X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ببین کاره سختیه :biggrin1: تو خودت فک کن آخر هر نظر سنجی راه بیافتی بری تو پروفایل هرکی ببینی با تقلب طرف رای داده یا بدون تقلب
ببین محمد جان ما از تعداد همه رایهای تقلبی اطلاع دقیق که نداریم,خیلیاش خصوصی گفته میشه نمیشه مشخص کرد!
ولی تو همین یه مورد اونقدری هست که گروس رو حذف شده بدونیم!!!
خب مشکل اینجاست که ما اصلا نمیدونیم اینا چند نفرن. به هم پیام میدن و میگن به اطرافیانتون هم بگین
خب دیگه منظورم من هم همین بود، اگه تعداد به نظر بالا میاد که دیگه ایرادی وارد نیست :دی گفتم شاید کم تعداد بودن ولی گویا اوضاع وخیم تر از این حرفها هست :دی

می مردین اینکارا رو نظرسنجی قبل می کردین تا آیـــزاک بیاد بالا؟:دی

بی خیال این بحث هام شین، به نتیجه نمی رسه. به جاش دو نفر اول رو بزارین
page700

آقا همینجوری من از سر بیکاری رفتم پروفایل اونایی که به Garrus رای داده بودن رو نگاه کردم، حداقل تو پروفایل 6-5 نفر لینک صفحه و کامنت "به Garrus رای بده" به چشم میخورد :دی جهت شفاف سازی گفتم :دی

خب اینجور که به نظر میاد , سطح تقلب تو آرای این تاپیک بسیار بیشتر از تقلب در آرای انتخا*بات ریا*ست جم*هوری است ! و بسیار دقیق تر و پیشرفته تر !
به جوری که مسئولین از شناخت متقلبین درمانده اند و اگر نتونستند رای های تقلب شده رو شناسایی کنند, کاندیدای مورد نظر رو حذف میکنند و خلاص !
بقیه رای دهندگان و علاقه مندان به آن کارکتر هم ... (نگم بهتره!)

Garrus رو من چون خودم داشتم حرص میخوردم که دوم بشه و بره بالا، 24 ساعته رای هاش رو چک میکردم، حدود 3 تا رای عقب بودیم( + یکی از رای ها هم کاربر جدید بود) ، بعد یکهویی تو یه ساعت 4-5 تا رای جلو افتاد! رفتم چک کردم دیدم بــــــــــله :| ملت دلشون نسوخته به خاطر تبلیغات تاپیک بیان رای بدن! ، 4-5 نفر که پروفایلاشون باز بود و گشتم و مشخص شد یکی رفته گفته بیاید به Garrus رای بدید و فلان و اینا تا کاراکترهای ME با اقتدار برن بالا :|
یکی دیگه هم که خیلی ضایع تو پروفایل یکی دیگه گفته بود بیا رای بده! و اتفاقا توی پروفایل هم گفته بود زود پیام رو پاک کن تا به عنوان تقلب گرفته نشه :| :| :| خوب، اینجا مشخصه که تقلب صورت گرفته! ولی وقتی پیام پروفایل رو پاک میکنند دیگه تعداد دقیقش رو نمیشه حساب کرد!
ما هم که سخت گیری میکنیم،به خاطر اینه که بعضی ها به راه راست هدایت بشن از این کارا نکنند! :| ولی روشون کم نمیشه که! :| تازه خیلی پررو پررو،الان توی تاپیک حضور دارن و ... :-"
حالا اگر مدیر و ناظم بودیم میتونستیم پیام های پاک شده رو ببینیم یه چیزی(اصلا میشه؟ :d ) ولی وقتی جمیعا کاربر ساده ایم،شرمنده نمیتونیم تعداد دقیق رای رو در بیاریم:-s

از بقیه ی بچه ها شرمنده که با انقدر جزئیات توضیح دادم تخلفات این دوره رو :-"

من بیشتر از این که برای شخصیت های مورد علاقه شما نگران باشم درباره کارکتر مورد علاقه خودم نگرانم ! الآن 2 هفته است منتظرم گروهش برسه ! و سه روز هم هست دارم براش گیف و فن آرت از تو گوگل جمع میکنم تا با گذاشتن تو این تاپیک به صورت قانونی براش تبلیغ کنم و رای جمع کنم تا از گروهش بالا بره و اصلا دوست ندارم به خاطر کار یک آدم نادون , حذف بشه !
به خدا ما هم مثل خودتیم! :-s الان به نظرت من از حذف Garrus ناراحت نیستم؟ :-s یا بقیه از حذف کلود و Heather Mason ناراحت نیستن؟ :-s یا مثلا در آینده نگران کاراکترهای محبوبمون نیستیم؟ :-s
ولی خوب سخت گیری میکنیم تا شاید دفعه ی بعد کسی از اینکارا نکنه! ، شما هم همکاری کنید،اگر دیدید کسی شروع کرده توی پروفایل از اینکارا میکنه سریع اطلاع بدید! :d

آقا همینجوری من از سر بیکاری رفتم پروفایل اونایی که به Garrus رای داده بودن رو نگاه کردم، حداقل تو پروفایل 6-5 نفر لینک صفحه و کامنت "به Garrus رای بده" به چشم میخورد :دی جهت شفاف سازی گفتم :دی

به خدا همش تقصیر کایزر خائن بود :((، من بی تقصیرم. :-s

آقا حالا که طوری نیست!:d
بخندید و دوست باشیذ یا هم!:d
نمک مسابقات به همینه:d
فقط امیدوارم بعضی از سر لج نرند دور بعدی بزنند تو پروفایل کل سایت تبلیغات کنند هم کاکتر خودشون حذف شه هم ما:|

به خدا ما هم مثل خودتیم! :-s الان به نظرت من از حذف Garrus ناراحت نیستم؟ :-s یا بقیه از حذف کلود و Heather Mason ناراحت نیستن؟ :-s یا مثلا در آینده نگران کاراکترهای محبوبمون نیستیم؟ :-s
ولی خوب سخت گیری میکنیم تا شاید دفعه ی بعد کسی از اینکارا نکنه! ، شما هم همکاری کنید،اگر دیدید کسی شروع کرده توی پروفایل از اینکارا میکنه سریع اطلاع بدید! :d
من اینا رو میگم چون میترسم ! میترسم بتمن بزرگ هم مثل گروس و کلود به خاطر کار بعضی ها , فرتی حذف بشه !
کل زحمات من برای تبلیغات به باد فنا میره !
اون وقت من برای کی تبلیغ کنم !؟

فقط Carrus
جالب اینه که این تاپیک 224000 تا بیننده داشته فقط 124 تا رای دادن عجب :-/
موندم پس اینا به چی نگا کردن اینجااااا:-/؟؟؟؟؟؟؟؟

به خاطر اینه که بعضی ها به راه راست هدایت بشن
تو خودت کی به راه راست هدایت میشی ؟! :-<
به خدا همش تقصیر کایزر خائن بود :((، من بی تقصیرم. :-s
آدم فروش رو نیگا :-l
اونی که من گفتم بعد از این بود که تو به یارو رای دادی
همه هم که من رو میشناسن دیوانم بیام برای Garrus رای جمع کنم!؟ :|

دوباره این جا تلفات دادیم.;)
دوستان علی جان دفعه قبل به همه تذکر داد. گویا دفعه قبل عده ای قوانین رو نخونده بودن ولی اندفعه واقعا اگه کسی دوباره برخلاف قوانین عمل کرده باید تذکر ببینه...کلود وهدر...چقدر سرشون عذاب کشیدیم اخرش هییچی....:dا

فقط Carrus
جالب اینه که این تاپیک 224000 تا بیننده داشته فقط 124 تا رای دادن عجب :-/
موندم پس اینا به چی نگا کردن اینجااااا:-/؟؟؟؟؟؟؟؟

اون تعداد از اول زدن تاپیک دوسال پیش جمع شده.:دی

آدم فروش رو نیگا :-l
اونی که من گفتم بعد از این بود که تو به یارو رای دادی
همه هم که من رو میشناسن دیوانم بیام برای Garrus رای جمع کنم!؟ :|

:|

فرض کن من می خواستم به آلکس را بدم ولی به خاطر تو به Garrus رای دادم. اون موقع چی می گفتی؟ /:):دی
با شناختی که من ازت دارم به این نتیجه رسیدم نمی شه به حرفات اعتماد کرد. :| :دی

خب اینجور که به نظر میاد , سطح تقلب تو آرای این تاپیک بسیار بیشتر از تقلب در آرای انتخا*بات ریا*ست جم*هوری است ! و بسیار دقیق تر و پیشرفته تر !
به جوری که مسئولین از شناخت متقلبین درمانده اند و اگر نتونستند رای های تقلب شده رو شناسایی کنند, کاندیدای مورد نظر رو حذف میکنند و خلاص !
بقیه رای دهندگان و علاقه مندان به آن کارکتر هم ... (نگم بهتره!)
1.شمارش آرای تقلبی در توان تیم کوچیک ما نیست، لطفا با اون گروه عظیمی که مسئول شمارش آرای ریاست جمهوری هستن مقایسه نفرمایید.
2.بعضیا با تنبیهات کوچیکی مثل بن و اخطار درست بشو نیستن:| (شرمنده اینقدر رک میگم)
پ.ن:من خودم الان شدیدا در سوگ حذف عشقم نشستم:((:دی

من اینا رو میگم چون میترسم ! میترسم بتمن بزرگ هم مثل گروس و کلود به خاطر کار بعضی ها , فرتی حذف بشه !
کل زحمات من برای تبلیغات به باد فنا میره !
اون وقت من برای کی تبلیغ کنم !؟
انشاالله که دیگه اتفاق نمیفته! الانم کل زحمات ما به فنا رفته دیگه! :((

تو خودت کی به راه راست هدایت میشی ؟! :-<
من ؟؟؟ هیچوقت :p

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or