X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من عاشق هيت من هستم (نگيد مامور 47 ،خودش باركدش رو روي سرش كند شما نميكني)
ولي مكس پين واسه ما بازي خوراي قديمي يه چي ديگس.
يادش به خير يه سيستم پنتوم 3 (نهايتا) بود و يه مكس پين...

مجبتبي حال كردي چندتا راي اضافه كردمولي چرا اونا 50شدن!؟ بوي خيانت مياد

آره,کارت درسته.
یه یه ساعتی اختلاف کم شده بود و داشتیم میرسدیم ولی نمیدونم این همه رای مکس از کجا میاد!!!:thinking:
زیر پوستی اینا دارن کار میکنن!بوی تقلب به مشام میرسه!!:d
باید یه هییت نظارت بر آرا جور کنیم!!:d

آره,کارت درسته.
یه یه ساعتی اختلاف کم شده بود و داشتیم میرسدیم ولی نمیدونم این همه رای مکس از کجا میاد!!!:thinking:
زیر پوستی اینا دارن کار میکنن!بوی تقلب به مشام میرسه!!:d
باید یه هییت نظارت بر آرا جور کنیم!!:d
تقلبی در کار نیستش.:dاین نشون میده که مکس از محبوبیت بیشتری نسبت به کچل برخوردار هستش.:d

تقلبی در کار نیستش.:dاین نشون میده که مکس از محبوبیت بیشتری نسبت به کچل برخوردار هستش.:d

انکار میکنم!!:d
آخه نمیدونم چه جوریه هرچی رای واسه 47 ثبت میشه چند دقیقه نمیگذره که همون تعداد هم واسه مکس میره جلو!!:-/:d
انگار برنامه ریزی کردن که هرچی هم رای میدن اختلاف ثابت باشه و مکس جلوتر باشه!!/:)

من یه تار موی گندیده مامور عزیزمو به کل هیکل اون توهمی قرصی ترجیه میدم:|

از شوخی گذشته خدایی انتخاب بین این 2 تا خیلی سخته ولی از نظر من Agent 47 یه چیز دیگست

مجتبي يه سري جاسوس توسط دشمن تو انجمن پخش شدن چي دستور ميدي ؟ من ميگم بزار سير كتكشون بزنيم و ازشون اعتراف بگيريم! به كچل جونم ميگيم بياد همچين لت وپارشون كنه :|

---------- نوشته در 04:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 AM ارسال شده بود ----------

هوراااا ! 47 درصدر جدوله اينم مديونه تبليغات گسترده و با ارزش منيد !راي بيشتر خواستيد بگيدالبته هنو بقيه بچه ها نيومدن ها

کچل بارکد دار از کچل بی بارکد جلو زد :دی
خدایی ابهت Agent 47 بیشتر یه نمه، این مکس شبیه الکلیا شده

مجتبي يه سري جاسوس توسط دشمن تو انجمن پخش شدن چي دستور ميدي ؟ من ميگم بزار سير كتكشون بزنيم و ازشون اعتراف بگيريم! به كچل جونم ميگيم بياد همچين لت وپارشون كنه :|

---------- نوشته در 04:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 AM ارسال شده بود ----------

هوراااا ! 47 درصدر جدوله اينم مديونه تبليغات گسترده و با ارزش منيد !راي بيشتر خواستيد بگيدالبته هنو بقيه بچه ها نيومدن ها

این کارا نمیخواد دیگه سمیرا جان!!
47 جلو زد!!>:d<
هووووررررراااا!!!
کار تیم تبلیغاتی بالاخره جواب داد!!!:d

این انتخابات سالم نیست!!!)x:dشما رفتین تمام موهای 47 رو کندین و به هر نفر یکی دادین تا بیاد رای بده!!!!:d (47 که مو نداره!!!:-/:d)به خاطر تقلب،55 رای از 47 کم میشه!!!=)):d
نخير هر كي به اراده خودش راي داد! فقط يكي كه اسمشو نميارم گفت من رفتم به 47 راي بدم بعد اومده ميگه به مكس راي دادم دوتا فوشم شنيد! پ اون راي حساب نيست!

مکس داره کم میاره ؟!!!!!!!!!
نــــــــــه نــــــــــــه به کمک مکس بشتابید !
--------------------
از ستادهای تبلیغاتی این سری هم واقعا ممنونم ، هر چند خودم توی امضام لینک دادم ولی انگاری کار شماها بهتر بود دستتون درد نکنه ;)

جدی تقلب کردین در نظر سنجی ؟!!!
واقعا که ....!!!
این کارا رو نکنین بچه ها ارزشش رو نداره !

هيچكس تقلب نكرده بچه ها ! اونايي كه راي دادن اصلا اين تاپيكو نديده بودن! من گفتم تو نظرسنجي شركت كنن! هيچ تقلبيم در كار نيست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or