X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
و اینجاست که سیستم ناب گیمپلی سری بازی هیتمن خودش رو نشون میده.....مامور 47 از همه وسایل،امکانات و روشهایی که یک قاتل ممکنه استفاده کنه بهره میبره... استفاده از سرنگ خواب آور،سیم برای خفه کردن،پیستول های مجهز به صدا خفه کن و... ممکنه مدت ها منتظر بمونه تا موقعیت مناسب برای کشتن براش مهیا شه، بعد از قایم کردن جسد با زیرکی لباس طرف رو میپوشه و بدون اینکه کسی متوجه شه بین دشمنانش قدم میزنه ...
خُب اگه بخوای اینطور قضاوت کنی که اسطوره هایی تو این زمینه وجود دارند که آقای 47 در مقابلشون به زانو در میاد... مثل King Snake
;)
برخلاف مکس پین که دیوانه وار به دل دشمن میزنه سعی میکنه دشمنانش رو مخفیانه از میدون به در کنه.
این بحث مختص GamePlay هستش... اتفاقاً Max اگه میخواست خونسرد عمل نکنه هرگز موفق به پیدا کردن قاتلین خانوادش نمیشد. MAX شرایط پیرامونش ایجاب می کرد تا به قول تو به دل دشمن بزنه. اما به وقتش بسیار زیرکانه و با صبر و حوصله ئارد عمل میشد.

به نظرمن جو حاکم بر سری بازی هیتمن خیلی واقع گرایانه تر و ملموس تره تا مکس پین. مکس پین مرگ زن و بچش رو دید و از سیستم فاسد پلیس نیویورک شاکی شد یک تنه مثل رامبو زد به دل دشمن و صدها نفر رو کشت تا انتقامش رو گرفته باشه و خشمش فروکش کنه.....خشمی که تا امروز هم فروکش نکرده!.....دقیقا برعکس مکس، 47 یک قاتل اجاره ای هستش که فقط کسی رو که تو لیستش باشه باید بکشه..(هرچند بقیه رو هم میتونه بکشه!
clip_image001.gif
)
به هیچ وجه موافق نیستم. جو حاکم بر بازی MAX چه چیز واقع گرایانه ای نداشت...؟ فساد افسران پلیس NYPD رو آیا زیر سوال میبری... به قتل رسوندن خانواده ی یک شخص رو چطور...؟ نابود کردن زندگی یه آدم که میخواد جلوی بی عدالتی بایسته چی؟ گرفتن انتقام از این دنیای به ظاهر واقعی کجاش دروغه...؟ تنها موندن توی زندگی و نداشتن یه همراه کجاش باورپذیر نیست...؟
MAX یکی از باورپذیرترین کارکتر هایی که تا به حال دیدم...

یکی دیگه از دلایلم برای انتخاب 47 خصوصیات ظاهری فوق العادشه..... اُبهت از سر و کله کچلش میباره! یکی از خوشتیپ ترین شخصیتاست ، هر لباسی هم که دلش بخواد میپوشه!
clip_image001.gif
….
به چی چیه اون پروژکتور می ناری آخه...؟
Oh… come on…
MAX رو چرا نمیگی با اون بارونی مشکی رنگش، چهره ی خسته شدش از دنیا، له شده زیر فشار غم از دست دادن خانوادش و با این حال مثل یه کوه ایستادنش... چشمایی که یه دنیا حرف دارن ولی کسی نیست که بشنوه... شنیدن پیشکش... آدمی رو پیدا نمیکنی که درک کنه...

چرا بحث گیم پلی رو پیش می کشین ؟!
ما دو تا بازی رو که رو به روی هم قرار ندادیم دو تا شخصیت رو رو به روی هم قرار دادیم
برای مقایسه ی دو کاراکتر باید به شخصیت پردازیشون و خط داستانی توجه بشه
خط داستانی و شخصیت پردازی ارتباط مستقیمی با GamePlay دارن. قبول دارم داستان نقش بسیار مهمی ایفا می کنه اما همین شخصیت پردازی و داستان خیلی خوب می تونه فدای یه GamePlay سطحی و بد بشه و اصلاً به چشم نیاد.

ادم با مکس بهتر میتونه ارتباط برقرار کنه تا 47.
تا جایی که ما دیدیم،47 اصلا حرف نمیزنه!!! (شاید طفلی بیش نیست).اون 2 کلمه ای هم که حرف میزنه رو هم هیچکس متوجه نمیشه!!!
بذار Max 3 بیاد اونوقت ببینیم چند مرده حلاجین....

اقا معذرت من فکر کردم از نظر بازی نمی دونستم از نظر شخصیته شرمنده.

من به مکس رای دادم و اونو بیشتر دوست دارم...ولی از یه چیز مامور 47 خیلی خوشم میاد راحت به هرجا میخواد نفوذ میکنه و اصلا به کسی مهلت نمیده یه جوری مثل عزرائیله...!!!:d

من به مکس رای دادم و اونو بیشتر دوست دارم...ولی از یه چیز مامور 47 خیلی خوشم میاد راحت به هرجا میخواد نفوذ میکنه و اصلا به کسی مهلت نمیده یه جوری مثل عزرائیله...!!!:d

پس چرا به مکس پین رای دادی اخه شده مثل اکادمی گوگوش همه می گفتن که آوش و آرمین رای میارن پس ما به بقیه رای بدیم که اخر سر هردوشون حذف شدن.

دلایل من برای Agent 47 :
ساکت و خونسرد بودن
آرامش قبل و بعد از انجام کار
و از همه مهم تر، تنها بودن
و یک نمونه کامل از یک آدم بیرحم:eek:

اگه طرفدار بازی hit-manهستیدو agent47شما رو هم دیونه کرده سریع تر به ادرس پایین بروید وبهش رای بدید که داره میبازه سریع تر وقت کمه.

http://forum.bazicenter.com/thread51...4/#post1858711

نازی آرین... هنوز که عقبید...
هیچ فکر کردی اگه ببازید، باختتون خیلی فجیعانه خواهد بود... با این همه تبلیغات و خریدن رای و ....
;)

نازی آرین... هنوز که عقبید...
هیچ فکر کردی اگه ببازید، باختتون خیلی فجیعانه خواهد بود... با این همه تبلیغات و خریدن رای و ....
;)
جوجه رو اول پاییز می خرن 2$ بازم اول پاییز میفروشن99999999$ هنوز مونه بعدشم دلیل عقب بودن ما همونه که بالا گفتم مثل اکادمی گوگشه.چ
بعدشم من که رای نخریدم من فقط این سایت رو به بقیه معرفی میکنم حق انتخاب با خودشونه من که نگفتم حتما به 47 رای بدید گفتم.

---------- نوشته در 02:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:18 PM ارسال شده بود ----------

میبینم که یه نفر دیگه به مکس رای داده دلیلش چی بوده اقا ما چیکار کنیم زندگیش گریه اور مگه هر کس که همه چیزش رو از دست داده باید دوست داشت مگه هر کی بد بخته باید دوست داشت.

---------- نوشته در 02:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 PM ارسال شده بود ----------

تا جایی که ما دیدیم،47 اصلا حرف نمیزنه!!! (شاید طفلی بیش نیست).اون 2 کلمه ای هم که حرف میزنه رو هم هیچکس متوجه نمیشه!!!

کی گفته حرف نمیزنه برو هیتمن کنترکت بازی کن مرحله ای که روح دار و داخل هتل هستی اسمشو الان یادم نیست اما هیتمن اونجا حرف میزنه مثل بلبل.
بعدشم همون کم حرف زدنش خوبه دیگه مثل مکس پین نیست که حرف بزنه فقط فک بزن اخرشم وقع عمل شونه خالی کنه 47 حرف نمی زنه عمل میکنه.

بعدشم چرا شما به فرشته خدا توهین میکنید (تا جایی که علم دینیم ختم میشه عزرائیل فرشته هست)

و از همه مهم تر، تنها بودن
اینو نیستم باهات.
تنها تر از مکس نمیتونی پیدا کنی.عمرا!!!

فقط این سایت رو به بقیه معرفی میکنم حق انتخاب با خودشونه من که نگفتم حتما به 47 رای بدید گفتم.
جداً...؟ اونوقت این یعنی چی...؟
;)
اگه طرفدار بازی hit-manهستیدو agent47شما رو هم دیونه کرده سریع تر به ادرس پایین بروید وبهش رای بدید که داره میبازه سریع تر وقت کمه.

میبینم که یه نفر دیگه به مکس رای داده دلیلش چی بوده اقا ما چیکار کنیم زندگیش گریه اور مگه هر کس که همه چیزش رو از دست داده باید دوست داشت مگه هر کی بد بخته باید دوست داشت.
کسی اینجا دلش برای MAX نسوخته... در ضمن کی گفته MAX بدبخته...؟
رفیق تو رو نمیدونم... ولی من هر بازی ای که میکنم سعی میکنم با شخصیتش همذات پنداری کنم...

مکس اون دنیا دور و ورش شلوغ میشه.
اما 47 میمیره ؟ اگه بمیره چی میشه؟
اولاً که MAX همینجوریش هم توی این دنیا زندگی نمیکنه، خیالت راحت...
دوماً حالا کی داره برای کی دلسوزی میکنه...؟ نترس بابا، هیچ اتفاقی برای 47 نمیافته. میره اونجا و اونایی رو که به درک فرستاده میان باهاش محشور میشن...
تازه تنهایی که نمی خورنش...
;)

من مکس پین رو انتخاب میکنم یکی اینکه اسمش رو دوست دارم دوم اینکه گذشتش رو دوست دارم ولی A47 از گذشتش هیچ خبری ندارم !‌

خُب اگه بخوای اینطور قضاوت کنی که اسطوره هایی تو این زمینه وجود دارند که آقای 47 در مقابلشون به زانو در میاد... مثل King Snake
Snake همون بود که برا مخفیکاری تو جعبه قایم میشد دیگه ، یا تو بشکه روغنیش قایم میشد همراه باهاش رو زمین قل میخورد!=)) با سبک مخفیکاری سری متال گیر خیلی مشکل دارم!:|
q1txn3l3nht37ytkt1sz.jpg
8k0bkgo58l8kr0jm278q.jpg

این بحث مختص GamePlay هستش... اتفاقاً Max اگه میخواست خونسرد عمل نکنه هرگز موفق به پیدا کردن قاتلین خانوادش نمیشد. MAX شرایط پیرامونش ایجاب می کرد تا به قول تو به دل دشمن بزنه. اما به وقتش بسیار زیرکانه و با صبر و حوصله ئارد عمل میشد.
درسته قبول دارم مربوط به Gameplay میشه، ولی یک سری از خصوصیات اخلاقی و شخصیت کرکترها در خلال همین گیمپلی نمود پیدا میکنه. اینکه 47 آدم خونسردیه،آرومه،چه مدل لباسی میپوشه! دشمنانش رو چجوری از بین میبره و....
با نظرت موافق نیستم، مکس هم میتونست با خونسردی قاتلین خانوادش رو پیدا کنه و از میون ببره همون کاری که سم فیشر در قبال دخترش انجام داد.البته این باز بر میگرده به همون گیمپلی... شما با سبک اکشن بیشتر حال میکنی من با مخفیکاری..;)
به هیچ وجه موافق نیستم. جو حاکم بر بازی MAX چه چیز واقع گرایانه ای نداشت...؟ فساد افسران پلیس NYPD رو آیا زیر سوال میبری... به قتل رسوندن خانواده ی یک شخص رو چطور...؟ نابود کردن زندگی یه آدم که میخواد جلوی بی عدالتی بایسته چی؟ گرفتن انتقام از این دنیای به ظاهر واقعی کجاش دروغه...؟ تنها موندن توی زندگی و نداشتن یه همراه کجاش باورپذیر نیست...؟
MAX یکی از باورپذیرترین کارکتر هایی که تا به حال دیدم...
ظاهرا سر این یکی قضیه هرگز با هم به توافق نخواهیم رسید!:d همین که مکس توی زندگیش تنهاست و هیچ همراهی نداره و یک تنه به دل صدها دشمن میزنه تا حد زیادی واقع گرایی رو برای من از بین میبره. همونطور که گفتم منو یاد رامبو میندازه! در حالی که 47 نقطه مخالفشه... تو هر مرحله فقط به فکر کشتن یک یا دو نفره...
البته من خودم اتمسفر حاکم بر مکس پین رو یکی از گیراترین ها در بازیهای رایانه ای میدونم.خیابانهای برفی نیویورک همه توی شب فوق العادن... منظورم از "جو" که گفتم،جو داستانیه بازیه که فکر کنم منظورم رو درست متوجه شدی!:d
به چی چیه اون پروژکتور می ناری آخه...؟
Oh… come on…
MAX رو چرا نمیگی با اون بارونی مشکی رنگش، چهره ی خسته شدش از دنیا، له شده زیر فشار غم از دست دادن خانوادش و با این حال مثل یه کوه ایستادنش... چشمایی که یه دنیا حرف دارن ولی کسی نیست که بشنوه... شنیدن پیشکش... آدمی رو پیدا نمیکنی که درک کنه...
اگه 47 پروژکتوره که مکس پین شما تو نسخه سوم قراره نورافکن باشه!!!=)) کاری نکن همین الان برم عکساشو بزارم اینجا آبرو و حیثیت بنده خدا بره!:d حداقل 40کیلو اضافه وزن اورده! طراحی مکس تو نسخه اول و دوم هم خیلی با هم فرق داره.. ولی 47 همیشه خوشتیپ و شیک پوش بوده! اگه مکس شما بارونی داره، 47 ما هم کت و شلوار مشکی با کراوات قرمز داره!:d

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا به ظاهر اهمیت ندین.
ملاک انتخابتون ظاهر نباشه.
دلایل محکم مبنی بر اهمیت یکی از دو کاراکتر بیارین

با تشکر

روابط عمومی X vs Y

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or