X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
احسان این یک دفعه رو تو قبول کن بعد یک کاریش میکنیم :d خداییش خسته شدیم انقدر گفتیم تام و جری! موافق هم زیاد داره این نظرسنجی :d مهر تایید رو بزن :d

خوب احسان مهر تایید رو زد بریم برای همین :-"

احسان این یک دفعه رو تو قبول کن بعد یک کاریش میکنیم :d خداییش خسته شدیم انقدر گفتیم تام و جری! موافق هم زیاد داره این نظرسنجی :d مهر تایید رو بزن :d

خوب احسان مهر تایید رو زد بریم برای همین :-"
من که کاره ای نیستم ! اونایی که باید تایید کنن صاحبان تاپیک ـن ولی می دونم با همین یه دونه راه برای ورود بقیه انیمه ها و کارتون ها و فیلم ها و ... باز میشه !

آقا من هم با احسان موافقم. نظر شخصی من هم اینه که تام و جری ، ناروتو و ساسکه ، مسی و رونالدو .... کلا از اینجور چیزها نزاریم تاپیک کلا به هم میریزه:d ، به هر حال رأی با اکثریته ببینیم نظر جمع و صاحبان تاپیک چیه ... هر چی که باشه ما ساپورت می کنیم:d

دوستان عزیزان برادران خواهران گیمران
بااااااااااااااو یکی یه نظر درست و حسابی بده بقیه لایک کنن ببینیم در چه حدی باید باشه نظرسنجی بعدی
تام و جری هم رد میشه ، به نظرم زیاد بحث نداره ، بعدش هم یه عده پا میشن میرن تو انتقادات سایت می زنن که این تاپیک سطح سایت رو آورده پایین

:((:((:((

خوب پس النا VS کلوئی :d
احسان با این مخالفت کنی یک بلایی سرت میارم :d

دو تا پیشنهاد اون قدیم قدیما داده بودم دوباره می گم!:d ببینید نظرتون راجع بهش چیه ....

Commander Shepard Vs. Marcus Fenix
Or
Batman Vs. Sam Fisher

من میگم Tidus شایستگی این رو داره که توی این نظر سنجی باشه, بگردید یکی را بذارید رو به روش...:d
41484730394683792678.jpg

الان این النا کیه ، کلوئی کیه ؟ چرا شخصیتهای انحصاری سونی رو انتخاب می کنین ؟ مگه ما دل نداریم آخههههههههههههههه:((

کیان جان بتمن چه ربطی به سم فیشر داره !
من هنوز سر نظرم هستم : بهترین انتقامجو کیست؟
1- کریتوس
2- مکس پین
3- اتزیو آدیتوره
4- فرانک کسل
فکر کنم همه هم این ها رو بشناسن.

کماکان میگم :

Chuji Wu Vs. Gren Kuts

74824108417862307544.jpg

عکس هم گذاشتم تریپ ها رو ببینید دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or