X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب پایان وقت نظرسنجی اعلام میشه!
Heather Mason 41
Cloud Strife 40
Wander 36
Vincent Valentine 18
Kazuma Kiryu 13

اینو که بردیییییم...:bighug:
frogman-happy.jpg

امیدوارم تو گروه بعدی boss باشه...:d

آخرین ویرایش:
خوب به طرفداران Heather تبریک میگوییم :bighug:ولی دفعه ی بعد از این خبرا نیست :d

خوب دوستان تبریک اول به طرفدار های هدر.:d
وتبریک به فاینال فانتزی فن ها واقعا قدرت خودمان را به رخ کشیدیم با این که کارکتر های فاینال فانتزی 2 تا در این نظر سنجی بودن باز هم نفرد دوم شدن عالی است.:d{فکر نکنم دو کار کتر دیگر از بازی های دیگر اگه در یک نظر سنجی قرار بگیرن انقدر رای بیارن}:d

اگر تو گروه بعدی جان مارستون نبود نابودتون میکنم ( نمیدونم چه جوری ) >:):d

خوب دوستان تبریک اول به طرفدار های هدر.:d
وتبریک به فاینال فانتزی فن ها واقعا قدرت خودمان را به رخ کشیدیم با این که کارکتر های فاینال فانتزی 2 تا در این نظر سنجی بودن باز هم نفرد دوم شدن عالی است.:d{فکر نکنم دو کار کتر دیگر از بازی های دیگر اگه در یک نظر سنجی قرار بگیرن انقدر رای بیارن}:d

بله !! نمونه بارز هم Resident Evil بود که Leon و Chris هر دو توی یک نظرسنجی بودن یک کدومشون هم نرفتن بالا !! :d ولی واقعا دلم برا Leon سوخت !! =((

بله !! نمونه بارز هم Resident Evil بود که Leon و Chris هر دو توی یک نظرسنجی بودن یک کدومشون هم نرفتن بالا !! :d ولی واقعا دلم برا Leon سوخت !! =((

یادم انداختی رفیق......لیانننننننننننننننن:((:(( من کلا سری رزیدنت اویل رو بخاطر لیان بازی می کردم.

خوشم اومد آخرین رای heather رو من دادم>:) ولی دیشب یه لحظه حالم گرفته شد به خاطر 42مین رای cloud
به هر حال we are the champions,we are the champions....:-"

سلام
اخیرا مشاهده شده بعضی ها قصد به هم ریختن جو تاپیک رو دارن و بیش از حد بچگانه رفتار میکنن .
قوانین کلی تاپیک توی پست اول نوشته شده. نمیتونید رعایت کنید توی بحث مشارکت نکنید. اگر هم میتونید بسم الله.
این یه تذکر کلی بود و دیگه تذکری در کار نیست. کاربر خاطی کارت دریافت میکنه و بار بعدی بن میشه.
ممنون که رعایت میکنید.

3 روز نبودم و کارایی که نمیباست انجام میدادین رو انجام دادین.

پیرو اتفاقاتی که افتاد و علی رغم اینکه ازتون خواستم قوانین رو جدی بگیرید اما متاسفانه اینطور نشد.

بهتون گفته بودم تحت هیچ شرایطی حق ندارین برای یه کاراکتر تبلیغ کنین ولی رفتین توی تاپیک SH و اینکارو کردین.
بهتون گفته بودم به هیچ عنوان حق ندارین برین توی پروفایل های بقیه تبلیغ کنین ولی بازم اینکارو کردین.
بهتون گفته بودم ما میفهمیم که تقلب میکنین یا نه ولی بازم گوش نکردین و کار خودتون رو کردین.
گفتین میخواییم حمایت کنیم و بهتون امضا مشترک دادیم اما دریغ از اینکه یکیتون اون رو بذارین بدون اینکه بدونین چقدر بچه ها وقتشون رو صرف طراحی های مختلف کردن و براش زحمت کشیدن.

قانون شماره 4 با اندکی تغییرات بازنویسی شد.

من اگر جای اونایی بودم که دوست دارن با تکرار این کارشون نظم نظر سنجیا رو به هم بریزن، بیشتر دقت میکردم چون از این به بعد دیگه خورده شدن حق کاربران دیده نخواهد شد.

اونایی هم که از طریق دیگه ای میخوان قانون شماره چهارم رو دور بزنن همین الان اینو کاملا از ذهنشون بیرون کنن چون برخورد شدیدتری تا یه اخطار در پی خواهد داشت.

و در آخر، انجام این کارهای ممنوعه به حذف شدن Heather و Cloud Strife از نظر سنجی منجر شد. Wander و Vincent Valentine برندگان این گروه خواهند بود.

ناظر جدید تاپیک هم کسی نیست جز مرتضی عزیز که از این به بعد در کنار ما خواهد بود. خیر مقدم عرض میکنیم بهشون.

تاپیک همچنان دوستانه هست و روال گذشته-ش رو ادامه میده. امیدواریم دیگه از این مشکلات پیش نیاد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or