X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
الان رای میدیم باید دلیل بیاریم یا نظر بدیم یا تبلیغ کنیم یا اسپم؟ :d
بجز گزینه آخر باقی گزینه ها صحیح میباشند :دی فقط تبلیغات در چارچوب همین تاپیک و با رعایت قوانین پست اول باشه ;)

ایول ینی میشه Wander بره دور بعدی ؟ امیدوارم بره به Wander رای بدین قول میدم بگم SOC 2 رو بسازن واستون :دی

12454736880155300959.jpg

جووووووووووووووون:bighug:زد جلوووووووووووووو این عکس اواتارم به افتخارش:
ngbbs4d58d66fed249.jpg

رفتم لشکر کشی کردم..:))

مقیاس و وسعت و عظمت کار رو در عکس زیر در یابید
83108608089869774173.jpg
94689106104871289704.jpg
عکس زیر رو هم پیدا کردم جالبه گفتم اینجا هم بزارمش :d

21885739784578394504.jpg

رفتم لشکر کشی کردم..:))
لشکر کشی با توجه به قوانین تاپیک غیر مجازه :-"

آخرین ویرایش:
احسنت به همگی. آفرین:d همین طور 100 آفرین به خودم

اصلا فکرشم نمیکردم این نوع تبلیغ که بر پایه قوانین سایت و تاپیک بود انقدر و به سرعت نتیجه بده بدین صورت که طی فقط چند ساعت رای های خانم Heather از 5 به 27 رسید فعلا البته، همچنین اومد در صدر
73046282440671384916.png

72173873776970431754.png

بله دیگه...وقتی دوتا شخصیت از یک بازی رو می گذارید در یک نظر سنجی همین طور می شود دیگه.:)
ما به شخصیت های محبوب خودمون هم رحم نکردیم :دی

اون Nobel Six بدبخت فقط 1 رای آورد! (اونم رای خودم بود) یا لیان که شخصیت محبوب من بین مردهای RE ـه ولی اصلا از گروهش بالا نرفت و همراه کریس حذف شد.

ما به شخصیت های محبوب خودمون هم رحم نکردیم :دی

اون Nobel Six بدبخت فقط 1 رای آورد! (اونم رای خودم بود) یا لیان که شخصیت محبوب من بین مردهای RE ـه ولی اصلا از گروهش بالا نرفت و همراه کریس حذف شد.

غم لیان رو برای من هم زنده کردی...واقعا حیف شد بالا نرفت.:((
من به سران بزرگ فاینال خبر دادم...ولی از شانس ما همه ان ها مشغولند...در صدرشان احسان....احسان کجایی که کلود رو قطعه قطعه کردن.:d

احسنت به همگی. آفرین:d همین طور 100 آفرین به خودم

اصلا فکرشم نمیکردم این نوع تبلیغ که بر پایه قوانین سایت و تاپیک بود انقدر و به سرعت نتیجه بده بدین صورت که طی فقط چند ساعت رای های خانم Heather از 5 به 27 رسید فعلا البته، همچنین اومد در صدر
73046282440671384916.png

72173873776970431754.png

یعنی اگر من می دونستم پستهام در حمایت از هدر و نارضایتی در قرار دادن هدر توی این گروه اینقدر مثبته زودتر اقدام می کردم :دی

ببین هدر با چه سرعتی زد جلو :دی

خوب یکی(امیر جان)به من گفت بدم به mason و من هم دادم! خیلی خوب شد که داره میاد بالا در حالی که اصلا نمیدونم کی هست و چه شکلیه:d

آخرین ویرایش:
جریان این نظر سنجی یه؟ منم هستم؟ :دی
اینه :دی :
بنا به تصمیمی که گرفته شد، از این به بعد هر تابستان در این تاپیک مسابقه ای به نام X Vs. Y Champions برگزار میشه. یک سری شخصیت های مثبت انتخاب شده در 16 گروه 5 نفره و هر گروه به مدت 2 روز به مبارزه میپردازند و در نهایت فقط 2 نفر از هر گروه به مرحله بعد صعود خواهند کرد. ضمن اینکه مسابقه ای برای شخصیت های منفی نیز پس از این مسابقه تدارک دیده خواهد شد.

اما یک سری تفاوت هایی با کاراکتر بتل وجود داره.

سعی شد بیو گرافی های کاراکترها حتی الامکان نوشته بشه و یا از مقالات و مطالب سایت و کاربران استفاده بشه.

مهم ترین ویژگی این مسابقه در نحوه گروه بندی خواهد بود. به طوری که شخصیت هایی از یک ژانر روبروی یکدیگر قرار بگیرند و صد البته اگر 2 یا چند شخصیت از یک IP حضور داشته باشند، در یک گروه گذاشته شدند تا شانس کمتری برای صعود هر 2 نفر وجود داشته باشد. این تصمیم بدین خاطر اتخاذ شد که در آینده مشکلاتی که در صدرشون فن بازی مشاهده میشه رو شاهد نباشیم. شایان ذکره که شخصیت ها تا حد ممکن سخت گروه بندی شدن و به این معنیه که باید فقط 1 نفر رو از بین شخصیت هایی که مورد علاقه شما هستن انتخاب کنید و از بقیه چشم پوشی کنید.

هر شخصیتی که در هر دوره برنده شد، برای دور بعد دیگر در نظر سنجی حضور نخواهد داشت و وارد تالار مشاهیر خواهد شد و مدالش توی پست اول قرار میگیره.

نکته مهم اینه که به دلیل امکان وقوع جنگ های کنسولی، با ناظمین هماهنگ شده تا در صورت مشاهده چنین مواردی، سریعا برخورد داشته باشند. پس خواهشی که از شما میشه اینه که از این گونه موضوعات شدیدا پرهیز کنید.

امیدواریم که همکاری لازم رو از جانب شما دوستان عزیز رو در جهت هر چه پربار تر شدن این مسابقه شاهد باشیم.

تشکره ویژه دارم از:

احسان (Noᴄtis Luᴄis)
علی (Dante Never Cry)
مرتضی (Nevan)
مجتبی (silent assassin)
امیر (Akiba)
آریا (A.mason)

که زحمات بسیاری کشیدن و بدون اونا انجام این مسابقه امکان پذیر نبود.

همچنین تشکر ویژه دارم از تمام عزیزانی که از مطالب و مقالات فوق العاده ارزشمندشون در این مسابقه استفاده خواهد شد.

=======================================

http://forum.bazicenter.com/thread51992/page573/#post2715605

به نظر من یه نمونه ی کوچکتری هم برای ایام نوروز تدارک ببینید دوستانم :d
یا اصن فصلیش کنید بره آقا :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or