X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

مهم ترین ویژگی این مسابقه در نحوه گروه بندی خواهد بود. به طوری که شخصیت هایی از یک ژانر روبروی یکدیگر قرار بگیرند و صد البته اگر 2 یا چند شخصیت از یک IP حضور داشته باشند، در یک گروه گذاشته شدند تا شانس کمتری برای صعود هر 2 نفر وجود داشته باشد. این تصمیم بدین خاطر اتخاذ شد که در آینده مشکلاتی که در صدرشون فن بازی مشاهده میشه رو شاهد نباشیم. شایان ذکره که شخصیت ها تا حد ممکن سخت گروه بندی شدن و به این معنیه که باید فقط 1 نفر رو از بین شخصیت هایی که مورد علاقه شما هستن انتخاب کنید و از بقیه چشم پوشی کنید.
پس هدف تحت فشار قرار دادن ماست.;)
راستی این وینسنت و کلود در سری فاینال فانتزی در یک جناح قرار دادرن و هر کدوم شخصیت اول یک شماره از ff7 حالا اگه یک شخصیت مال یک طرف دیگه مثلا سفیروث {که البته اصلا خوب نیست گذشتن او با کلود} یا کاداج یا نیرو و....یک چیزی.

@ مجتبی و علی پسر اسپاردا

مورد دوم رو که قبول کردم :دی توضیحات مجتبی جان قانع کننده بود برای دو کاراکتر از یک بازی پس قبولش دارم و بحثی نداریم سر اون قضیه :دی

و اما در مورد شناخت هدر
البته شاید شناخت ما از هدر کمه و کامل نمیشناسیمش که فکر می کنیم هدر با کلود نزدیکتره تا هدر با مکس پین!!!!:-??
من فکر می کنم هدر خیلی بیشتر به الن ویک میاد تا به کلود :دی خیلی خیلی بیشتر :دی اگه سایلنت هیل بازی کرده باشی می فهمی چی میگم :دی

و اما در مورد حرف علی
بعد میگی Heather رو نمیزاشتید، به نظرت اگه اینکار رو میکردیم صدای هوادارای SH در نمیومد؟! بهرحال یکی از شخصیت های بزرگ دنیای گیمه.
نه :دی من به عنوان یه طرفدار و فن دو آتیشه ی سایلنت هیل :دی حاضر بودم هدر رو اصن نمی ذاشتین یا اگر هم گذاشتین تو یه گروه بهتر می ذاشتین :دی البته من فقط از طرف خودم دارم میگم فن های دیگه رو نمی دونم

آها یه چیزی رو نمی دونستم پس از روشن شدن توسط مجتبی :دی فهمیدم ! آقا اصن چرا هدر رو مثلا با هنری از سایلنت هیل 4 نذاشتین ؟ :دی خب هنری هم یکی از کاراکترهای بزرگ سریه ؟ :دی هوم ؟ :دی

رنگ موهاشون و تا حدودی مدل موهاشون
yahoo_4.gif
You've got to be kidding me? :دی right? :دی

@ دختر شیطانی

شما یک صفحه جو تاپیک رو بهم زدی از آخر رای دادین؟:دی

ویراش: الان دیدم رای دادین.:دی

الان میگید شانس هدر دربرابر کلود خیلی بالا هست؟
yahoo_7.gif

نه داریم می گیم شانس هدر در برابر مکس پین تقریبا مثل برنده شدن Kazuma تو این نظر سنجی ـه.:دی

اینجا خونه ی دوم من بوده
biggrin1.gif
نمی دونم شما یادتون هست یا نه ولی قبلا این تاپیک رو در کنار همین دوستان با هم مدیریت می کردیم
biggrin1.gif
بعد من استفا دادم
yahoo_21.gif

بعله هنوز از Dark Times زمزمه هم به گوش ما می رسه.:دی

آخرین ویرایش:
دوستان من هنوز نمی دونم چرا هدر رو به کلود شبیه تر می دونید تا مکس پین.

الان میگید شانس هدر دربرابر کلود خیلی بالا هست؟:-/

@ دختر شیطانی

شما یک صفحه جو تاپیک رو بهم زدی از آخر رای دادین؟:دی

من جو تاپیک رو به هم نزدم
اینجا خونه ی دوم من بوده :دی نمی دونم شما یادتون هست یا نه ولی قبلا این تاپیک رو در کنار همین دوستان با هم مدیریت می کردیم :دی بعد من استفا دادم :))
ولی نه ! من جدی یه سوال دوستانه بود پرسیدم، خود بچه هایی هم که گروه بندی کردن همشون از دوستای خودم هستن :دی
مگه نه ؟ >:)

من معلومه به کی رأی دادم :دی دیگه سوال نداره :دی

یا ابر نظرسنجی.دو روز نبودیم هدر رو اوردن رو تو نظرسنجی)x
با رای من هدر با واندر مساوی شد:p عمرا بذارم هدر مساوی کنه الان میرم از تاپیک سایلنت هیل لشکر کشی میکنم.

خوب دوستان..هدر که رفته بالا....و من هم نتونستم بین وینسنت هدر یکی رو انتخاب کنم. برای همین به کلود رای دادم.:d

اووووووووووووووه
چقدر مثبت شده این تاپیک :d
باو یه کم راجع به کارکترای منفی صحبت کنید... چیه این پوزیتیو بازیا :d

@ آتوسا
خب تو اینطوری فکر میکنی :-" ممکنه باقی هوادارای SH نظر دیگه ایی داشته باشن :دی
-----
The great Arthas has spoken
>:):دی
الان میگید شانس هدر دربرابر کلود خیلی بالا هست؟:-/
فعلا که در کنار Wander بیشترین رای رو آورده :-"

Dammit !!!! :eek: اين Heather كه آمد از Wander هم زد جلو !!! جان من يكي كلد رو از اين وضع در بياره !! اين طوري پيش بره يكي از بهترين كاراكتر ها رو از دست مي ديم !!! :((

الان رای میدیم باید دلیل بیاریم یا نظر بدیم یا تبلیغ کنیم یا اسپم؟ :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or