ضایع شدمLara Croft VS Nathan Drake
در مجموع 153 نفر در نظر سنجی شرکت کردند:
لارا کرافت با 70 رای
ناتان دریک با 83 رای برنده اعلام شد به دلایل زیر:
شخصیت پردازی جالب-شوخ بودن
پیشنهاد شده رفیق...نمیدونم چرا از شخصیت های متال گیر پیشنهاد نمیدید!
باز بحث تام و جری شروع شد !!!!!!!! (شکلک عصبانی)همچنان تام vs جری رو پیشنهاد میدم!
یک پیشنهاد دیگه هم دارم! برای اینکه دوستان بیوگرافی نویسمون یکم استراحت کنند
النا vs كلوئی
رو پیشنهاد میدم
بچه ها خسته شدن! یکم بریم سراغ بحث های جانبی و از بحث های سنگین و فلسفی بکشیم بیرون![]()
![]()
that's the point !خب خدا رو كشر الان همه موافق تام و جري هستند اما يكدفع احسان ميپره تو و ميگه بحث درباره اين دوتا فايده نداره !!!!!![]()
![]()
باز بحث تام و جری شروع شد !!!!!!!! (شکلک عصبانی)
بچه ها چوجی و گرن هم بیوگرافی ندارن بزنید از روی چهره نظر بدید (شکلک خنده)
that's the point !
بيا ديديد:d
اين بشر كلا ميخواد ساز مخالف بزنه با من:d بابا احسان بزار يكم بخنديم خو !!!
برعكس من مخالف اين موضوع هست:d بنظرم تاپيك پتانسيل اينكه تبديل به يك تاپيك جامع و بزرگ بشه رو داره !مخالفتم واسه اینه قرار گذاشتیم از دنیای بازی فراتر نریم می دونم تام و جری بازی هم داشتن خودمم بازی کردم ولی مطمئنم تمام بحث ها میره روی کارتونش تا بازیش چون بازیش جز یه ورسوس دو نفره ی معمولی هیچی نداشت ! حتی صدا گذاری تام و جری هم توی بازیش افتضاح بود !
اما اونی که من تو Microـم بازی کردم یه چیز دیگه بود رفیق...مخالفتم واسه اینه قرار گذاشتیم از دنیای بازی فراتر نریم می دونم تام و جری بازی هم داشتن خودمم بازی کردم ولی مطمئنم تمام بحث ها میره روی کارتونش تا بازیش چون بازیش جز یه ورسوس دو نفره ی معمولی هیچی نداشت ! حتی صدا گذاری تام و جری هم توی بازیش افتضاح بود !
به نظر من همین از کنترل خارجش میکنه !برعكس من مخالف اين موضوع هست:d بنظرم تاپيك پتانسيل اينكه تبديل به يك تاپيك جامع و بزرگ بشه رو داره !
خب همون میشه دیگه اینم یه زیر مجموعه از ورسوس بین این دوتا بنده خداست (شکلک خنده)اما اونی که من تو Microـم بازی کردم یه چیز دیگه بود رفیق...
معرکه بود اون... Versus هم نبود... بیشتر تو مایه های دزد و پلیس بود...
![]()