X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان ارزش نداره بزارین نظر سنجی سالم برگزار بشه
من به عنوان مدیریت تاپیک اعلام می کنم که شخصیت مقابل رو مسخره نکنین مگر نه Safety and Peace عزیز متقابلا با شما برخورد می کند :d
ایشون از روابط عمومی تاپیک هستن و مامور تخلفات :d

باشه
منم قبول میکنم اون فرد مظنون یه شخص حقیقی بود
بچه ها طرفداران مکس عقب افتادیم یه کاری بکنید .

دوستان ارزش نداره بزارین نظر سنجی سالم برگزار بشه
من به عنوان مدیریت تاپیک اعلام می کنم که شخصیت مقابل رو مسخره نکنین مگر نه Safety and Peace عزیز متقابلا با شما برخورد می کند :d
ایشون از روابط عمومی تاپیک هستن و مامور تخلفات :d
حالا که دیدین مکس پین عقب افتاده ، نظرسنجی ناسالم شده و قانون جدید تصویب می کنید؟!!؟؟؟ همه حالش به گذاشتن همین عکساست آخه!:d اگه میخواین من زیرمیزی ، رومیزی ، رشوه قبول میکنم:d بیام توی ستاد تبلیغاتی مکس پین هم فعالیت کنم!....
به هر حال من به نظر مدیریت تاپیک احترام میزارم و از اونجایی که نمی خوام با اون کچله که جناب Safety and Peace گذاشتن در بیوفتم!:d دیگه از گذاشتن عکس تبلیغاتی خودداری میکنم.............

یه روز حواسمون به یه نبرد دیگه بود که این یکی رو هم واگذار داریم میکنیم...
;)
این روزها BC سر ناسازگاری گذاشته...

من هر 2 دقیقه یه سر میزنم یه رای به 47 اضافه میشه!!! قضیه خیلی بو میده!!! صدای اهو میده!!!:dمن که گفتم بهتون!!! مکس بدبخته!!! نه توی زندگیش شانس داشته و نه توی نظر سنجیش!!!:d=))
اولا شماها بو ميداديد حالا ما قضيمون بو دار شده ؟ اگه تا امشب آرا رو به صد نرسوندم سميرا نيستم! 47 بايد اول شه حتي اگه تلفات بديم :|

بچه ها رفتم یه حرکتایی انجام دادم اگه جواب بده رای مکس به زودی بالا میره
اولا شماها بو ميداديد حالا ما قضيمون بو دار شده ؟ اگه تا امشب آرا رو به صد نرسوندم سميرا نيستم! 47 بايد اول شه حتي اگه تلفات بديم
حتما انجام بده ما که از خدامونه تاپیکمون بره هوا

بچه ها رفتم یه حرکتایی انجام دادم اگه جواب بده رای مکس به زودی بالا میره حتما انجام بده ما که از خدامونه تاپیکمون بره هوا
مواظب باشه چون راي مساوي شه تو هم ميري هوا! من ديگه قاطي كردم. الان همه رو با مشتو لگد ميارم اينجا !

مواظب باشه چون راي مساوي شه تو هم ميري هوا! من ديگه قاطي كردم. الان همه رو با مشتو لگد ميارم اينجا !
منتظر همین بودیم! که بیای با زبون خودت بگی که بقیه رو با زور و تهدید اوردی اینجا!!!:d
خودمونیم ها ولی هیچ نظر سنجی اینقدر شرکت کننده نداشت.....
دوستان اگر میبینین که من نمیتونم رای جمع کنم به دلیله اینه که من تنها فرد کرمونی حاضر در سایت هستم!!! نسلمون منقرض شده!!!

منتظر همین بودیم! که بیای با زبون خودت بگی که بقیه رو با زور و تهدید اوردی اینجا!!!:dخودمونیم ها ولی هیچ نظر سنجی اینقدر شرکت کننده نداشت.....
دوستان اگر میبینین که من نمیتونم رای جمع کنم به دلیله اینه که من تنها فرد کرمونی حاضر در سایت هستم!!! نسلمون منقرض شده!!!
من يا 47 برنده شه يا كودتا ميكنم! همتونو به رگبارميكشم! تهديد جدي! پ بازبون خوش بكشيد كنار جبهه دست ماست و شما عقب نشيني كرديد . موهاهاهاهاهاها

جوجه رو اخر پاییز میشمارن
ما مکپینیها کارکشته تر از این حرفاییم
فکر کنم شما یکم زیاد dmc بازی کری ظاهرا تاثیر منفی روتون گزاشته

داداش امیر هوای مارو داره!!!
دوستان من الان زنگ زدم چند تا رای جور کنم ولی مثل اینکه واقعا نسل من منقرض شده!!!:-s:((

وای خدا خیلی حساسه!!!:d
تیم تبلیغاتیه 47 دوباره شروع به کار کنین که این مکس پینیا معلوم نیست میخوان چیکار کنن!!
یهو میرن 200 نفر میارن که به مکس رای بدن!!
یالا بجنبین!!:d

جوجه رو اخر پاییز میشمارنما مکپینیها کارکشته تر از این حرفاییم
فکر کنم شما یکم زیاد dmc بازی کری ظاهرا تاثیر منفی روتون گزاشته
توخودت جوجه اي! وسط خروسا نچرخ له ميشي ها ! هه هه هه

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------

مجتبي نترس بچه ها بيان ياهو حله ! يه تهديدي كردم كه بيچاره ميشن بالا ياهوم زدم لينكو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or