X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تو 5 راهی اخلاقی هم نیفتاده بودیم که افتادیم:دی
پ.ن:مرد نیست کسی که با به پایین پرتاب کردن بایونتا در دور بعد حال این مرتضی ـی Obsessive Fanboy رو نگیره :دی

رای ما agent 47

معنی واقعی ابهت رو با نگاه کردن به چهره ایشون میفهمید . ( البته اگر بعدش زنده موندین >:) ) :d

تو این نظر سنجی، تنها کاری که می تونم بکنم، اینه که فقط عکس این پست را ببینم!:|
----------
من از الان نگران گروه پرنسم :-s

تو 5 راهی اخلاقی هم نیفتاده بودیم که افتادیم:دی
پ.ن:مرد نیست کسی که با به پایین پرتاب کردن بایونتا در دور بعد حال این مرتضی ـی Obsessive Fanboy رو نگیره :دی

من راه رستگاری رو نشونت می دم.
Isaac Clarke
:bighug:
در مورد گروه بعد هم یا بگین چیه یا نگین ما فعلا تو همین یکی موندیم.:دی

دوست عزیز من از همین جا از طرف خودم و تمامی کاربران از زحمات برگزاری و انجام و کارهای دیگه تاپیک از شما و دیگر مسئولین و زحمت کشان اینجا ممنونم میدونم چقدر کار سختیه برگزاریه همین یک مسابقه با این نظم

ولی ما چیکار کنیم شما میگید نتتون قطع بوده قوانین رو نتونستید اینجا بزارید تا موقع این نظرسنجی، خب خودتون دارید میگید دیگه نزاشتید و ما مطلع نبودیم و شما اومید پست منو میزارین اینجا که شما توی اون تاپیک تبلیغ کردی:|، قطعی چند روزه نت شما به ما مربوط میشه؟ پس کسی از مسئولین دیگه با شما تماس تلفنی گرفته یا اس ام اس زده گفته دیگه که همچین تبلیغی اومده چنین قانونی بزارید اما شما نتتون قطع بود نتونستید پست اول رو ویرایش کنید، تمام، درسته؟ موضوع روی حذف 2 تا شخصیت نیست، شما اصلا نظم این مسابقه دیدنی و نزدیک و جالب رو بهم نریزید...
من و دیگر کاربران دوست داریم قوانینی که تا اون موقع هست اجرا بشه و با متخلفان و بر همزنندگان نظم تاپیک برخورد بشه، روی قوانینی که خودتون تا اون موقع میزارید پایبند باشید لطفا

با سپاس مجدد
تمومش میکنید ؟
الان برای ما شدین فعال حقوق بشر؟
بهتره بجایی کسی حرف نزنید
رفتین تو تاپیک سایلنت هیل میگین ب هِدِر رای بدین بعد میگین این تخلف نیست حتی اگه تو پست اول هم نوشته نشده باشه باید بدونین این کار حتی از اطلاع دادن تو پروفایله طرف هم بدتره
دلم نمیخواست دخالت کنم ولی ظاهرا شما قصد پایان دادن ب این موضوع رو نداری

من راه رستگاری رو نشونت می دم.
Isaac Clarke
:bighug:
در مورد گروه بعد هم یا بگین چیه یا نگین ما فعلا تو همین یکی موندیم.:دی
این راهی که شما نشون دادین راه هلاکته :-s
راهه رستگاری کجا بود :d
تحت تاثیر این تبلیغات دروغین قرار نگیرین
خودت تصمیم بگیر که به چه کسی میخوای رای بدی :d

نامردا اخه چرا جان مارستون کبیر رو نمیذارین ؟:((

پ .ن : خیلی دلم میخواد تهدیدمو عملی کنم ولی نمیدونم چه جوری :d

بدون رودربایستی و برای آخرین بار میگم. دیگه دارین شور رو از مزه میندازین. گفتنی ها گفته شد ولی بیخود و بی جهت داری حرف خودت رو تکرار میکنی و نظم تاپیک رو شخص خودت داری به هم میریزی. اینم محض اینکه همینجوری سرسری از روی پستای من رد میشی:

یه پست دیگه در این رابطه ببینم جور دیگه ای برخورد میکنم. امتحانش مجانیه.

تمومش میکنید ؟
الان برای ما شدین فعال حقوق بشر؟
بهتره بجایی کسی حرف نزنید
رفتین تو تاپیک سایلنت هیل میگین ب هِدِر رای بدین بعد میگین این تخلف نیست حتی اگه تو پست اول هم نوشته نشده باشه باید بدونین این کار حتی از اطلاع دادن تو پروفایله طرف هم بدتره
دلم نمیخواست دخالت کنم ولی ظاهرا شما قصد پایان دادن ب این موضوع رو نداری

شما به نظر میاد نه ناظمی نه اینجا مسئول. دوست گرامی همون طور که میبینی من بعد از اینکه ازم درخواست شد به احترام دوستان و رای دهندگان گرامی مسابقه شماره 10 پستی در این زمینه ارسال نکردم . این شما هستید که میخواین این موضوع رو کش بدهید.

برای بار 10 ام ، من طبق قوانین تاپیک تا اون زمان تخلفی مرتکب نشدم:|

حالا که خواستید و دوباره شروع کردید میگم:

شما برای اینکه باره اوله باید اون حداقل 2 کاربر و تخلفاتی که ازش دم میزنید و میگید فلان شخص رفته توی پروفایل بقیه و دیگرانو تا قبل از پایان نظرسنجی مجبور یا ترقییب به رای دادن بر خلاف قوانین قبلی تاپیک به کاراکتر مورد علاقش کرده اینجا قرار بدهید تا من و اون 84 نفری که حقشون خورده شده و کاراکترشون حذف شده ببینیم و حتما باهاش برخورد بشه طبق قوانین...:| الان من میگم تخلفی خودم حداقل ندیدم. کسی هم خودش بگه من باور نمیکنم. باید اون تخلف رو با جایی که توش زمانش مشخصه قرار بدهید. اگر نه که من و چند نفر دیگه به این موضوع اعتراض داریم. و میگیم اون کاراکترها بدون دلیل حذف شدند...
از این جوی که هم در این تاپیک هم اون تاپیک علیه شما و خود تاپیک هست که بهتره. نترسید از اینی که هست بدتر نمیشه:|

منم به آلن ویک رای دادم. کاشکی میشد به 2 نفر رای بدیم:d من ناراحت شدم که به آیزاک نتونستم رای بدم :(

سم فیشر رنگش هم تو نظر سنجی بنفشه !!!
ایف یو نو از این حرف ها.... :-"
نه عزیز اون ایزاک ـه.
shrewd.gif
biggrin1.gif
98598541530233123414.png

برا من که همونیه که گفتم
yahoo_7.gif
:دی

آخرین ویرایش:
چرا این کارو با کرکتر های محبوب ملت میکنین ؟ :(( سم فیشر و ایجنت 47 تو یه گروه ؟ :(
کی اینارو گروه بندی کرده دقیقا ؟ :دی

شما به نظر میاد نه ناظمی نه اینجا مسئول. دوست گرامی همون طور که میبینی من بعد از اینکه ازم درخواست شد به احترام دوستان و رای دهندگان گرامی مسابقه شماره 10 پستی در این زمینه ارسال نکردم . این شما هستید که میخواین این موضوع رو کش بدهید.

برای بار 10 ام ، من طبق قوانین تاپیک تا اون زمان تخلفی مرتکب نشدم:|

حالا که خواستید و دوباره شروع کردید میگم:

شما برای اینکه باره اوله باید اون حداقل 2 کاربر و تخلفاتی که ازش دم میزنید و میگید فلان شخص رفته توی پروفایل بقیه و دیگرانو تا قبل از پایان نظرسنجی مجبور یا ترقییب به رای دادن بر خلاف قوانین قبلی تاپیک به کاراکتر مورد علاقش کرده اینجا قرار بدهید تا من و اون 84 نفری که حقشون خورده شده و کاراکترشون حذف شده ببینیم و حتما باهاش برخورد بشه طبق قوانین...:| الان من میگم تخلفی خودم حداقل ندیدم. کسی هم خودش بگه من باور نمیکنم. باید اون تخلف رو با جایی که توش زمانش مشخصه قرار بدهید. اگر نه که من و چند نفر دیگه به این موضوع اعتراض داریم. و میگیم اون کاراکترها بدون دلیل حذف شدند...
از این جوی که هم در این تاپیک هم اون تاپیک علیه شما و خود تاپیک هست که بهتره. نترسید از اینی که هست بدتر نمیشه:|
من خاک پای شما و دوستان ولی شما کی هستی ک بجایی دیگران صحبت میکنی
یعنی باید ازتون درخواست میشد تا موضوع رو تمومش کنید؟ شما کلی پست دادی حالا با ی پست من میگید ک من دارم موضوع رو ادامه میدم
شما تا صبح بگو این کاره من تخلف نیست ولی اگه شما ب اون تاپیک نمیرفتی و برای این کرکتر تبلیغ نمی کردی اصلا معلوم نبود انقدر رای بیاره
خوب بگزریم دیگه نظر سنجیه قبلی تموم شده من دیگه پستی در این رابطه نمیدم ولی شما سعی کن همچین موضوع کوچیکی رو انقدر کشش ندی
موفق باشید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or