کاملا تایید میشهبابا این geralt of rivia رو بزارین تو نظرسنجی دیگه . به خدا شخصیت باحالیه .
استایل رو داشته باش :
![]()
Grealt Vs Gabriel

تا این رو نزارید من بیخیال نمیشیم
کاملا تایید میشهبابا این geralt of rivia رو بزارین تو نظرسنجی دیگه . به خدا شخصیت باحالیه .
استایل رو داشته باش :
![]()
مسیر انحرافی VS لاست !!!!
قبوووووووووووووووووووووول نیست... اینو من گفته یودم کیان خاااااااااااااااان....آقا سامانوسکه آکچی در برابر ریو هایابوسا بزارید .... :d
دستت درد نکنه لیون، پیشنهادت معرکه بودقبوووووووووووووووووووووول نیست... اینو من گفته یودم کیان خاااااااااااااااان....
------
شوخی کردم، من گفته بودم... ولی همین که تو دوباره گفتی خیلی عالیه... چون منم با این خیلی موافقم...
موافقممممممممممممممممممممدستت درد نکنه لیون، پیشنهادت معرکه بود....من دوباره زندش کردم!!!
من که هرچی پیشنهاد تا حالا دادم رد شده...
کریتوس ، دانته ، بتمن ، شپرد ، .... هر بار یه ایرادی گرفتن... این یکی دیگه خدایی هیچ ایرادی بهش وارد نیست!![]()
![]()
![]()
جنسیس رو عده کمی میشناسن. پیروزی سفیروث از قبل تعیین شدش.
الان دارم میرم دانشگاه امیر هم که اینجا هستمن با 4 shared مشکل دارم... نمیتونی جای دیگه ای up کنیش احسان...؟
من با 4 shared مشکل دارم... نمیتونی جای دیگه ای up کنیش احسان...؟خب اینجا بیوگرافی میذاریم که بشناسن دیگهنظر سنجی های قبلی یودن کسایی که حتی یه سری از شخصیت های این نسل رو هم نمی شناختن
دوستان این رو توصیه میکنم حتماً ببینیدمنتظر نظرتون هستیم
FF CC Angeal and Genesis vs Sephiroth.mp4 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
پ.ن : اگه انجیل اونجا جلوی جنسیس رو نگرفته بود ...