X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خوب یکی(امیر جان)به من گفت بدم به mason و من هم دادم! خیلی خوب شد که داره میاد بالا در حالی که اصلا نمیدونم کی هست و چه شکلیه:d

اولا خیلی ممنون از اینکه به Heather رای دادی :bighug: @};- بسیار کار خوبی کردی.انشاا... در این دنیا و آخرت عاقبت به خیر بشی
دوما شما در این تاپیک پرسیدی به چه کسی رای بدم و من به سرعت گفتم Heather
ثالثا من کلی عکس و... از این شخص و بازیش گذاشتم در این تاپیک توی این 1 روزه

فهرست شخصیت‌های سایلنت هیل - ویکی‌پدیا

Heather Mason - Silent Hill Wiki - Your special place about everyone's favorite resort town.

https://en.wikipedia.org/wiki/Heather_Mason‎

Heather Mason – Silent Hill Wiki - Silent Hill, Film, Waffen, Mellisa, Konami, Silent, Hill, Items, Comics, Silent Hill: Origins.

من هیچکدوم اینا رو باهاشون بازی نکردم!:| الان به کی رای بدم؟
اولین کسی که پست نقل قول کنه میدم به همونی که میگه:d

Heather Mason
Heather Mason + خرگوش! :d یادش بخیر:-<

جدی هیچکدومو بازی نکردی؟:-o
33211910762144174450.jpg

امیـر

بر منکرش لعنت:d
من گفتم که اصلا نمیدونستم این کیه و مقاله هایی که گذاشتی رو خودندم و واجب شد بازیشو بازی کنم:d تا حالا هم بازی ترسناک بازی نکردم! اصلا با بازی ترسناک حال نمیکنم ولی این یکیو سعی میکنم بازی کنم
دادش چرا بهت برمیخوره:d

از اونجا که کلا با بازی های این کاراکترا حال نمیکنم و جدیدا کم میام BC بسرعت یکی بگه ک من باید به کی رای بدم!!:D:whistling:

امیـر

من گفتم که اصلا نمیدونستم این کیه و مقاله هایی که گذاشتی رو خودندم و واجب شد بازیشو بازی کنم:d تا حالا هم بازی ترسناک بازی نکردم! اصلا با بازی ترسناک حال نمیکنم ولی این یکیو سعی میکنم بازی کنم

امیر جان شفاف سازی کرد که دوستان بدونند طبق قوانین تاپیک تبلیغ کرده :دی

امیـر

امیر جان شفاف سازی کرد که دوستان بدونند طبق قوانین تاپیک تبلیغ کرده :دی

بله بله همین طوره که عـلـی جان گفتند، ممنون

در ضمن اصلا بهم برنخورده بود که هیچ:d، تازه یادم رفته بود اون بیوگرافی های هدر و هری میسون رو قبلا با عکس ها بزارم، الان که اول صفحه گفتی یادم اومد دیدم چه بهانه ای بهتر از این موقع برای گذاشتن بیوگرافی ها و اطلاعات>:) :d
ممکنه خیلی ها در این جا با سایلنت هیل یا هدر و هری میسون آشنایی نداشته باشن بدردشون بخوره، که یک علتش سنشون میتونه باشه یک علت دیگش شاید از این باشه که بازی های ترسناک کم انجان میدن یا نمیدن

بله بله همین طوره که عـلـی جان گفتند، ممنون

در ضمن اصلا بهم برنخورده بود که هیچ:d، تازه یادم رفته بود اون بیوگرافی های هدر و هری میسون رو قبلا با عکس ها بزارم، الان که اول صفحه گفتی یادم اومد دیدم چه بهانه ای بهتر از این موقع برای گذاشتن بیوگرافی ها و اطلاعات>:) :d
ممکنه خیلی ها در این جا با سایلنت هیل یا هدر و هری میسون آشنایی نداشته باشن بدردشون بخوره، که یک علتش سنشون میتونه باشه یک علت دیگش شاید از این باشه که بازی های ترسناک کم انجان میدن یا نمیدن

:bighug: بیا بقلم:d
این سایلت هیل کدوم نسخه اش این دختره هست و بهتر از همه نسخه هاشه؟ برای چه کنسول هایی اومده؟کی اومده؟
اخه میخوام تهیه اش کنم اطلاعات ندارم

:bighug: بیا بقلم:d
این سایلت هیل کدوم نسخه اش این دختره هست و بهتر از همه نسخه هاشه؟ برای چه کنسول هایی اومده؟کی اومده؟
اخه میخوام تهیه اش کنم اطلاعات ندارم
سایلنت هیل ۳ - ویکی‌پدیا

فهرست شخصیت‌های سایلنت هیل - ویکی‌پدیا

هدر میسون
هدر میسون (به انگلیسی: Heather Mason)‏ (صداگذار: هدر موریسSH3، آماندا وین لیSH:BM) شخصیت اصلی روایت کننده بازی سایلنت هیل ۳ و نخستین شخصیت اصلی زن در سری بازی های سایلنت هیل است. هدر حاصل تناسخ دو شخصیت شری میسون و آلسا گیلسپی در پایان رخدادهای بازی نخست این سری است. طراحی چهره این شخصیت خیالی از چهره سوفی مارسو و شارلوت گینسبورگ اقتباس شده است. دشمن اصلی او در بازی سایلنت هیل ۳ کلاودیا ولف است. آدلاید کلمنس ایفاگر نقش هدر میسون در فیلم سینمایی سایلنت هیل: مکاشفات بود.

Silent Hill 3 - Wikipedia, the free encyclopedia

خیلی خوبه که HM جلو افتاد ! :دی
اما هنوز رای ها خیلی بالا پایین میشن.:-s

امیر تو که اینقدر واسه Mason تبلیغ میکنی واسه لارا کرافت چیکار میکنی؟:d اون وقت فکر کنم نظرسنجی از شدت فشار بترکه :-s
04799388004028406280.jpg

:-* بانو کرافت که جای خود داره :x
پارسال توی مسابقات کاراکترها به اوج خودش رسیده بود، اوج ساعات کاری من بود اون موقع:d
مخصوصا وقتی با دانته عزیز در مسابقه 4 در مرحله حذفی افتاده بود
Mr4d.jpg

55984157366103345494.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or