امیر حسین جان... این دوست بالاییتون اسم داره...@دوست بالایی
L و لایت رسما به هیچ عنوان قابل گزاشتن توی چنین نظرسنجی نیست! نه به خاطر اینکه بازی نداره! به خاطر اینکه شدیدا برای انتخاب بین این 2تا باید انیمه ـش رو حتما دید و اصلا نوشتن بیوگرافی و اینا فایده نداره! :d
یعنی تو BC هم باید شاهد به زانو در اومدن Messi باشیم...؟ گناه داره به خدا...مسی و کریس رونالدو!
جفتشون تو Fifa 12 هستن! کسی هم نق نمی تونه بزنه
!
تا از تاپیک به جرم راه انداختن بحث فوتبالی در یک محیط پاک و بی آلایش بیرونمون نکردن وا بده بهزاد جان...رونالدو بازیکن خوبیه ولی هیچ رقمه به مسی نمیخوره...![]()
مسی و کریس رونالدو!
جفتشون تو Fifa 12 هستن! کسی هم نق نمی تونه بزنه
!
نظر سنجی نو می خواهید :
Ronaldo Vs Messiنظر سنجی آسون می خواهید Chuji Vs Gren :biggrin1: کلاً بیوگرافی و اینا ندارن از رو قیافه نظر میدن ملت :biggrin1:شوخی بود :biggrin1:![]()
به جان احسان ، تو رو با دستای خودم کفن کنم اگه دروغ بگم ، ندیدم پستت رو!
شما یک پیشنهاد داشتی در مورد اون 2 تا monster hunterمنم با احسان موافقمپا رو از دنیای بازی ها فراتر نزاریم بهتره
اون Messi و Ronaldo رو هم بیخیال ، مثلا میخوایین چی در موردشون بنویسین ؟!خب توی FIFA هم دارن فوتبال بازی میکنند و بحث کردن نداره
( ناگفته نماند که دست کم یه چندتا تلفات هم میده این نظرسنجی
)
اسمش رو نمیدونم خویعنی تو BC هم باید شاهد به زانو در اومدن Messi باشیم...؟ گناه داره به خدا...
------
ولی جواب میده اینم ... یه بحث جنجالی و داغه داغ...Messi دوستان آوار نشید خواهشاً....
Just Kidding
فقط به حاشیه کشیده میشه اساسی...
:d
Leon هستم امیر حسین جان... Leon هستم...اسمش رو نمیدونم خوتو بخش اسم هم که نوشتی لئون! اسم خودت رو بنویس بشناسیمت!
رسماً سر کارم دیگه...آها راستی Kratus کیه ؟ :d نمیشناسمش :d