X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این پست برای قبل از ویرایش و اضافه کردن قوانین تاپیک بوده:|
این پست در تاپیک بوده و در پروفایل نبوده
این هم برای بار 5 ام در این تاپیک قوانین قبلی این بوده فقط و فقط:
عزیز من میگم این قانون نوشته شده بود ولی نت نداشتم. نمیدونم چرا نمیگیری موضوع رو! حتی به فرض قانون قبلی هم باشه بازم این 2تا بازنده-ن چون توی پروفایل ها در موردشون تبلیغ صورت گرفته. فکر کردی ما فقط 2 تا مدرک داریم؟
خب طبق اون قانون قبلی من الان باید بزنم این نظر سنجی رو باطل کنم. به فرض اینکه باطل بشه کل گروه بندی و جدول مسابقه نهایی که علی داره تدوینش میکنه میریزه به هم چون گروه ها 15 تا میشن و به هم نمیخورن و در نتیجه مسابقه بی مسابقه. بزنم این کارو بکنم و خودم رو راحت کنم؟

هاها داریم به گروه های اصلی نزدیک میشیم!!:d
اون قبلیا دست گرمی واسه اینا بود!!!>:)
Viva بازی و شخصیتهای غربی!!!!:d

آخرین ویرایش:
عزیز من میگم این قانون نوشته شده بود ولی نت نداشتم. نمیدونم چرا نمیگیری موضوع رو! حتی به فرض قانون قبلی هم باشه بازم این 2تا بازنده-ن چون توی پروفایل ها در موردشون تبلیغ صورت گرفته. فکر کردی ما فقط 2 تا مدرک داریم؟
خب طبق اون قانون قبلی من الان باید بزنم این نظر سنجی رو باطل کنم. به فرض اینکه باطل بشه کل گروه بندی و جدول مسابقه نهایی که علی داره تدوینش میکنه میریزه به هم چون گروه ها 15 تا میشن و به هم نمیخورن و در نتیجه مسابقه بی مسابقه. بزنم این کارو بکنم و خودم رو راحت کنم؟

دوست عزیز من از همین جا از طرف خودم و تمامی کاربران از زحمات برگزاری و انجام و کارهای دیگه تاپیک از شما و دیگر مسئولین و زحمت کشان اینجا ممنونم میدونم چقدر کار سختیه برگزاریه همین یک مسابقه با این نظم

ولی ما چیکار کنیم شما میگید نتتون قطع بوده قوانین رو نتونستید اینجا بزارید تا موقع این نظرسنجی، خب خودتون دارید میگید دیگه نزاشتید و ما مطلع نبودیم و شما اومید پست منو میزارین اینجا که شما توی اون تاپیک تبلیغ کردی:|، قطعی چند روزه نت شما به ما مربوط میشه؟ پس کسی از مسئولین دیگه با شما تماس تلفنی گرفته یا اس ام اس زده گفته دیگه که همچین تبلیغی اومده چنین قانونی بزارید اما شما نتتون قطع بود نتونستید پست اول رو ویرایش کنید، تمام، درسته؟ موضوع روی حذف 2 تا شخصیت نیست، شما اصلا نظم این مسابقه دیدنی و نزدیک و جالب رو بهم نریزید...
من و دیگر کاربران دوست داریم قوانینی که تا اون موقع هست اجرا بشه و با متخلفان و بر همزنندگان نظم تاپیک برخورد بشه، روی قوانینی که خودتون تا اون موقع میزارید پایبند باشید لطفا

با سپاس مجدد

دوست عزیز من از همین جا از طرف خودم و تمامی کاربران از زحمات برگزاری و انجام و کارهای دیگه تاپیک از شما و دیگر مسئولین و زحمت کشان اینجا ممنونم میدونم چقدر کار سختیه برگزاریه همین یک مسابقه با این نظم

ولی ما چیکار کنیم شما میگید نتتون قطع بوده قوانین رو نتونستید اینجا بزارید تا موقع این نظرسنجی، خب خودتون دارید میگید دیگه نزاشتید و ما مطلع نبودیم و شما اومید پست منو میزارین اینجا که شما توی اون تاپیک تبلیغ کردی:|، قطعی چند روزه نت شما به ما مربوط میشه؟ پس کسی از مسئولین دیگه با شما تماس تلفنی گرفته یا اس ام اس زده گفته دیگه که همچین تبلیغی اومده چنین قانونی بزارید اما شما نتتون قطع بود نتونستید پست اول رو ویرایش کنید، تمام، درسته؟ موضوع روی حذف 2 تا شخصیت نیست، شما اصلا نظم این مسابقه دیدنی و نزدیک و جالب رو بهم نریزید، با سپاس مججد

دوست عزیز ایشون اگه نبودن باقی مسئولین مسابقه بودن و ما هم دیدم که تو پروفایلها واسه شخصیتها تبلیغ شده,همین یه موضوع تو همون قوانین اولیه هم میگه که باید شخصیت حذف بشه یا مسابقه باطل اعلام بشه!!!!
ختم موضوع,مسئله ی دیگه ای بود تو پروفایل بگین,اینجا دیگه ادامه داده نشه چون به نظم تاپیک به هم میریزه!!!
----------------------------------------------------------------------------------------
v9yw3ochj2x3lo21xiu8.png

بدون رودربایستی و برای آخرین بار میگم. دیگه دارین شور رو از مزه میندازین. گفتنی ها گفته شد ولی بیخود و بی جهت داری حرف خودت رو تکرار میکنی و نظم تاپیک رو شخص خودت داری به هم میریزی. اینم محض اینکه همینجوری سرسری از روی پستای من رد میشی:

حتی به فرض قانون قبلی هم باشه بازم این 2تا بازنده-ن چون توی پروفایل ها در موردشون تبلیغ صورت گرفته. فکر کردی ما فقط 2 تا مدرک داریم؟
خب طبق اون قانون قبلی من الان باید بزنم این نظر سنجی رو باطل کنم.

یه پست دیگه در این رابطه ببینم جور دیگه ای برخورد میکنم. امتحانش مجانیه.

آقا من به عنوان کسی قبلا تو پرو فایل ها و تاپیک های دیگه تبلیغ میکردم از شما عذر میخوام.:d کوتاه بیاید

Isaac جونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم! :bighug:

71556765983289816851.jpg

ای وای چرا هدر اینجوری شد :-o آقای safety and peace من اصلا قصد توهین کردن و بحث کردن با شما را ندارم چون شما را از فروم رزیدنت اویل میشناسم و میدونم که ....... :d اما به نظرتون این کار شما یه بی احترامی به افرادی که رای دادن، نیست :-/
اینم بگم که من دعوا ندارما :d خواهشا اگه میخواین جوابی بدین یه کم ملایم باشید :-s

v9yw3ochj2x3lo21xiu8.png

شخصیت های تا این حد تابلو دیگه آخه هایپ از این نوع می خواد؟:>b-)

ميگم اين گروه نهم چه اكشن شد !!
---------------------------------------
پ.ن : بعد چند ساعتي برگشتم و بحث هاي دوستان رو مي خوندم !! تا همين الآن هم اينجوري بودم !! : :eek: (:d) . ولي عجب بحثي بود !! :d اين وسط فقط اشكم ميخواست در بياد كه براي اين كلود كه اينقدر خون دل خوردم بياد بالا مثل هلو حذف شد !!! :d به هر حال از همه دوستان تقاضا دارم كه جان من ديگه خلاف قوانين عمل نكنن كه اين وضعيت پيش بياد و يك نظرسنجي باطل بشه يا دو كاركتر اول حذف بشن !! به خدا خيلي زور داره !!

ميگم اين پستي كه ما قبلا داديم كه موردي نداره ؟!!:-s
اگر تا به حال راي ندادين :
1.در قسمت نظرسنجي گزينه Cloud Strife رو انتخاب كنين .
2.روي گزينه "راي بدهيد" كليك كنيد .
تبريك ميگيم شما الآن رستگار شدين ! :d
توجه داشته باشين كه كمتر از 10 ساعت فرصت مونده !
به خدا فقط يك شوخي بود !! :-s
باز هم اگه موردي داره حذفش كنم !؟!

یه Shepard را هم به این نظرسنجی اضافه کنید تا من رسما سرم را بکوبم دیوار....
آخه کدوم را انتخاب کنم؟ :-/
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
راستی، من یه حرکت پلید بلدم!!! می رم تو پروفایل بچه ها و واسه اون کسی که نمی خوام صعود کنه، تبلیق می کنم!:-" :دی

یه Shepard را هم به این نظرسنجی اضافه کنید تا من رسما سرم را بکوبم دیوار....
آخه کدوم را انتخاب کنم؟ :-/

از این گروه به بعد واسه امثال ماها کابوسه!!!
جاپونی بازی تموم شد دیگه!!>:)
این اولین گروهیه که با اطمینان خاطر نمی تونم رای بدم!!!:((
گروه بعدی که دیگه میکشه منو!!:-s:-s

راستی، من یه حرکت پلید بلدم!!! می رم تو پروفایل بچه ها و واسه اون کسی که نمی خوام صعود کنه، تبلیق می کنم!
yahoo_65.gif
biggrin1.gif

اینجوری هم میشه راحت مچت رو گرفت!!!>:):d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or