X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
3 روز نبودم و کارایی که نمیباست انجام میدادین رو انجام دادین.

پیرو اتفاقاتی که افتاد و علی رغم اینکه ازتون خواستم قوانین رو جدی بگیرید اما متاسفانه اینطور نشد.

بهتون گفته بودم تحت هیچ شرایطی حق ندارین برای یه کاراکتر تبلیغ کنین ولی رفتین توی تاپیک SH و اینکارو کردین.
بهتون گفته بودم به هیچ عنوان حق ندارین برین توی پروفایل های بقیه تبلیغ کنین ولی بازم اینکارو کردین.
بهتون گفته بودم ما میفهمیم که تقلب میکنین یا نه ولی بازم گوش نکردین و کار خودتون رو کردین.
گفتین میخواییم حمایت کنیم و بهتون امضا مشترک دادیم اما دریغ از اینکه یکیتون اون رو بذارین بدون اینکه بدونین چقدر بچه ها وقتشون رو صرف طراحی های مختلف کردن و براش زحمت کشیدن.

قانون شماره 4 با اندکی تغییرات بازنویسی شد.

من اگر جای اونایی بودم که دوست دارن با تکرار این کارشون نظم نظر سنجیا رو به هم بریزن، بیشتر دقت میکردم چون از این به بعد دیگه خورده شدن حق کاربران دیده نخواهد شد.

اونایی هم که از طریق دیگه ای میخوان قانون شماره چهارم رو دور بزنن همین الان اینو کاملا از ذهنشون بیرون کنن چون برخورد شدیدتری تا یه اخطار در پی خواهد داشت.

و در آخر، انجام این کارهای ممنوعه به حذف شدن Heather و Cloud Strife از نظر سنجی منجر شد. Wander و Vincent Valentine برندگان این گروه خواهند بود.

ناظر جدید تاپیک هم کسی نیست جز مرتضی عزیز که از این به بعد در کنار ما خواهد بود. خیر مقدم عرض میکنیم بهشون.

تاپیک همچنان دوستانه هست و روال گذشته-ش رو ادامه میده. امیدواریم دیگه از این مشکلات پیش نیاد.
اینم قانون جدید که کسی نگه ما ندیدیم و...:
دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه رفته و از آنان تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد.

pkcfytso0mnsp51acgm.png

3 روز نبودم و کارایی که نمیباست انجام میدادین رو انجام دادین.
پیرو اتفاقاتی که افتاد و علی رغم اینکه ازتون خواستم قوانین رو جدی بگیرید اما متاسفانه اینطور نشد.
بهتون گفته بودم تحت هیچ شرایطی حق ندارین برای یه کاراکتر تبلیغ کنین ولی رفتین توی تاپیک SH و اینکارو کردین.
بهتون گفته بودم به هیچ عنوان حق ندارین برین توی پروفایل های بقیه تبلیغ کنین ولی بازم اینکارو کردین.
بهتون گفته بودم ما میفهمیم که تقلب میکنین یا نه ولی بازم گوش نکردین و کار خودتون رو کردین.
گفتین میخواییم حمایت کنیم و بهتون امضا مشترک دادیم اما دریغ از اینکه یکیتون اون رو بذارین بدون اینکه بدونین چقدر بچه ها وقتشون رو صرف طراحی های مختلف کردن و براش زحمت کشیدن.
قانون شماره 4 با اندکی تغییرات بازنویسی شد.
من اگر جای اونایی بودم که دوست دارن با تکرار این کارشون نظم نظر سنجیا رو به هم بریزن، بیشتر دقت میکردم چون از این به بعد دیگه خورده شدن حق کاربران دیده نخواهد شد.
اونایی هم که از طریق دیگه ای میخوان قانون شماره چهارم رو دور بزنن همین الان اینو کاملا از ذهنشون بیرون کنن چون برخورد شدیدتری تا یه اخطار در پی خواهد داشت.
و در آخر، انجام این کارهای ممنوعه به حذف شدن Heather و Cloud Strife از نظر سنجی منجر شد. Wander و Vincent Valentine برندگان این گروه خواهند بود.
ناظر جدید تاپیک هم کسی نیست جز مرتضی عزیز که از این به بعد در کنار ما خواهد بود. خیر مقدم عرض میکنیم بهشون.
تاپیک همچنان دوستانه هست و روال گذشته-ش رو ادامه میده. امیدواریم دیگه از این مشکلات پیش نیاد.

با سلام. از توضیحات ممنون. متاسفانه مسئولین تاپیک روی حرف ها و قوانین خودشون هم پایبند نیستند و بدون دلیل Heather رو از دور مسابقات حذف کردند با اینکه این کاراکتر اول شد و Cloud Strife دوم;)

به شخصه من که توی پروفایل هیچکس نرفتم برای این مسابقات و تا اون جا که میدونم کسی هم برای Heather این کار رو انجام نداده، فقط توی تاپیک سایلنت هیل برای این شخصیت تبلیغ کردم که تا اون موقع همچین قانونی نبود و چنین کاری مجاز بوده

قانون تا پایان این مسابقه:

1- در کمال احترام نظراتتون رو اعلام کنین .
2- به چالش کشیدن نظرات مخاطب در صورت رعایت احترام وی و عدم استفاده از تصاویر و شکلکهای توهین آمیز حق شماست.
3- از بحث های نامربوط جدا خودداری کنید. این تاپیک جهت بالا بردن اطلاعات عمومی دوستان و کاربران ایجاد شده است.
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، نظر سنجی مربوطه باطل اعلام می شود.

http://forum.bazicenter.com/thread51992/page660/#post2752162

تبلیغ برای شخصیت مجاز نیست جالبه مسابقست اونوقت... :| رفتن به پروفایل و پیام شخصی و... اشتباهست درست، اینجا که بازی سنتره همه جاش، تاپیک ها که میشه، توی سایت دیگه که نرفتیم
تا حالا دیدین جایی تبلیغ برای انتخاب یک چیزی مجاز نباشه؟ حداقا زمان مشخص برای تبلیغ نباشه... فقط توی تاپیک های همین سایت بوده نه سایته دیگه که این جوری دو تا شخصیت رو حذف کردید... همه جای بازی سنتر میشه به جز پروفایل که جزو قوانین بوده

حرف های من کلی بوده نه تا به اینجا روی شخصیتی خیلی نظر داشتم تا حالا نه هیچی، شخصیت محبوب من هنوز وارد نشده:d

قانون بعد از پایان اینمسابقه:

2- به چالش کشیدن نظرات مخاطب در صورت رعایت احترام وی و عدم استفاده از تصاویر و شکلکهای توهین آمیز حق شماست.

3- از بحث های نامربوط جدا خودداری کنید. این تاپیک جهت بالا بردن اطلاعات عمومی دوستان و کاربران ایجاد شده است.
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، نظر سنجی مربوطه باطل اعلام می‌شود.
:arrowd:
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه و همچنین دیگر تاپیک ها رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد.
5- با کاربرانی که به هر طریقی که بخواهند قانون شماره 4 رو دور بزنن برخوردی شدیدتر از اخطار خواهد شد.
6- در صورت عدم رعایت قوانین ، فورا به مدیر فروم یا ناظم انجمن گزارش می‌شود.

به خاطر ویرایش قانون خیلی ممنونم. ولی همون طور که مشاهده میکنید چنین قانونی تا پایان زمین این مسابقه نبوده و برای این مسابقه نباید لحاظ بشه:|/:)

اگه دقت کنید من 1-2 ساله عضوم فقط 94 تا پست دارم، مخصوصا پست های کمی توی این تاپیک دارم، بیشتر هم اطلاعت(بیوگرافی و ازجاع به سایت های دیگه و...) دادم یا برای شخصیت محبوب خودم تبلیغ کردم کاری هم به بقیه نداشتم، به جای این کارها و بر هم زدن نتایج و نظم تاپیک یکم به فکر این همه اسپم باشید، بعضی ها بی مورد توی 1 ساعت 100 تا اسپم ارسال میکنن هیچی به هیچی...
شما اگه خیلی به قوانین پایبن هستید ثابت کنید، اجرا کنید نه اینکه قوانین خودتون رو هم ازش بگذرید...:(

اینم قانون جدید که کسی نگه ما ندیدیم و...:

دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه رفته و از آنان تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد.

:-o دوست عزیز واقعا که....:|
این قانون که شما میگید خیلی وقته برای این تاپیک نوشته و لحاظ شده:| شما تازه دیدید /:)؟:| :d

تونی المیدا جان این قانون رو بعد از پایان این مسابقه ویرایش کرده و این شده، منظور من اینه که چرا این قانون وقتی نبوده و ویرایش نشده ( در کل اضافه به قانون شماره 4 قبا از پایان این مسابقه نشده بوده) در این مسابقه لحاظ شده؟:-/:-o

4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه و همچنین دیگر تاپیک ها رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، شخصیت مربوطه بازنده اعلام خواهد شد. در صورت تکرار به ناظمین گزارش خواهد شد. 5- با کاربرانی که به هر طریقی که بخواهند قانون شماره 4 رو دور بزنن برخوردی شدیدتر از اخطار خواهد شد.

با سلام. از توضیحات ممنون. متاسفانه مسئولین تاپیک روی حرف ها و قوانین خودشون هم پایبند نیستند و بدون دلیل Heather رو از دور مسابقات حذف کردند با اینکه این کاراکتر اول شد و Cloud Strife دوم;)

به شخصه من که توی پروفایل هیچکس نرفتم برای این مسابقات و تا اون جا که میدونم کسی هم برای Heather این کار رو انجام نداده، فقط توی تاپیک سایلنت هیل برای این شخصیت تبلیغ کردم که تا اون موقع همچین قانونی نبود و چنین کاری مجاز بوده

قانون تا پایان این مسابقه:

http://forum.bazicenter.com/thread51992/page660/#post2752162

تبلیغ برای شخصیت مجاز نیست جالبه مسابقست اونوقت... :| رفتن به پروفایل و پیام شخصی و... اشتباهست درست، اینجا که بازی سنتره همه جاش، تاپیک ها که میشه، توی سایت دیگه که نرفتیم
تا حالا دیدین جایی تبلیغ برای انتخاب یک چیزی مجاز نباشه؟ حداقا زمان مشخص برای تبلیغ نباشه... فقط توی تاپیک های همین سایت بوده نه سایته دیگه که این جوری دو تا شخصیت رو حذف کردید... همه جای بازی سنتر میشه به جز پروفایل که جزو قوانین بوده

حرف های من کلی بوده نه تا به اینجا روی شخصیتی خیلی نظر داشتم تا حالا نه هیچی، شخصیت محبوب من هنوز وارد نشده:d

قانون بعد از پایان اینمسابقه:
به خاطر ویرایش قانون خیلی ممنونم. ولی همون طور که مشاهده میکنید چنین قانونی تا پایان زمین این مسابقه نبوده و برای این مسابقه نباید لحاظ بشه:|/:)

اگه دقت کنید من 1-2 ساله عضوم فقط 94 تا پست دارم، مخصوصا پست های کمی توی این تاپیک دارم، بیشتر هم اطلاعت(بیوگرافی و ازجاع به سایت های دیگه و...) دادم یا برای شخصیت محبوب خودم تبلیغ کردم کاری هم به بقیه نداشتم، به جای این کارها و بر هم زدن نتایج و نظم تاپیک یکم به فکر این همه اسپم باشید، بعضی ها بی مورد توی 1 ساعت 100 تا اسپم ارسال میکنن هیچی به هیچی...
شما اگه خیلی به قوانین پایبن هستید ثابت کنید، اجرا کنید نه اینکه قوانین خودتون رو هم ازش بگذرید...:(
بنده الان 3 روزه که میخوام قانون رو اضافه کنم اما به لطف مسئولین محترم نتم رو قشنگ زدن قطع کردن و به هیچکدوم از بچه ها هم دسترسی نداشتم. کافی نت هم نمیتونستم برم چون زمانی که من خونه-م تمام کافی نت ها بسته هستن.
شمایی که 94 تا پست دارین، بقیه 3000 تا 4000 پست دارن و نمیان همچین چیزایی رو بگن. شما اگر علاقه دارین برای شخصیت محبوبتون تبلیغ کنین جاش فقط و فقط این تاپیکه نه تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد سایلنت هیل که حتی اسمش بی ربط به این تاپیک هست.
در مورد Heather هم مطمئن باش مدرک داریم ولی دوست نداریم رو کنیم چون جو تاپیک رو به هم میریزه. بیخود کسی رو از مسابقه ای که کلی براش زحمت کشیدیم بیرون نمیکنیم. ضمن اینکه شخصیت مورد علاقه خودم (کلود استریف) رو هم از دور مسابقات حذف کردم تا ثابت کنم قوانین در مورد همه یکسانه و برای خودم هم فرفی نمیکنه.

اضافه کنم Heather اصلا قرار نبود توی مسابقه حضور داشته باشه (بانضمام تمام شخصیت های SH) ولی احسان اصرار داشت که یه نماینده ازشون بذاریم و منم Heather رو انتخاب کردم. دلیلش رو هم باید توی یکی از نظر سنجی های قدیمی جستجو کرد و این یه توافق توی تاپیک بود.

قوانین رو هم اتفاقا امروز برای اولین بار اجرا کردیم تا بگیم پای حرفمون هستیم. دفعات قبل همش میگذشتیم و بیخیال میشدیم ولی این بار رو نه.

اما در مورد پستای اسپم گفتین، از این من بعد از این پست هایی از قبیل:
یه رای برای فروش میباشد
هر کی پستم رو اول نقل و قول کرد به همونی که اون میگه رای میدن و ...
امثال اینا رو به هیچ وجه نبینم.

شما خوشت میاد من با تقلب لارا کرفت رو بازنده کنم؟ برای من کاری نداره. در عرض چند ثانیه میتونم از دور خارجش کنم.
تا وقتی من اینجا هستم نمیذارم حق بقیه کاربرا خورده بشه. والسلام

آخرین ویرایش:
یه سوالی برام پیش اومده. من حالا با بعضی از دوستان شوخی داریم. مثلا من می رم تو پروفایل یکی از دوستان و بهش می گم : "مگه ندیدی سم فیشر تو نظرسنجیه؟:punish:" یا بهش می گم : "بیا ببین کرش تو نظر سنجیه :x" یا با همچین مضمون هایی، یه پیغام بهش میدم که حالا شاید همراه با شوخی هم باشه.
می خواستم ببینم، همچین پیام هایی هم مشمول اون قانون 4 میشه یا نه؟ :-/

یه سوالی برام پیش اومده. من حالا با بعضی از دوستان شوخی داریم. مثلا من می رم تو پروفایل یکی از دوستان و بهش می گم : "مگه ندیدی سم فیشر تو نظرسنجیه؟:punish:" یا بهش می گم : "بیا ببین کرش تو نظر سنجیه :x" یا با همچین مضمون هایی، یه پیغام بهش میدم که حالا شاید همراه با شوخی هم باشه.

شوما هر کار می خوای بکنی بکن این قوانین مال ـه شما نیست! :bighug:

عاقا شخصیت سوم چی شد؟ :دی

امین جان این جمله جوریه که غیر مستقیم یا بعضا مستقیم داری میگی به فلانی رای بده. طبق قانون 4 همچین کاری ممکن نیست.
میتونیم اینجا تبلیغ کنیم یا عکس بذاریم ؟ :-/
طبق قانون 2 شما حق داری هر جور Gif و عکسی که دوست داشتی بذاری ولی به مخاطبت احترام بذاری. کاری که ما و خیلیای دیگه همیشه میکنیم.

بنده الان 3 روزه که میخوام قانون رو اضافه کنم اما به لطف مسئولین محترم نتم رو قشنگ زدن قطع کردم و به هیچکدوم از بچه ها هم دسترسی نداشتم. کافی نت هم نمیتونستم برم چون زمانی که من خونه-م تمام کافی نت ها بسته هستن.
شمایی که 94 تا پست دارین، بقیه 3000 تا 4000 پست دارن و نمیان همچین چیزایی رو بگن. شما اگر علاقه دارین برای شخصیت محبوبتون تبلیغ کنین جاش فقط و فقط این تاپیکه نه تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد سایلنت هیل که حتی اسمش بی ربط به این تاپیک هست.
در مورد Heather هم مطمئن باش مدرک داریم ولی دوست نداریم رو کنیم چون جو تاپیک رو به هم میریزه. بیخود کسی رو از مسابقه ای که کلی براش زحمت کشیدیم بیرون نمیکنیم. ضمن اینکه شخصیت مورد علاقه خودم (کلود استریف) رو هم از دور مسابقات حذف کردم تا ثابت کنم قوانین در مورد همه یکسانه و برای خودم هم فرفی نمیکنه.
اضافه کنم Heather اصلا قرار نبود توی مسابقه حضور داشته باشه (بانضمام تمام شخصیت های SH) ولی احسان اصرار داشت که یه نماینده ازشون بذاریم و منم Heather رو انتخاب کردم. دلیلش رو هم باید توی یکی از نظر سنجی های قدیمی جستجو کرد و این یه توافق توی تاپیک بود.
قوانین رو هم اتفاقا امروز برای اولین بار اجرا کردیم تا بگیم پای حرفمون هستیم. دفعات قبل همش میگذشتیم و بیخیال میشدیم ولی این بار رو نه.
اما در مورد پستای اسپم گفتین، از این من بعد از این پست هایی از قبیل:
یه رای برای فروش میباشد
هر کی پستم رو اول نقل و قول کرد به همونی که اون میگه رای میدن و ...
امثال اینا رو به هیچ وجه نبینم.
شما خوشت میاد من با تقلب لارا کرفت رو بازنده کنم؟ برای من کاری نداره. در عرض چند ثانیه میتونم از دور خارجش کنم.
تا وقتی من اینجا هستم نمیذارم حق بقیه کاربرا خورده بشه. والسلام

ممنون از توضیحات.
من روی حرفم هستم ولی در مورد این موضوعه حذف Heather و کلود باید توضیحات داده بشه اما به روشی دیگر، من به یکی از مدیران-ناظمان پیغام دادم و از ایشون خواستار رسیدگی به این موضوع شدم. امیدوارم شما هم موارد و مدارکی که ازش صحبت کردید رو برای ایشون بفرستید... چون در مورد اینکه قانونی که نیست و ویرایش شده اونم بعد از پایان مسابقه نباید در مورد این مسابقه لحاظ میشده، اگر هم که طبق قوانین قبلی تخلف شده و مدارکش موجود هست، درست، مدارک پیوست بشه برای ناظم

برای ایشون که دیگه میشه...؟ ربطی هم به جو تاپیک نداره...;)

حالا یک سوال. ممکنه یکی از لجش و برای خارج کردن یک یا چند کاراکتر ( اگه پروفایلی در این سایت نداشته باشه یک پروفایل ایجا کنه) یا با پروفایل خودش مثلا برای Dante توی یک پروفایل تبلیغ کنه، دانته حذف میشه:-o؟ :d به دانته و طرفداراش چه مربوط؟ در این موارد هم رسیدگیتون درسته؟

در ضمن شما میگید که کسانی و یا کسی در این مسابقه تخلف کرده (طبق قوانین قبلی) پس باید باهاش برخورد بشه؟ درسته؟ ما منتظر برخورد با این اشخاص هستیم;)

آخرین ویرایش:
[/QUOTگفتین میخواییم حمایت کنیم و بهتون امضا مشترک دادیم اما دریغ از اینکه یکیتون اون رو بذارین بدون اینکه بدونین چقدر بچه ها وقتشون رو صرف طراحی های مختلف کردن و براش زحمت کشیدن.E]

من این رو نمی دونستم.
بنده هم فقط در قسمت تایپیک فاینال فانتزی تبلیغ کردم....و به احسان و سفیروث کبیر و چند نفر دیگه پیغام دادم که همچین نظر سنجی هست که بعد علی جان{کاربر dante never cry}بهم قانون 4 رو گفت. که از اون موقع به بعد در همین جا تبلیغ کردم....:d

اقا اخر سر کیا رفتن مرحله بعد من که نفهمیدم؟:-/

ممنون از توضیحات.
من روی حرفم هستم و این موضوعه حذف Heather و وینست باید توضیح داده بشه اما به روشی دیگر، من به یکی از مدیزان-ناظمان پیغام دادم و از ایشون خواستار رسیدگی به این موضوع شدم. امیدوارم شما هم موارد و مدارکی که ازش صحبت کردید رو برای ایشون بفرستید...
برای ایشون که دیگه میشه...؟ ربطی هم به جو تاپیک نداره...;)

حالا یک سوال. ممکنه یکی از لجش و برای خارج کردن یک یا چند کاراکتر ( اگه پروفایا نداشته باشه یک پروفایل ایجا کنه) یا با پروفایل خودش مثلا برای Dante توی یک پروفایل تبلیغ کنه، دانته حذف میشه؟ به دانته و طرفداراش چه مربوط؟ در این موارد هم رسیدگیتون درسته؟
مرتضی برای همین اینجاست. هر مشکلی پیش بیاد برای ایشون فرستاده میشه.

اینم بگم، شما میتونین لینک مسابقه رو توی تاپیکای دیگه بدین ولی حق ندارین بگین به فلانی رای بدین. نمونه-ش این پست شما:
طرفداران Silent Hill و Heather Mason بشتابید به سوی این تاپیک که Heather هم اکنون به یاری شما نیاز داره:d

در مورد حرف آخرت هم به نکته خوبی اشاره کردی. قانون 5 رو برای همین نوشتیم. شما نگران نباشین. ما همه چیو میفهمیم.
امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه. قوانین کلی هستن و شامل همه چی میشن. دیگه نمیشه دونه دونه توی پست اول توضیحشون داد.

خب این موضوعات به کنار. برگردیم به بحث تاپیک.
===================================
we1b0nuionykey3ydh6q.png

اینم بگم، شما میتونین لینک مسابقه رو توی تاپیکای دیگه بدین ولی حق ندارین بگین به فلانی رای بدین. نمونه-ش این پست شما:

1. این پست برای قبل از ویرایش و اضافه کردن قوانین جدید تاپیک بوده:|
2. این پست در تاپیک سایلنت هیل بوده و در پروفایل نبوده
3. پس تخلفی صورت نگرفته تا اون موقع چون قانونی یرای این نوع تبلیغ و برخورد با اون نبوده
این هم برای بار 5 ام در این تاپیک قوانین قبلی این بوده فقط و فقط:
4- دیده شده که بعضی از کاربران به پروفایل بقیه رفته و از آنها تقاضای رای دادن به شخصیت مورد علاقه خودشون دارن. در صورت دیده شدن چنین مواردی، نظر سنجی مربوطه باطل اعلام می شود.

Alan Wake، Sam Fisher، Agent 47

به ژانرا بازی ـش می خوره ولی فکر نکنم اسنیک توی این باشه. :دی

پ.ن: امیر جان ول کن دیگه!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or