X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کلود و زک اصولا بهم ربط ندارن، کلود یه شخصیت خشک و غیر قابل تحمل و ترسوئه که الکی نون اینکه شخصیت اصلی FFVII بوده رو خورده. زک فیر یه قهرمان شجاع و باور پذیره که مرگ رو به زانو دراورد.
شمشیر باستر فقط مال زکه.;) اونی که رو دوش کلوده صرفا برای دست گرمیه مثل اینکه یه سامورایی داده باشدش به یه بچه! دو کلام حرف مردونه از دهن کلود نمی شه شنید...هر چی هست متعلق به صاحبای اصلی شمشیره یعنی انجیل و زک.
اینم بماند که کلود هنوز سال ها مونده به کمال زک برسه! نمی دونه تیفا رو می خواد یا اریس! در حالیکه زک قبل اینکه بمیره خودش رو تو اون چشمه دید...اونجا (واتر استریم) نماد کمال بود نماد اینکه زک فهمید با کشته شدن و گذشتن از دنیا می تونه به زندگی ابدی برسه!
ضمن اینکه سری یاکوزا هم بازی ژاپنی محسوب می شه و ارزشش کمتر از FF نیست. بازی فوق العاده قشنگی هستش و از بهترین انحصاری های سونی که به تازگی قراره پورت اچ دی 1 و 2 ـش برای Wii U هم بیاد.
تک تک کلمات این پست و پست قبلیت در رابطه با یاکوزا رو باید با آب طلا نوشت . به شدت تایید میشه .
آخ آخ اون سکانس پایانی یاکوزا 3 رو یادآوری کردی . اشک و از دیدگانمون جاری ساختی

2 رای به کلود یک عمر زندگی در شعف و شور(اشالله رای های کلوسی کش همه اش مال کاربر جدیدا باشه:d)

ما که به کلود رای ندادیم و دلیلشم گفتیم ولی بقیه FF فن ها بهش رای بدن طفلی حذف نشه:دی
به قول اریس Miss Cloud :دی :
th
ولی خدایی هر چقدر حساب می کنم اون انجیل که حرف می زد آدم کفش می برید (همه ش در مورد افتخار و شجاعت) و از شدت قدرت شمشیر باستر رو در نمیاورد یا زک با اون شجاعت و از خودگذشتگی خیلی بهتر بودن! البته نظر شخصیه! منم FF VII رو دوست دارم ولی نه واسه کلود!
@ armintn
اصلا اون سکانس آخرش چیز فلسفی و تکی بود...گفتم داره می میره یهو بلند شد و از اون ماجرا یه درس جدید تو زندگیش یاد گرفت...چه حالی کردم تو بازیش! مغازه سگا بود می رفتی عروسک با اهرم برمی داشتی! انواع نوشیدنی ساکی های مختلف! کاتانا و شمشیر چینیش بماند می زدیم شل و پل می کردیم یا اون سطل زباله ها و...
یعنی بازیش معجونی از گیم پلی غنی-گرافیک و داستان عالی بود اونم از نوع ژاپنیش! یه مینی گیم پیدا کردم توش باید نقش یه سامورایی رو بازی می کردی، بر طبق درست گفتن دیالوگ ها دستمزد می دادن:دی یا یه استاد بود کار با نانچیکو، تونفا و ... رو یاد می داد تو سواحل اکیناوا:دی
از کاخ نخست وزیری ژاپن تا مغازه های ماهی فروشی اکیناوا رو تو بازیش دیدم...واقعا بینظیر بود.

آخرین ویرایش:
من تا گروه دهم شخصیت آن چنان محبوبی ندارم :-" گروه دهم اما..... :| :دی اسپویل نمی کنم حالا :-" :دی
این گروه هم رای نمیدم :دی

عجب نظرسنجیه نزدیکی، ایول به همگی =d>
ممنون از تمام کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردند :bighug:

یکی از مدیران بگه ما مطمئن شیم دیگه:d/:)

به علت این که نظر سنجی دیروز صبح شروع شده و باید مهلتش 48 ساعت باشه تا فردا صبح ساعت 10 ادامه داره و بعد از اون موقع دیگه رایها حساب نمیشه!!!!

چه عجب یکی از مدیران توضیح داد:|، خیلی عالی ویرایش شد پس تا فردا 10 صبح
رقابت خیلی نزدیک و تنگاتنگ پیش میره :-s

69448344863118036818.png

نظرسنجی تا 10 امشب

10000 پسته شدن این تاپیک فوق العاده رو به مدیرهای مجهول و معلومش تبریک میگم

تبریک تبریک ، 10000 رمین پست تاپیکو

bca_737_10000_700.jpg

آخرین ویرایش:
به علت این که نظر سنجی دیروز صبح شروع شده و باید مهلتش 48 ساعت باشه تا فردا صبح ساعت 10 ادامه داره و بعد از اون موقع دیگه رایها حساب نمیشه!!!!

...

ما که به کلود رای ندادیم و دلیلشم گفتیم ولی بقیه FF فن ها بهش رای بدن طفلی حذف نشه:دی
به قول اریس Miss Cloud :دی :
th
.

شما فعلا خیانت کره به ff هستید.{شوخی}:d

- - -ویرایش - - -

تبریک...

دوستان بشتابید . دو تا رای به Cloud بدین کار تمام میشه . باور کنین حیف میشه که شخصیت های Final Fantasy همین اول کار حذف بشن !!
مرتضی جان شما نمیای رای بدی ؟!! :-s

کلود یه شخصیت خشک و غیر قابل تحمل و ترسوئه

هميشه بايد تيفا 4 تا سيلي بزنه بش تا اين بشر يه پلك بزنه! :|
حقشه بره پيش ماميه نداشتش! :d

ميمونه وينسنت و 3 تا اعشار ديگه #:-s. با يك Aim با تفنگ خوشگلش هر سه منقرض ميشن! :d

نا گفته نماند كه كلا اين بچه ها در مقابل سفيروث بزرگ { ****} هستند. :d

فقط 5 تا رای دیگه مونده کلود به هدر میسون برسه.بشتابید فاینال فانتزی دوستان :d

چرا هر وقت من میام توی این تاپیک wander و cloud با هم مساوی اند ؟؟ :-/:دی

ای طرفدار های فاینال فانتزی باهم متحد شوید وبه کلود رای دهید. نگاه کنید اگه رای های وینسنت رو با کلود جمع کنیم چقدر می شود. اتحاد دوستان برای پیروزی کلود:-P

- - -ویرایش - - -

چرا هر وقت من میام توی این تاپیک wander و cloud با هم مساوی اند ؟؟ :-/:دی

رقابتی که توش کارکتر های ffباشن همیشه حساس است.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or