X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پس گرالت با شایستگی گابریل رو شکست داد ! آخیش خیالم راحت شد :دی

همچنان تام vs جری رو پیشنهاد میدم!

یک پیشنهاد دیگه هم دارم! برای اینکه دوستان بیوگرافی نویسمون یکم استراحت کنند
النا vs كلوئی
رو پیشنهاد میدم :دی

بچه ها خسته شدن! یکم بریم سراغ بحث های جانبی و از بحث های سنگین و فلسفی بکشیم بیرون :-" :دی
راست میگه!

من آخر هر نظرسنجی این پیشنهادو میدم.:d
Ulfric Stormcloak vs General Tallius
جفتشون مولتی پلتفرمن،بازیش تازه بیرون بوده،جفتشونم شخصیت خاکستری دارند که همین انتخاب رو سخت می کنه.

پ.ن:حداقلش تام و جری رو بذارین دیگه:|

ایندفعه دیگه موافقای تام و جری - النا و کلوئی از بقیه بیشترن! یکی از اینا رو بزارید :d

این بحث النا و کلوئی هم یک بحث بسیار مهم مخصوصا بین فن های PS3 هست! :-" :d ولی بحثش جوریه که بقیه هم بدون فن بازی و ... میتونند توش شرکت کنند :d

تام و جری هم که محبوب همه ی دل هاست و این چیزا! :d

( اين كه معلومه كلوئي مثل هلو ميبره !
yahoo_4.gif
)
یعنی فکر میکنی من و احسان میزاریم ؟ :d

بعدم خداييش اين النا جز چهره خوب ديگه چي داره ؟؟
yahoo_4.gif
يه كاراكتر كليشه اي !
yahoo_4.gif
ولي خداييش كلوئي هم خوشگل تر و هم اوج نبوغ و خلاقيت هست
yahoo_4.gif
الان دقیقا برعکس گفتی! :d کلوئی جز چهره خوب! نه اشتباه شد! کلا کلوئی چی داره ؟ همون چهره ی خوب هم نداره! کلا هیچی نداره! :d ولی در مقابلش النا همه چی داره :d
ادامه ی کل کل ها رو میزاریم برای وقتی که این 2تا تصویب شدن! انشاالله 2قرن دیگه :d

آخرین ویرایش:
خب خدا رو كشر الان همه موافق تام و جري هستند اما يكدفع احسان ميپره تو و ميگه بحث درباره اين دوتا فايده نداره !!!!!:|:d

خب يا تام و جري رو بزاريد يا النا و كلوئي ( اين كه معلومه كلوئي مثل هلو ميبره ! :d )

خب خدا رو كشر الان همه موافق تام و جري هستند اما يكدفع احسان ميپره تو و ميگه بحث درباره اين دوتا فايده نداره !!!!!:|:d

خب يا تام و جري رو بزاريد يا النا و كلوئي ( اين كه معلومه كلوئي مثل هلو ميبره ! :d )
خب تام و جری معلومه تام میبره اخه کی از جری خوشش میاد؟

یعنی فکر میکنی من و احسان میزاریم ؟ :d

ميدوني لشكر كلوئي چند صد نفري هست ؟؟ :>:d

بعدم خداييش اين النا جز چهره خوب ديگه چي داره ؟؟ :d يه كاراكتر كليشه اي !:d ولي خداييش كلوئي هم خوشگل تر و هم اوج نبوغ و خلاقيت هست :d

---------- نوشته در 01:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

خب تام و جری معلومه تام میبره اخه کی از جری خوشش میاد؟

اينجوريام هم ديگه نيست جري هم براي خودش طرفدار داره :d مثلا كي فكر ميكرد اين نظر سنجي رو گرالت ببره ؟؟:d

واسه چی؟؟؟
کاراکتر به این شاخی....:d

بابا سري كسلوانيا 20 سال از عمرش ميگذره و شخصيت هاش از عمر سازنده بازي هاي ويچر هم بيشتره . فكر ميكردم بيشتر از اينها طرفدار داره !

بابا سري كسلوانيا 20 سال از عمرش ميگذره و شخصيت هاش از عمر سازنده بازي هاي ويچر هم بيشتره . فكر ميكردم بيشتر از اينها طرفدار داره !
خوب اینجا مقایسه کسلوانیا با ویچر نبود وگرنه من خودمم به کسلوانیا رای میدادم ، ولی بین گابریل و گرالت ، من از گرالت بیشتر خوشم میاد...:|

خوب اینجا مقایسه کسلوانیا با ویچر نبود وگرنه من خودمم به کسلوانیا رای میدادم ، ولی بین گابریل و گرالت ، من از گرالت بیشتر خوشم میاد...:|

خب منم ميگم كه انتظارم اين بود كه طرفداران سري كسلوانيا به گابريل راي بدن كه ندادن و بعضا رفتن به گرالت راي دادن مثل شما :d يعني انتظار بيشتري از طرفداران متعصب كسلوانيا داشتم:d

خب منم ميگم كه انتظارم اين بود كه طرفداران سري كسلوانيا به گابريل راي بدن كه ندادن و بعضا رفتن به گرالت راي دادن مثل شما :d يعني انتظار بيشتري از طرفداران متعصب كسلوانيا داشتم:d

:d
ولی در کل اختلاف 4 رای از ارزش گابریل کم نمیکنه ( من که خودم نا امید شده بودم گرالت ببره ، گابریل جلو بود تا اینکه b-))

چرا نظر سنجی عوض نمیشه پس ؟
چون کاراکترهای بعدی هنوز انتخاب نشدن....

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or