X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هنوز رو نظرم هستم.

images

پورشه در برابر لامبورگینی از نید فور اپید (شکلک ترکید از خنده )
چیه نید فور اسپید بازی نیست :d

دوستان با اجازه من یک نظری بدم..نظرتون راجب این دو چیه ..:
Terra vs Lithing

edf8c04c3659.jpg
2fb0c6d17582.jpg

یک مقدار نیاز به گیمر قدیمی داره ولی خب قدیمی ها خوب باید بدونن این مقایسه رو :دی

بچه ها ! :d از اونجایی که در نزدیکی امتحانات قرار گرفته ایم و بدبختی و مصیبت بر سرمان آوار گشته :d بیاید کاراکترهایی انتخاب کنیم که علاوه بر جذاب بودن همه بشناسنشون بیوگرافی نخواد :d حداقل تا اواسط تیرماه که امتحانا تموم میشه :d

بچه ها ! :d از اونجایی که در نزدیکی امتحانات قرار گرفته ایم و بدبختی و مصیبت بر سرمان آوار گشته :d بیاید کاراکترهایی انتخاب کنیم که علاوه بر جذاب بودن همه بشناسنشون بیوگرافی نخواد :d حداقل تا اواسط تیرماه که امتحانا تموم میشه :d

تام بر عليه جري :d>:d

شما اینجا تعهد می دید که اگه تام و جری بزاریم کسی نره تو انتقادات سایت بگه این تاپیک سطح سایت رو آورده پایین ؟!!!!
هر کی تعهد میده پسته منو لایک کنه

اخه اتوسا جان چرا كسي بايد همچين حرفي بزنه ؟؟ يعني بخاطر جذاب ترين شخصيت هاي دنياي ديزني كسي مير تو تاپيك انتقادات ميگن اين تاپيك سطح سايت رو پايين اورده ؟؟ اصلا فكرش هم غير قابل قبول هست !!

اخه اتوسا جان چرا كسي بايد همچين حرفي بزنه ؟؟ يعني بخاطر جذاب ترين شخصيت هاي دنياي ديزني كسي مير تو تاپيك انتقادات ميگن اين تاپيك سطح سايت رو پايين اورده ؟؟ اصلا فكرش هم غير قابل قبول هست !!

آخه شما سره مکس پین و هیتمن نمی دونید که چی شد ! یه عده رفتن گفتن این مقایسات چیه ؟ سطح سایت رو آورده پایین ؟ نمی دونم تاپیکو قفل کنین و این حرفا !

آخه شما سره مکس پین و هیتمن نمی دونید که چی شد ! یه عده رفتن گفتن این مقایسات چیه ؟ سطح سایت رو آورده پایین ؟ نمی دونم تاپیکو قفل کنین و این حرفا !

اتوسا جان سر اون قضيه بودم ولي اون موضع بخاطر اشنا نبودن بچه ها با تاپيك بود ولي الان همچين چيزي رخ نميده ! يعني تو مرام بچه ها نيست از اينكار ها

شما اینجا تعهد می دید که اگه تام و جری بزاریم کسی نره تو انتقادات سایت بگه این تاپیک سطح سایت رو آورده پایین ؟!!!!
هر کی تعهد میده پسته منو لایک کنه

خودم اول از همه میرم توی بخش انتقادات سایت میفروشمت :دی =)) ( توصیه میکنم حتما هم بنت کنند :دی =)) )

ولی خارج از شوخی من مخالفم ، چون میترسم بعدش تاپیک از دنیایی گیم به طور کامل بیاد بیرون ( اگه دوستان قول میدن فقط همین یه بار باشه منم موافقم :دی ) رای ما تام :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or