X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان لطفا به ظاهر اهمیت ندین.
ملاک انتخابتون ظاهر نباشه.
دلایل محکم مبنی بر اهمیت یکی از دو کاراکتر بیارین
برای چی به ظاهر اهمیت ندیم؟!؟؟!:-/
یکی از مهمترین دلایل در کنار خصوصیات اخلاقی هر کارکتر همین خصوصیات ظاهریشه که میزان محبوبیتش رو مشخص میکنه...
مثلا اگه همین مکس پین این ریختی بود یک نفر هم بهش رأی نمی داد!!!!!...:d
ms604jqhu0k901se1e3.jpg

آخرین ویرایش:
82 نفر رای دادن!!!!:bash:
به 100 تا هم میرسه به خیالم!!
اختلاف خیلی کمه,احتمال اینکه 47 بزنه جلو هست[-o< با تیم تبلیغاتیه خوبی که داره!!:d

در ضمن ظاهر کاراکترا تو محبوبیتشون خیلی تاثیر داره که,مثلا همین کچل بودن 47!!:d
ولی رای فقط بر اساس ظاهر رای جالبی نیست!!;)

من به هیتمن رای دادم.
---
مامور 47 با اون روش مخفی کاری خاص و کله کچلش و نوع کار کردنش ، سکوتش و خونسردیش به نظر شخصی خودم ، خیلی جذاب هست و خواهد بود.

برای چی به ظاهر اهمیت ندیم؟!؟؟!:-/
چون حقیقتا ملاک برتری یه فرد،ظاهر نیست.
کمالاتی که یه فرد داره ملاک برتری باشه.

اون
ms604jqhu0k901se1e3.jpg
Abe اسمش هست و اتفاقا خیلی هم دوست داشتنیه و شخصیت جالبی هم داره.شاید یه روز در مقابل یکی دیگه گذاشتیمش.
من به هیتمن رای دادم.
---
مامور 47 با اون روش مخفی کاری خاص و کله کچلش و نوع کار کردنش ، سکوتش و خونسردیش به نظر شخصی خودم ، خیلی جذاب هست و خواهد بود.
مطمئنی؟ پس چرا یکی به رای های مکس اضافه شد؟:-/:d

مثل اینکه تنهایی رو یه جور دیگه معنی کردی . . .
خب اینجوری بگم:
مکس بدبخت بود و هست.محیط نیویورک هم جوری بود که ادمو افسرده میکرد.حس تنهایی رو بیشتر به ادم القا میکرد.مثلا توی هیتمن،ادم تنهایی رو حس نمیکنه.
وگرنه از لحاظ دیگه،اره،47 هم تنهاست....

agent47...اتفاقا چندروزی با دوستان بازیساز سر این قضیه بحث کردیم که در نهایت با درنظر گرفتن همه چیز به این نتیجه رسیدیم که agent 47 یه سروگردن بالاتر و بهتر از maxpayne هست.بهرحال نظر جامعه بازیسازان به مراتب تخصصی تر از نظر نظر بعضی از دوستان هست که فقط مصرف کننده هستن وتخصصی تو این زمینه ندارن...با تشکر

به نظر من همون قدر که خصوصیات اخلاقی مهمه، ظاهر یه شخصیت هم میتونه مهم باشه... قبول دارم ملاک اصلی ظاهر نیست ولی ظاهر هم خیلی مهمه و یه تعادلی باید بین این دو برقرار باشه... گرافیست ها و طراحای گرافیکی زحمت خیلی زیادی برای طراحیشون میکشن...
محبوبترین شخصیت های دنیای گیم رو هم نیگاه کنی همه طراحی فوق العاده و منحصر به فردی دارن: کریتوس ، اسنیک ، سفیروث و ....
Abe هم من خودم یکی از طرفداراشم:d منظورم این بود که با این قیافه زشتش هیچ سنخیتی با دنیای مکس پین نداره پس نتیجه می گیریم قیافه و ظاهر هم خیلی مهمه....>:d

اون
ms604jqhu0k901se1e3.jpg
Abe اسمش هست و اتفاقا خیلی هم دوست داشتنیه و شخصیت جالبی هم داره.شاید یه روز در مقابل یکی دیگه گذاشتیمش.

مطمئنی؟ پس چرا یکی به رای های مکس اضافه شد؟:-/:d
سوال هایی میپرسی ها !!!
چون مملکت ما همینه !

agent47...اتفاقا چندروزی با دوستان بازیساز سر این قضیه بحث کردیم که در نهایت با درنظر گرفتن همه چیز به این نتیجه رسیدیم که agent 47 یه سروگردن بالاتر و بهتر از maxpayne هست.بهرحال نظر جامعه بازیسازان به مراتب تخصصی تر از نظر نظر بعضی از دوستان هست که فقط مصرف کننده هستن وتخصصی تو این زمینه ندارن...با تشکر
:blink:
:o........

من تو دورای قبل نبودم، این دور هم فقط اومدم به 47 رای بدم تا خیلی زشت از مکس نبازه،بلاخره ایشون اجر و قربی (غربی؟) در دل ما دارند.

تفاوت نظر در حد تیم ملی.
=))
پاچیدم به سقف!!!
ولی خداییش بدبختیت داره از سر و کله-ش میباره!!!
قیافه شو توی شماره یک یادتونه وقتی از مترو پیاده شد؟
انگار یه چیز خیلی ترش خورده!!! مثلا لواشک!!!=))

شما میگین که قیافه رو ملاک قرار ندیم گیم پلی رو ملاک قرار ندیم داستانه ندگیشوملاک قرار ندیم پس میشه بگی که باید چیو ملاک قرار داد؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!;;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or