X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به جای اینکه اینهمه از این کچل عکس بزارید برید یه چنتا رای براش جور کنید.:d

ستاد تبلیغاتی MAX از راه رسید...
;)
MAX به طور کلی یه کاراکتر مثبت داره... در ابتدا مامور پلیس NYPD “New York Police Department” بوده و بعد از به قتل رسیدن همسر و دخترش به تنهایی به دنبال شکار این افراد میره و تو مسیرش همه ی اون لجن ها رو به سزای اعمالشون میرسونه...
Agent 47 در نقطه مقابل MAX قرار داره...
از لحاظ خانوادگی که Agent 47 هیچ خانواده ای نداره... و از لحاظ شرایط کاری هم به استخدام International Contract Agency در اومد و به عنوان یه قاتل حرفه ای تبدیل به موثرترین فرد اون سازمان شد.
Agent 47 هم با اینکه به طور کلی شخصیت مثبتی نداره اما اون هم به دنبال شکار افرادیه که:
اولاً: بهش دستور داده می شه...
دوماً: اون اشخاصی که Agent 47 باید به قتل برسونه همشون تروریست، قاتل، قاچاقچی، و یا مافیا هستند.
حالا میشه اینطور نتیجه گیری کرد که:
1- این Agent 47 یه آدم اجاره ایه... یعنی به دستور دیگران هدف هاش رو مشخص می کنه و به قتل می رسونه اما MAX اینطور نیست... MAX به خاطر انتقامی که از دنیا طلبکاره تک و تنها و بدون دستور گرفتن از شخص خاصی عمل می کنه.
2- پول.... این وسط Agent 47 برای پول تمام این کار ها رو میکنه اما MAX نه...
3- MAX یه انسانه ولی Agent 47 تا جاییکه من می دونم یه موجود خلق شده با یه Code Name هستش که به نوعی نقش یه Killing Machine رو ایفا می کنه...
من هیچ نقطه مثبتی تو Agent 47 نمی بینم به غیر از مهارتش... اما MAX...
MAX مامور اجرای قانونی بود که به درستی اجرا نمیشد... و همین مسئله باعث کشته شدن همسر و دخترش شد... MAX هم که تحمل چنین چیزی رو نداشت از اون قانون مثلاً قانونمند و سازمان کشید بیرون و خودش به تنهایی به دنبال اجرای قانون رفت.
به جای اینکه اینهمه از این کچل عکس بزارید برید یه چنتا رای براش جور کنید.:d
ها ... خیلی تابلویید... رفتید براش کلی رای خریدید باز حال و روزش اینه....

47 یه برتری کلی نسبت به مکس داره انم اینه که خیلی محکمتر و هیچوقت نمیشکنه برخلاف مکس که مثل چینی بند زده میمونه!!:d
هیچوقت 47 رو درمونده و از پا افتاده نمیبینیم!!
از طرف ستاد تبلیغاتیه کچل :d

47 یه برتری کلی نسبت به مکس داره انم اینه که خیلی محکمتر و هیچوقت نمیشکنه برخلاف مکس که مثل چینی بند زده میمونه!!:d
هیچوقت 47 رو درمونده و از پا افتاده نمیبینیم!!
MAX هم در مونده و از پا افتاده نبود...
47 هیچ تعلق خاطری به زندگی نداشت... طبیعی بود نخواد بشکنه...
ولی MAX با از دست دادن عزیزترین فردش... باز هم سر پا ایستاد و با همه مبارزه کرد...

MAX هم در مونده و از پا افتاده نبود...
47 هیچ تعلق خاطری به زندگی نداشت... طبیعی بود نخواد بشکنه...
ولی MAX با از دست دادن عزیزترین فردش... باز هم سر پا ایستاد و با همه مبارزه کرد...

مکس چون دیگه هیچ چیزی واسه از دست دادن نداشت و فکر میکرد به آخر خط رسیده زد به سرش و تنهایی جلو همه اینا وایسید!!
آدم عصبی بود همش هم که آرام بخش میخورد!!:d
کامل برعکس 47
47 اصلا تعلق خاطری نداره که بخواد به خاطرش بزنه به سیم آخر,همیشه تو اوج خونسردیش کارش رو امجام میده!!

عصبی نبود رفیق... دنیاش رو ازش گرفته بودن و خودشو متهم جلوه داده بودن...
هرکس دیگه ای جای MAX بود صدای شکستنش گوش دنیا رو کر می کرد....

قبول ولی من 47 رو به خاطر همین بیشتر دوست دارم چون چیزی نمیتونن ازش بگیرن که خردش کنن!!

قبول ولی من 47 رو به خاطر همین بیشتر دوست دارم چون چیزی نمیتونن ازش بگیرن که خردش کنن!!
مجتبی... پس عشق :-& علاقه :-& محبت :-& صمیمیت :-& رفاقت :-& و این چیزا چی میشه....
;)
....
چیزی نداشت که بخوان ازش بگیرن... ولی تو شرایط سخت قضیه فرق میکنه....
تو بدترین شرایط این عشق به همسرش بود که به داد MAX رسید... ولی 47 چی...؟ تو بدترین شرایط به چه امیدی می خواد زندگی کنه؟ با یاد کی میخواد ادامه بده...؟
هِین...؟

مجتبی... پس عشق :-& علاقه :-& محبت :-& صمیمیت :-& رفاقت :-& و این چیزا چی میشه....
;)
....
چیزی نداشت که بخوان ازش بگیرن... ولی تو شرایط سخت قضیه فرق میکنه....
تو بدترین شرایط این عشق به همسرش بود که به داد MAX رسید... ولی 47 چی...؟ تو بدترین شرایط به چه امیدی می خواد زندگی کنه؟ با یاد کی میخواد ادامه بده...؟
هِین...؟

خب نوع زندگی این دوتا با هم فرق داره!!
47 از همون اول کل اینا رو کنار گذاشته بود و اصلا به عشق و علاقه توجه نمیکنه!!
یعنی اینا اصلا واسش ارزشی ندارن و آشنا نیست با این احساسات!!
مهمترین چیز تو زندگیش کارش و ماموریتش هست!!
من میگم اصلا بدترین شرایط واسه 47 معنی نمیده یعنی اگه همه دنیا هم بهش خیانت کنن بازم واسش فرقی نمیکنه و همشون رو قتل عام میکنه!!:d
کلا توجه کردی لیون جان,من و تو تا حالا تو هیچ نظر سنجی رایامون مثل هم نبوده :d:))

خب نوع زندگی این دوتا با هم فرق داره!!
47 از همون اول کل اینا رو کنار گذاشته بود و اصلا به عشق و علاقه توجه نمیکنه!!
یعنی اینا اصلا واسش ارزشی ندارن و آشنا نیست با این احساسات!!
مهمترین چیز تو زندگیش کارش و ماموریتش هست!!
من میگم اصلا بدترین شرایط واسه 47 معنی نمیده یعنی اگه همه دنیا هم بهش خیانت کنن بازم واسش فرقی نمیکنه و همشون رو قتل عام میکنه!!:d
عه خُب که این که دلیل نمیشه که مجتبی که... "واج آوای که رو حال کردی ;) "
اولاً که این آقای 47 اصلاً یه موجود مخلوقیه با DNA...
در ضمن... بحث خیانت یه چیز دیگست... دنیا دنیا هم به MAX یا هر کس دیگه ای خیانت بکنن جای خیانتی رو که یه قراره همسرش بهش بکنه رو نمی گیره... MAX هم از طرف همسرش که بهش خیانت نشده بود....
کلا توجه کردی لیون جان,من و تو تا حالا تو هیچ نظر سنجی رایامون مثل هم نبوده :d:))
ها... الان که گفتی فهمیدم... اینجوری تابلو نمیشه که جفتمون هم یکی هستیم خو....
;)

کلا بحث سلیقست دیگه لیون جان!!:)
تا حالا که معلومه سلیقه اکثریت بیشتر سمت مکس بوده تا 47
تا ببینیم ورق برمیگرده یا نه!!;)

مکس مرد خستگی ناپذیر بود !!!
بچه ی دو ماهش رو کشتن ! یه مرد واقعی بود :x:((

ميبينم كچل جوونم افتاده جلو به بهحال كردمايول داره يكم ديگه رفته بالاآدم به اين خوش تيپي و با اوبوهت

اصلا این دوتا قابل مقایسه باهم نیستن هیتمن یه assassin هستش که کارش تروره و تمیز و بدون عیب کارشو میکنه و بیشتر مخفی کاری رو چاشنی کارش قرار میده ولی max payne یه پلیسه که کارش اینه که بزنه خلافکار هارو سرویس کنه و مهم نیست چجوری این کارو بکنه که معمولا میکشه و جلو میره مثل فیلم die hard:d

:d
درگیری بالا گرفته !

gmj3og4p39soqmz8cgg.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or