راست میگه!همچنان تام vs جری رو پیشنهاد میدم!
یک پیشنهاد دیگه هم دارم! برای اینکه دوستان بیوگرافی نویسمون یکم استراحت کنند
النا vs كلوئی
رو پیشنهاد میدم
بچه ها خسته شدن! یکم بریم سراغ بحث های جانبی و از بحث های سنگین و فلسفی بکشیم بیرون![]()
![]()
یعنی فکر میکنی من و احسان میزاریم ؟ :d( اين كه معلومه كلوئي مثل هلو ميبره !)![]()
الان دقیقا برعکس گفتی! :d کلوئی جز چهره خوب! نه اشتباه شد! کلا کلوئی چی داره ؟ همون چهره ی خوب هم نداره! کلا هیچی نداره! :d ولی در مقابلش النا همه چی داره :dبعدم خداييش اين النا جز چهره خوب ديگه چي داره ؟؟يه كاراكتر كليشه اي !
ولي خداييش كلوئي هم خوشگل تر و هم اوج نبوغ و خلاقيت هست![]()
![]()
خب تام و جری معلومه تام میبره اخه کی از جری خوشش میاد؟خب خدا رو كشر الان همه موافق تام و جري هستند اما يكدفع احسان ميپره تو و ميگه بحث درباره اين دوتا فايده نداره !!!!!:d
خب يا تام و جري رو بزاريد يا النا و كلوئي ( اين كه معلومه كلوئي مثل هلو ميبره ! :d )
یعنی فکر میکنی من و احسان میزاریم ؟ :d
خب تام و جری معلومه تام میبره اخه کی از جری خوشش میاد؟
من ایمان قلبی داشتم:d:d مثلا كي فكر ميكرد اين نظر سنجي رو گرالت ببره ؟؟:d
واسه چی؟؟؟
کاراکتر به این شاخی....:d
خوب اینجا مقایسه کسلوانیا با ویچر نبود وگرنه من خودمم به کسلوانیا رای میدادم ، ولی بین گابریل و گرالت ، من از گرالت بیشتر خوشم میاد...بابا سري كسلوانيا 20 سال از عمرش ميگذره و شخصيت هاش از عمر سازنده بازي هاي ويچر هم بيشتره . فكر ميكردم بيشتر از اينها طرفدار داره !
خوب اینجا مقایسه کسلوانیا با ویچر نبود وگرنه من خودمم به کسلوانیا رای میدادم ، ولی بین گابریل و گرالت ، من از گرالت بیشتر خوشم میاد...![]()
خب منم ميگم كه انتظارم اين بود كه طرفداران سري كسلوانيا به گابريل راي بدن كه ندادن و بعضا رفتن به گرالت راي دادن مثل شما :d يعني انتظار بيشتري از طرفداران متعصب كسلوانيا داشتم:d
چون کاراکترهای بعدی هنوز انتخاب نشدن....چرا نظر سنجی عوض نمیشه پس ؟