآگاه از قوانین تاپیک حذف شد و داغش به دلت موند , میفهمی من چی میگم !
مشکلش اینه که نمیشه به طور دقیق رایهای تقلبی رو مشخص کرد!!!
OK???
ضمن این که شما نمی خواد در مورد این که کاراکتر مورد علاقه من کی هست نظر بدی,مطمئن باش کمتر کسی تو سایت هست که به اندازه من بایوور فن باشه و از حذف شخصیتهاش ناراحت بشه!

کو گوش شنوا......
yahoo_2.gif
yahoo_20.gif

شما که دیگه ماشالا عجب رویی داری!!!!:|

منظورم این نیست که برین تک تک رای ها رو بشمارین ! بلکه اون رای های تقلبی رو از تعداد کل رای اون کارکتر کم کنید تا تعداد رای های اصلی به دست بیاد!
در ضمن من نگفتم شوما بری رای ها رو بشماری !
در ضمن تمام کسانی که رای دادند اسمشون تو پایین اسم هر کارکتر هست !
:arrowd:
OK???

در ضمن من اصلاً کاره ای نیستم اینجا نیشستم ، این لنگم هم رو اون یکی لنگمه
cigar-smiley.gif

خب دیگه مشخصه تو کدوم پروفایل ها تبلیغ شده دیگه، اگه تعدادش بالا بود و همه اونا هم رای داده بودن یعنی اینکه حقش حذف شدن هست :دی به هر حال من یه راهکار که از نظرم بهتر هست رو گفتم، مهم هم نیست برام این یارو حذف بشه یا بمونه :دی البته اصراری هم ندارم چیزی که گفتم درسته.

OK???
ضمن این که شما نمی خواد در مورد این که کاراکتر مورد علاقه من کی هست نظر بدی,مطمئن باش کمتر کسی تو سایت هست که به اندازه من بایوور فن باشه و از حذف شخصیتهاش ناراحت بشه!
پس وقتی نمیشه رای ها رو به صورت دقیق مشخص کرد پس کلا این وجود این قانون زیر سوال میره !
چون ممکنه من برم به دوستم پ.خ بدم و بگم بره فلان کارکتر رای بده ! شما میتونی بری صندونق پیام خصوصی های منو یا دوستم رو بخونی و بررسی کنی ؟؟!
من بیشتر از این که برای شخصیت های مورد علاقه شما نگران باشم درباره کارکتر مورد علاقه خودم نگرانم ! الآن 2 هفته است منتظرم گروهش برسه ! و سه روز هم هست دارم براش گیف و فن آرت از تو گوگل جمع میکنم تا با گذاشتن تو این تاپیک به صورت قانونی براش تبلیغ کنم و رای جمع کنم تا از گروهش بالا بره و اصلا دوست ندارم به خاطر کار یک آدم نادون , حذف بشه !

خب دیگه مشخصه تو کدوم پروفایل ها تبلیغ شده دیگه، اگه تعدادش بالا بود و همه اونا هم رای داده بودن یعنی اینکه حقش حذف شدن هست :دی به هر حال من یه راهکار که از نظرم بهتر هست رو گفتم، مهم هم نیست برام این یارو حذف بشه یا بمونه :دی

ببین محمد جان ما از تعداد همه رایهای تقلبی اطلاع دقیق که نداریم,خیلیاش خصوصی گفته میشه نمیشه مشخص کرد!
ولی تو همین یه مورد اونقدری هست که گروس رو حذف شده بدونیم!!!

پس وقتی نمیشه رای ها رو به صورت دقیق مشخص کرد پس کلا این وجود این قانون زیر سوال میره !
چون ممکنه من برم به دوستم پ.خ بدم و بگم بره فلان کارکتر رای بده ! شما میتونی بری صندونق پیام خصوصی های منو یا دوستم رو بخونی و بررسی کنی ؟؟!
من بیشتر از این که برای شخصیت های مورد علاقه شما نگران باشم درباره کارکتر مورد علاقه خودم نگرانم ! الآن 2 هفته است منتظرم گروهش برسه ! و سه روز هم هست دارم براش گیف و فن آرت از تو گوگل جمع میکنم تا با گذاشتن تو این تاپیک به صورت قانونی براش تبلیغ کنم و رای جمع کنم تا از گروهش بالا بره و اصلا دوست ندارم به خاطر کار یک آدم نادون , حذف بشه !

نمیشه دقیق مشخص کرد ولی مطمئن باش همین دور حداقل 10 رای تقلبی رو من خودم میتونم بهت نشون بدم!!!
به علت همین خصوصی ها هم بنده میگم نمیشه دقیق شمرد ولی باقی رو میشه پیدا کرد!!!
پس بدون ما اینجا بیکار ننشستیم که تا یهو یه چیز به گوشمون خورد بزنیم یکی رو حذف کنیم,تا مطمئن نشیم کاری رو نمی کنیم!!!
سنگینی این قانون هم قبلا گفتم به علت جلوگیری از تکرار این موضوع است!!!
در مورد این کاراکتر مورد علاقه شما بدون اگه به خاطر همین یه عده به قول شما نادون نبود الان رایهاش دوم نمی شود پس بیخود حرص نخور!!!

آخرین ویرایش:
به هر حال من یه راهکار که از نظرم بهتر هست رو گفتم، مهم هم نیست برام این یارو حذف بشه یا بمونه :biggrin1:
اون که صد در صد :| :دی
خب دیگه مشخصه تو کدوم پروفایل ها تبلیغ شده دیگه، اگه تعدادش بالا بود و همه اونا هم رای داده بودن یعنی اینکه حقش حذف شدن هست :biggrin1:
ببین کاره سختیه :دی تو خودت فک کن آخر هر نظر سنجی راه بیافتی بری تو پروفایل هرکی ببینی با تقلب طرف رای داده یا بدون تقلب
sherlock-smiley.gif

همین الآن 38+33 = 71 پروفایل رو بچه ها باید چک کنن !!

بعد ممکنه یکی برای تقلب بره پروفایل یکی دیگه ، پروفایل بسته باشه پ.خ کنه ، اونوقت چی ؟! :دی

خب مشکل اینجاست که ما اصلا نمیدونیم اینا چند نفرن. به هم پیام میدن و میگن به اطرافیانتون هم بگین. یعنی تا این حد وضعشون خرابه. به نظرم وقتشه احترام گذاشتن به قوانین رو یاد بگیرین و بفهمیم که نوشتن "پس اول خوانده شود" توی عنوان تاپیک به چه معناست.
قانون در حال حاضر تغییری نمیکنه. همین الان 3 تا از شخصیت های پر طرفدار به خاطر اشتباه چند نفر حذف شدن
در ضمن:
اتفاقا خودم شخصا حکم حذف کلود استریف رو که یکی از بهترین شخصیت های کل دوران گیمریم هست رو صادر کردم تا بگم قانون برای همه یکیه.
اتفاقا بعضی از این مدارک مستقیما از طرف کاربرانی برامون فرستاده میشه که به قوانین پایبند هستن و شخص متخلف به اونا پیام داده و اونا هم برای ما میفرستن.
قانون برای چی میره زیر سوال؟ قانون به صراحت میگه یه نفر همچین کاری بکنه اون شخصیت حذف میشه. ربطی به شمردن آرا نداره.
کاربران جدید که رایشون شمرده نمیشه. کاربرایی هم که میتونن رای بدن اول برن پست اول رو بخونن که بعدا کارشون به جاهای باریک نکشه. تا حالا 2 بار شخصیت ها حذف شدن. دفعه سوم قانون 6 رو هم اجرا میکنیم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or