X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من به مصاحبه های ایتاگاکی رای میدم :shrewd:چه کاریه آخه :دی بازیهای دو تا کنسول کم بود حالا همین مونده سر کارگردان ها فن بازی در بیاد :دیکماکان روی حرف قبلیم هستم به نظرم از دنیای بازیها پا رو فراتر نذاریم :دی (شامل کاگردان ها هم میشه چون توی دنیای واقعی ـن :دی) ولی با این حال تابع جمع ـم :دیویرایش :البته این نکته رو هم اضافه کنم واژه ی بهترین در مورد کارگردان ها نسبیه :دی مثلاً یه سری به خاطر بازیهای دیوانه وار سودا 51 عاشقش هستن یه سری میگن بازیهاش جفنگه ! یه سری میگن کیج بازیهاش خداس یه سری میگن به درد یه بار امتحان هم نمی خوره :دی یه سری کامیا رو به خاطر دانته دوست دارن از طرفی به خاطر بیونتا ... :دی بعلاوه افرادی مثل همین کیج یا کلیفی و جفی و ... کافیه توی نظرسنجی باشن تا حموم خون راه بیوفته :دی
همین خوبه دیگه احسان. تاپیک نظر سنجی باید همین باشه. اول آروم. بعد میکشه با فحش هایی مثل خر و گاو و فلان بعد میره رو فحش های X دار بعدش مشت و لگد و یِته پرنده و چندتا شهید. باز کارگردان به دنیای بازی بیشتر ربط داره ولی انیمه نه. حالا بعدا تو نوآوری تو تاپیک کم آوردین این حرکت جالبی میشه :d

حالا هرکاری که میکنید در آینده :d این یکبار رو تام و جری رو قبول کنید بره :d طرفدار کم نداره این نظرسنجیا :d همه هم باهاشون آشنا هستن :d

تا وقتی این نظرسنجی مورد تایید واقع نشه ما هر هفته میایم این پیشنهاد رو میدیم :d

همین خوبه دیگه احسان. تاپیک نظر سنجی باید همین باشه. اول آروم. بعد میکشه با فحش هایی مثل خر و گاو و فلان بعد میره رو فحش های X دار بعدش مشت و لگد و یِته پرنده و چندتا شهید. باز کارگردان به دنیای بازی بیشتر ربط داره ولی انیمه نه. حالا بعدا تو نوآوری تو تاپیک کم آوردین این حرکت جالبی میشه :d
حرکت جالبه ولی رفته رفته تاپیک از محبوب به منفور تبدیل میشه :دی
@ امیر :
برو بمیر :دی وقتی یه بار فقط یه بار یه همچین چیزی تایید بشه هر کسی اینجا این حق رو داره که از سایر کارتون ها برای نظر سنجی نظر بده اگه از انیمه انتخاب کنیم همینطور اگه از فیلم یا کمیک انتخاب کنیم همینطور و الی آخر ! حتی همون Avenger هم مشکل داره :دی اگه همون هم بخواد بره نظر سنجی حداقل باید یکی دو تا شخصیت ـش برن که بازی در حد اسمشون داشته باشن ! و گرنه ما بیاییم اینجا نظر سنجی بین تام و جری و پلنگ صورتی و هالک و آیرون من و ... بذاریم و بشینیم از بیوگرافی کارتون و کمیکشون حرف بزنیم رسماً فقط اسم بازی روش گذاشتیم :دی
خیلی فک زدم ولی خلاصه حواست باشه زیاد تحریک نکن که به شدت عوارض جانبی داره :دی

من از این پیشبینی هایی که در صورت انتخاب تام و جری گفتی شدیدا حمایت میکنم خو :-" عوارض جانبی مفیدیه :d

ولی این رو بزنید دیگه :d بازی باحالی داشت تو PS1
اونجرز هم که شخصیت هاش تو انواع و اقسام بازی ها حضور داشتن! :d

نظرسنجی من(Imperial vs Stormcloak) که خوب بود لیان جان سریع وتوش کرد.
حالا اگه خیلی اصرار بر کاراکتر بودنه بزارین: Ulfric Stormcloak vs General Tallius

جنسیس و سفیروس رو نخواستین ؟ :biggrin1: بابا قبلاً گفتین بین دو تا شخصیت منفی بذاریم :biggrin1: این دو تا هم منفی هستن هم در عین منفی بودن ضد همدیگه هم هستن یعنی منفی در منفی :biggrin1: (میشه مثبت :biggrin1:)
جنسیس رو عده کمی میشناسن. پیروزی سفیروث از قبل تعیین شدش.

سلام به دوستان بلاخره برگشتم احتمالا بیشتر بتونم بیام نمی دونم از اخرین پستم چند صفحه میزگره:d
بعد از چند رو هنوز نتونستید دونفرو انتخاب کنید
به نظر من برگردیم تو دنیای نینجاهادفعه قبلی پیچوندین دو نفر از دنیای نینجاها بیاریم تا خونو خونریزی بشه :twisted::devil::headband:
{:ninja:vs:ninja:}

بریم سراغ خدایان یونان:|:d
مثلا زئوس و پوسایدون:d
ای جون! موافقم ولی بچه ها مخالفن پس منم مخالفم!!!!:d=))
بچه ها خداییش اینقدر شخصیت های MGS رو نیارین وسط! تا حالا توی 2 تا نظر سنجی بودن! خب معلومه هر کی جلوشون بندازیم سریع میبازه طرف! فقط خوشحالیم که مثلا اسنیک یا باس برده!!!:d
یه چیزی بگین که بیشتر به فکر این باشیم که یه چیزی یاد بگیریم.مثلا من خودم خیلی دوست دارم جنسیس رو بشناسم:d.اون وینسنت ولنتاین هم خوبه:d

بابا این geralt of rivia رو بزارین تو نظرسنجی دیگه . به خدا شخصیت باحالیه .

استایل رو داشته باش :

31568534052448881771.png

آخرین ویرایش:
نظرسنجی من(Imperial vs Stormcloak) که خوب بود لیان جان سریع وتوش کرد.
حالا اگه خیلی اصرار بر کاراکتر بودنه بزارین: Ulfric Stormcloak vs General Tallius
به جون Emperor شرمنده... :d بیا اصلاً...
:arrowd::arrowd::arrowd::arrowd:

اینا چطورن؟:d

38f14a84363d.jpg
[/IMG] vs
ed36a8485e30.jpg
[/IMG]
تایید میشود شدید....
:p

من این همه مدت نبودم هنوز هیچ انتخابی نکردین شما!!!:d
یه چیزی بگین تا بیفتیم توش دیگه :d

دوستان من یکی دو هفته ای احتمالا نباشم,خواهشا شخصیتهای وارکرفت و استارکرفت رو این دوره نذارین,بذارین واسه دور بعد که منم باشم حسابی جنجال کنیم!! ;;) :d

دوستان من یکی دو هفته ای احتمالا نباشم,خواهشا شخصیتهای وارکرفت و استارکرفت رو این دوره نذارین,بذارین واسه دور بعد که منم باشم حسابی جنجال کنیم!! ;;) :d
ای بابا، چرا...؟
زود بیا که بدون تو اصلاً مزه نمیده...
بچه ها نظرتون در مورد این دو نفر چیه...؟ ایندفعه از JRPG بذاریم و دو تا بازی فوق محبوب....
Mitsuru Kijiro از بازی Persona 3

35267337202492948889.jpg

33500077709401412124.jpg

Leanne از بازی Resonance of Fate

76380818526379932428.jpg

44847475720935839443.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or