devil girl
کاربر سایت
هيچكس تقلب نكرده بچه ها ! اونايي كه راي دادن اصلا اين تاپيكو نديده بودن! من گفتم تو نظرسنجي شركت كنن! هيچ تقلبيم در كار نيست
دستت درد نکنه سمیرا جان ، یه لحظه شک کردم
هيچكس تقلب نكرده بچه ها ! اونايي كه راي دادن اصلا اين تاپيكو نديده بودن! من گفتم تو نظرسنجي شركت كنن! هيچ تقلبيم در كار نيست
مجتبي ديشب من 7 تا راي جمع كردم اونوقت ميگي نميخاد! وااااا
من به همه پيام دادم شركت كنن! ديگه هر چي قسمت 47 شه ما دارودستش موافقيم!منظورم این بود که نمیخواد بگیریم درب و داغونشون کنیم!!:dنه اینکه نمیخواد رای جمع کنی وگر نه همین رایا 47 رو جلو انداخت,دمت گرم!!در ضمن دوستان تقلبی درکار نیست,هرکسی فقط یه رای داده نه اینکه هی یوزر بسازه!!ما فقط اومدیم رایهای مرده رو زنده کردیم یعنی کسانی که تا حالا تو نظرسنجی شرکت نکرده بودند رو ترغیب کردیم بیان رای بدن نه اینکه خودمون چندبار رای بدیم!!![]()
من عذاب وجدان گرفتم! 3 نفرو تهديد كردم ~.~ حالا چه تهديدي بماند!یا با اسلحه تهدیدشون کردی و گفتی اگر رای به 47 ندین، وانگهی دریا شود!!!؟؟؟![]()
یا با اسلحه تهدیدشون کردی و گفتی اگر رای به 47 ندین، وانگهی دریا شود!!!؟؟؟![]()
تقلب یعنی چی؟! چجوری اون وقت؟جدی تقلب کردین در نظر سنجی ؟!!!
واقعا که ....!!!
این کارا رو نکنین بچه ها ارزشش رو نداره !
نمدونم ميگن داريم يوزر ميسازيمو راي ميديم!تقلب یعنی چی؟! چجوری اون وقت؟
در مورد کاربر ssssssssss ؛ ایشون آقا سعید از دوستان بنده هستن.....تاریخ عضویتش رو هم نگاه کنید زده 22/1/2012 یعنی تقریبا 1 ماه پیش عضو اینجا شدن ولی هیچ فعالیتی نداشتن که بنا به درخواست من و البته میل شخصی خودش(!) افتخار داد و اومد توی نظرسنجی شرکت کرد. برای خالی نبودن عریضه یه کامنتی هم از خودش در کرد!!!!:dسلام به همه
بچه ها من الان شدیدا عصبانیم چون طرفدارای 47 دارن تقلب میکنند
کاملا تابلو که دارن تقلب میکنند مثلا اقای ssssssssss
عضو جدیده ، کلا 1 نوشته داره ، تازه ثبت نام کرده ، و به 47 رای داده
در مورد کاربر ssssssssss ؛ ایشون آقا سعید از دوستان بنده هستن.....تاریخ عضویتش رو هم نگاه کنید زده 22/1/2012 یعنی تقریبا 1 ماه پیش عضو اینجا شدن ولی هیچ فعالیتی نداشتن که بنا به درخواست من و البته میل شخصی خودش(!) افتخار داد و اومد توی نظرسنجی شرکت کرد. برای خالی نبودن عریضه یه کامنتی هم از خودش در کرد!!!!:d