Big Band
کاربر سایت
اینم قانون جدید که کسی نگه ما ندیدیم و...:3 روز نبودم و کارایی که نمیباست انجام میدادین رو انجام دادین.
پیرو اتفاقاتی که افتاد و علی رغم اینکه ازتون خواستم قوانین رو جدی بگیرید اما متاسفانه اینطور نشد.
بهتون گفته بودم تحت هیچ شرایطی حق ندارین برای یه کاراکتر تبلیغ کنین ولی رفتین توی تاپیک SH و اینکارو کردین.
بهتون گفته بودم به هیچ عنوان حق ندارین برین توی پروفایل های بقیه تبلیغ کنین ولی بازم اینکارو کردین.
بهتون گفته بودم ما میفهمیم که تقلب میکنین یا نه ولی بازم گوش نکردین و کار خودتون رو کردین.
گفتین میخواییم حمایت کنیم و بهتون امضا مشترک دادیم اما دریغ از اینکه یکیتون اون رو بذارین بدون اینکه بدونین چقدر بچه ها وقتشون رو صرف طراحی های مختلف کردن و براش زحمت کشیدن.
قانون شماره 4 با اندکی تغییرات بازنویسی شد.
من اگر جای اونایی بودم که دوست دارن با تکرار این کارشون نظم نظر سنجیا رو به هم بریزن، بیشتر دقت میکردم چون از این به بعد دیگه خورده شدن حق کاربران دیده نخواهد شد.
اونایی هم که از طریق دیگه ای میخوان قانون شماره چهارم رو دور بزنن همین الان اینو کاملا از ذهنشون بیرون کنن چون برخورد شدیدتری تا یه اخطار در پی خواهد داشت.
و در آخر، انجام این کارهای ممنوعه به حذف شدن Heather و Cloud Strife از نظر سنجی منجر شد. Wander و Vincent Valentine برندگان این گروه خواهند بود.
ناظر جدید تاپیک هم کسی نیست جز مرتضی عزیز که از این به بعد در کنار ما خواهد بود. خیر مقدم عرض میکنیم بهشون.
تاپیک همچنان دوستانه هست و روال گذشته-ش رو ادامه میده. امیدواریم دیگه از این مشکلات پیش نیاد.
دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه رفته و از آنان تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد.