داداش احسان کجا میری؟ تشریف داشته باشین ما هنوز کار داریم
با اینکه ما بردیم ولی من این نظر سنجی رو رسمی نمیدونم.چون به F رفت.
با اینکه ما بردیم ولی من این نظر سنجی رو رسمی نمیدونم.چون به F رفت.
با پیشنهاد شخصیت های Avengers از شهاب هم موافقم :d
تایید شد. صاحب تاپیک بیاد نظرسنجی رو به اونجرز تغییر بدههم avenger تایید میشه
کسی که نعره هاش باعث لرزیدن کوه Olymus میشد...
این کجاستKratus
چی چی رو تایید شد؟:biggrin1: این که اصلا فیلمه!:biggrin1: لااقل بذارین بیاد بعدش یه کاری میکنیم!:biggrin1: نمیگم مخالفم،اتفاقا موافقم ولی باید جوانبو در نظر داشت!!!:biggrin1::biggrin1:تایید شد. صاحب تاپیک بیاد نظرسنجی رو به اونجرز تغییر بده!
گزینه ها فقط 4 تا اصلی:
Captain America
Ironman
Thor
Hulk
جنگ به پا خواهد شد!
این کجاست؟ کوه بقلیه
؟
اره دیدیمشون. من خودم هم از Hulk خوشم میاد!لول فیلم نیست عزیز! اصلش سری کامیکه که توی گیم هم زیاد دیدیشون. شد قضیه TDK!![]()
لول فیلم نیست عزیز! اصلش سری کامیکه که توی گیم هم زیاد دیدیشون. شد قضیه TDKچی چی رو تایید شد؟:biggrin1: این که اصلا فیلمه!:biggrin1: لااقل بذارین بیاد بعدش یه کاری میکنیم!:biggrin1: نمیگم مخالفم،اتفاقا موافقم ولی باید جوانبو در نظر داشت!!!:biggrin1::biggrin1:
این صاب تاپیک هم معلوم نیست کجاست....
شاید هم یه گوشه سرشو گذاشته و مرده گرچه ما از این شانس ها نداریم!:biggrin1: شوخی کردم،جدی نگیرین!:biggrin1:
این کجاست؟ کوه بقلیه
؟
لئون جان این عکس هایی که گزاشتی رو میشناسم ولی Kratus رو همچنان نمیشناسم :d همچنین Olymus رو :d اینا کین؟ چین؟ اصلا خوردنیه یا پوشیدنی؟ :d
بوشو بوشو برادر... سر همون دو نفر قبلی هم کلی به برادران زحمت کش و غیورمون پول دادیم تا کاری به کارمون نداشته باشن...آقا یه جفت خانوم دیگه بذارین شاد شیم :d
رئیس بزرگ در مقابل. مار جامد![]()
اگه Hideo Kojima این واژه رو میدید الان رسماً چسبیده بود به طاق...رئیس بزرگ در مقابل. مار جامد![]()
بوشو بوشو برادر... سر همون دو نفر قبلی هم کلی به برادران زحمت کش و غیورمون پول دادیم تا کاری به کارمون نداشته باشن...
------------
Samanouske vs. Ryu
باور کنید آخر نظرسنجیه...