X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بچه ی دو ماهش رو کشتن ! یه مرد واقعی بود :x:((
بچش دو ماهه نبود فکر کنم. تازه متولد شده بود...
ميبينم كچل جوونم افتاده جلو به بهحال كردمايول داره يكم ديگه رفته بالاآدم به اين خوش تيپي و با اوبوهت
Sorry but where...? I don't think so... look again

اصلا این دوتا قابل مقایسه باهم نیستن هیتمن یه assassin هستش که کارش تروره و تمیز و بدون عیب کارشو میکنه و بیشتر مخفی کاری رو چاشنی کارش قرار میده ولی max payne یه پلیسه که کارش اینه که بزنه خلافکار هارو سرویس کنه و مهم نیست چجوری این کارو بکنه که معمولا میکشه و جلو میره مثل فیلم die hard:d
بچه ها این سری تو این نظر سنجی کسی رو نداشتیم که گیر بده این دو نفر با هم سنخیت ندارن که به لطف علیرضا پیدا شد...
;)

هرکس سرگذشت مکس رو بخونه و گریش نگیره باید خیلی سنگ دل باشه:((

just hitman

اقا من سنگ دل من بیرحم من ازمکسپین بدم میاد اره ولی تاباحال پرسیدید که game playکدو بهتره کدوم واسه شما خاطره ساز تر بوده ؟

devil girl بهتر نبو بجای agent47همون هیتمن خودمونو میذاشتی اخه من که عاشق هیتمن هستم اول نزدیک بود مکس پین رو انتخاب کنم بعد تازه فهمیدم منظورت هیتمن هست.مطمئنا چند نفر دیگه هم همین اشتباهو کردن وبه مکس پین رای دادند پس مکس پینی ها خوش حال نباشن نظر سنجی غیر منصفانست:d

آخرین ویرایش:
چه باحال میشه مامور 47 رو بفرستن که مکس رو ترور کنه...ولی مکس اونو مورد عنایت قرار بده!!!:d:))

just hitman

اقا من سنگ دل من بیرحم من ازمکسپین بدم میاد اره ولی تاباحال پرسیدید که game playکدو بهتره کدوم واسه شما خاطره ساز تر بوده ؟
عالی...
یه سوال خوب برای بحث کردن.
Gameplay بازی Max و 47 تا حدودی متفاوت از همدیگه هستند...
با Max زیاد مخفی کاری نداری و یه بازی روان رو پیش روت داری... اما 47 نه.... باید فکر کنی، استراتژی بچینی، صبر داشته باشی.
هر دوشون تو زمان خودشون محشر بودن. من اون موقع با Gameplay هر دو حال کردم اما MAX رو بیشتر می پسندیدم. ولی الان... از شاهکارهای مخفی کاری ای مثل MGS... بیشتر لذت می برم... گرچه، Gameplayای که Adventure Action بازی های هم سبک MAX هم دارن... خارق العادن.

سازمان تبلیغاتی کله پراژکتور:dنهشوخی کردم.
سازمان تبلیغاتی
hit-man

با Max زیاد مخفی کاری نداری و یه بازی روان رو پیش روت داری... اما 47 نه.... باید فکر کنی، استراتژی بچینی، صبر داشته باشی.

این گفته ی من نیست گفته ی یک مکس پینیول اصلل عظمی
:d هست خودتون بخونید نوشته رو ببینید کدوم متنوع تره کدوم بهتره به عهده خودتون میگذارم.

بعدشم هیتمن با کلاس همیشه با کت و شلواره تازه لباساشم زود به زود عوض میکنه درضمن فقط افراد تعین شده رو میکشه ونسخه جدید هیتمن هم که قراره بیاد داستانش طوریه که هیتمن به خاطر انتقام ادم میکشه گرچه من همون سبک قدیمیشو بشتر دوست دارم اما اینو هم دوست دارم هیتمن چه بامن (منظورم من اسمش نه من خودم) باشه چه بی بیمه
:d بازم واسه من هیتمن هستو دوستش دارم.

دلایل من برای انتخاب مامور 47 :
خصوصیات اخلاقی خاصی که داره آدم رو کنجکاو میکنه که هرچی بیشتر از زندگیش سر دربیاره! کم حرف ، آرام ، خونسرد ، جدی ، باهوش. شعار زندگیش اینه:"به هیچکس اعتماد نکن!"
هر کسی رو که توی لیست قتلش باشه نابود میکنه و در این راه هیچ چیز جلودارش نیست. یک قاتل حرفه ای به تمام معناست؛ برای رسیدن به شخص مورد نظرش صبر و حوصله و استقامت زیادی به خرج میده و برخلاف مکس پین که دیوانه وار به دل دشمن میزنه سعی میکنه دشمنانش رو مخفیانه از میدون به در کنه. و اینجاست که سیستم ناب گیمپلی سری بازی هیتمن خودش رو نشون میده.....مامور 47 از همه وسایل،امکانات و روشهایی که یک قاتل ممکنه استفاده کنه بهره میبره... استفاده از سرنگ خواب آور،سیم برای خفه کردن،پیستول های مجهز به صدا خفه کن و... ممکنه مدت ها منتظر بمونه تا موقعیت مناسب برای کشتن براش مهیا شه، بعد از قایم کردن جسد با زیرکی لباس طرف رو میپوشه و بدون اینکه کسی متوجه شه بین دشمنانش قدم میزنه ...
به نظرمن جو حاکم بر سری بازی هیتمن خیلی واقع گرایانه تر و ملموس تره تا مکس پین. مکس پین مرگ زن و بچش رو دید و از سیستم فاسد پلیس نیویورک شاکی شد یک تنه مثل رامبو زد به دل دشمن و صدها نفر رو کشت تا انتقامش رو گرفته باشه و خشمش فروکش کنه.....خشمی که تا امروز هم فروکش نکرده!.....دقیقا برعکس مکس، 47 یک قاتل اجاره ای هستش که فقط کسی رو که تو لیستش باشه باید بکشه..(هرچند بقیه رو هم میتونه بکشه!:d)
یکی دیگه از دلایلم برای انتخاب 47 خصوصیات ظاهری فوق العادشه..... اُبهت از سر و کله کچلش میباره! یکی از خوشتیپ ترین شخصیتاست ، هر لباسی هم که دلش بخواد میپوشه!:d....فقط یه نگاه به این عکس بندازید...
rjj0ifn9u7p111j7kyfj.jpg

جالبه HITMAN با اين ابهت طرفدار هايي داره كه حتي اسمش شخصيت اصلي بازي رو هم نميدونند و فكر ميكنند نام بازي نام همون شخصيت اصلي هست !!!

براي اون كسايي كه ادعا ميكنند طررفدار Hitman هستند بايد عرض كنم كه نام شخصيت اول بازي Agent 47 هست .!!!

جالبه HITMAN با اين ابهت طرفدار هايي داره كه حتي اسمش شخصيت اصلي بازي رو هم نميدونند و فكر ميكنند نام بازي نام همون شخصيت اصلي هست !!!

براي اون كسايي كه ادعا ميكنند طررفدار Hitman هستند بايد عرض كنم كه نام شخصيت اول بازي Agent 47 هست .!!!
ای بابا ! عجب گیرهایی میدین ها!!! شما با دلیل و مدرک از کرکتر محبوب خودتون طرفداری کنین چکار این چیزها دارین....حالا یک نفر جای 47 گفت هیتمن!....
Hitman هم تو فرهنگ لغت میشه: "قاتل حرفه ای که برای کشتن از اسلحه استفاده میکند" ، توی اصل قضیه که همون طرفداری از Agent 47 باشه(!) هیچ فرقی نمی کنه! :d

ای بابا ! عجب گیرهایی میدین ها!!! شما با دلیل و مدرک از کرکتر محبوب خودتون طرفداری کنین چکار این چیزها دارین....حالا یک نفر جای 47 گفت هیتمن!....
Hitman هم تو فرهنگ لغت میشه: "قاتل حرفه ای که برای کشتن از اسلحه استفاده میکند" ، توی اصل قضیه که همون طرفداری از Agent 47 باشه(!) هیچ فرقی نمی کنه! :d
بابا بخدا من خودم كله خراب سري HITMAN هستم و براش دست و پا ميشكونم و Agent 47 برام يه اسوطره هست و فقط براي خاطرات بيشتري كه با مكس داشتم بهش راي دادم ولي خب وقتي ميبينم يكي هنوز نميدونه اسم شخصيت چيه و اينجوري ازش دفاع ميكنه يكم ناراحت ميشم:(

چرا بحث گیم پلی رو پیش می کشین ؟!
ما دو تا بازی رو که رو به روی هم قرار ندادیم دو تا شخصیت رو رو به روی هم قرار دادیم
برای مقایسه ی دو کاراکتر باید به شخصیت پردازیشون و خط داستانی توجه بشه
agent 47 هم اسم شخصیت اصلی از بازی هیتمن هست اگر می خواستم بنویسم هیتمن در مقابل مکس پین یعنی دارم دو تا بازی رو رو به روی هم قرار می دم اما حالا که نوشتم مامور 47 در مقابل مکس پین یعنی دو تا شخصیت دو بازی رو رو به روی هم قرار دادم
موفق باشید

منم موافقم,اینجا اصلا بحث گیم پلی بازیها نیست,بحث محبوبیت شخصیتاشونه!!
هرچند گیم پلی بازی هم رو محبوبیتشون تاثیر داره ولی ما اینجا کاری باهاش نداریم!!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or