X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
احسان جان بيخيال اين كلمه MARKHOR شو چون اين اسم يه بز كوهي هست نه اينكه ميگه مارخور شو :d

جون وحید نمی تونستم بخونم که چی نوشته اونجا... واسه همون خودم رو زده بودم به بیخیالی.... :d

:))
احسان خدا خفت نکنه، وحید راست میگه... اون کلمه هه English ــه...

تو خارج از ایران اونجوریه اینجا راحت می تونیم مورد استعمال قرار بدیم کلمه رو :دی مانعی نداره :دی حالا بذارید در آینده یه تروفی به اسم راه رونده ی صلح که گذاشت میگم :دی اصلاً یهو دیدید اسم بازی بعدی شد دنده آهنی 5 :دی
--------------------
جنسیس و سفیروس رو نخواستین ؟ :دی بابا قبلاً گفتین بین دو تا شخصیت منفی بذاریم :دی این دو تا هم منفی هستن هم در عین منفی بودن ضد همدیگه هم هستن یعنی منفی در منفی :دی (میشه مثبت :دی)

نظرسنجی ریدلر و جوکر کاملا مشخصه که جوکر با اختلاف فوق العاده فجیع میبره ... اصلا کاراکتر منفی در حد جوکر خیلی خیلی کم پیدا میشه ...

درسته هرچی نظر دادم هیچ ثمره ای نداشته ولی دیگه هیچ پیشنهادی نمیدم به همون دلیل اول.

نظرسنجی ریدلر و جوکر کاملا مشخصه که جوکر با اختلاف فوق العاده فجیع میبره ... اصلا کاراکتر منفی در حد جوکر خیلی خیلی کم پیدا میشه ...

درسته هرچی نظر دادم هیچ ثمره ای نداشته ولی دیگه هیچ پیشنهادی نمیدم به همون دلیل اول.
بی خیال آقا بگو نظرت رو اینجا همه تابع جمع ـن :دی از این نظرسنجی به اون نظر سنجی فرج ـه :دی

تو خارج از ایران اونجوریه اینجا راحت می تونیم مورد استعمال قرار بدیم کلمه رو :دی مانعی نداره :دی حالا بذارید در آینده یه تروفی به اسم راه رونده ی صلح که گذاشت میگم :دی اصلاً یهو دیدید اسم بازی بعدی شد دنده آهنی 5 :دی
--------------------
جنسیس و سفیروس رو نخواستین ؟ :دی بابا قبلاً گفتین بین دو تا شخصیت منفی بذاریم :دی این دو تا هم منفی هستن هم در عین منفی بودن ضد همدیگه هم هستن یعنی منفی در منفی :دی (میشه مثبت :دی)

من با همین موافقم ( هرچی از FF رسد نیکوست :دی )

نظرسنجی ریدلر و جوکر کاملا مشخصه که جوکر با اختلاف فوق العاده فجیع میبره ...
Wesker هم با اون همه دبدبه کبکبه نتونست جلوش مقاومت کنه...

خدا رو شکر بالاخره بسته شده!
راستی نفهمیدم نظرسنجی بعدی بین کیاست؟
الان سر همین داریم میزنیم تو سر و کله ی هم...

مگه تعجب داره:-/
اسنیک چندبار بیگ باس رو شکست داده(اولیش تو متال گیر1) بعدشم متال گیر4 هم تو این نظرسنجی خیلی تاثیر داشته:x
آره خب Snake ام خیلی شخصیت عالی ای داره ولی دیگه نه به اندازه Big Boss به هر حال تره به تخمش میره اسنیک به بیگ باس!!!:d

اصلاً لامصب اسمش میاد رعشه به تنِ جانداران زمین میفته!(به Cutscene آخرِ MGS4 رجوع شود):d

این دفعه یه تحول بدین و دوتا از بهترین کارگردان های بازیساز رو بذارین
من این پیشنهاد رو دادم...
مخصوصاً
David Cage
Hiddeo Kojiam
Shinji Mikami
Soda 51
ولی بچه ها حرف خوبی میزنن، میگن اگه به غیر از بازی بخوان رو چیزای دیگه مانور بدن، از کنترل خارج میشه...
همینجوریش سر انتخاب کاراکترها از روی انیمه کلی بحث هست....

این دفعه یه تحول بدین و دوتا از بهترین کارگردان های بازیساز رو بذارین

من به مصاحبه های ایتاگاکی رای میدم :shrewd:
چه کاریه آخه :دی بازیهای دو تا کنسول کم بود حالا همین مونده سر کارگردان ها فن بازی در بیاد :دی
کماکان روی حرف قبلیم هستم به نظرم از دنیای بازیها پا رو فراتر نذاریم :دی (شامل کاگردان ها هم میشه چون توی دنیای واقعی ـن :دی) ولی با این حال تابع جمع ـم :دی
ویرایش :
البته این نکته رو هم اضافه کنم واژه ی بهترین در مورد کارگردان ها نسبیه :دی مثلاً یه سری به خاطر بازیهای دیوانه وار سودا 51 عاشقش هستن یه سری میگن بازیهاش جفنگه ! یه سری میگن کیج بازیهاش خداس یه سری میگن به درد یه بار امتحان هم نمی خوره :دی یه سری کامیا رو به خاطر دانته دوست دارن از طرفی به خاطر بیونتا ... :دی بعلاوه افرادی مثل همین کیج یا کلیفی و جفی و ... کافیه توی نظرسنجی باشن تا حموم خون راه بیوفته :دی

آخرین ویرایش:
یه سری عرایض "ارایض؟!" هست که بگم

1:لیون تو نظرسنجی اول بدون اینکه دلیل 1 داشته باشه از دلیل 2 شروع شده "آمار دلایل رو میخواید بالا ببرید؟!"
2:خوشحال شدم که مایکی برد،از همون اول به خاطر خنگ بودنش ازش خوشم میومد
3:کدوم انسان محترمی":d" پیشنهاد اون نظرسنجی مهمل رو داد و کدوم انسانهای در جهل فرو رفته ای اونو تایید کردند؟!:d یعنی واقعا کی امید داشت سم مقابل بیگ باس دووم بیاره؟! آبروی بدبخت سم رفت؟! و جالبش اینه که تو پست اول نزاشتینش حالا شخصیتتون برنده نشده نکنین این کارا رو،قشنگ نیست:|

یه سری چیزای دیگه هم برام جالب بود که یادم نمیاد:d

پ.ن:در صورتی که این پست آخر صفحه قرار بگیره بعد از حذف مجددا ارسال خواهد شد:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or