X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا نظرسنجي رو واسه دور بعد كه 2 ماه ديگه برگذار خواهد شد تمديد كرديم.(ستاد انتخابات)

من تا حالا به هر کی رای دادم رای نیاورد :(

جمش کنید ، درش رو تخته کنید

بچه ها تبریک....
Nariko با اینکه خیلی جفا دید و خیلی در حقش نا حقی شد و با وجود تقلب های فراوان به مکان واقعی خودش دست پیدا کرد...
تبریک...
نتیجه اخلاقی:
تقلب نکنید دوستان. هیچ وقت به نتیجه نخواهید رسید. پیروزی از آنِ رهروان راه حق میباشد...
:d

من تا حالا به هر کی رای دادم رای نیاورد :(

جمش کنید ، درش رو تخته کنید

دقیقا مثل من:|
باشد که به راه راست هدایت شوید دوستان...
قبلش باید یه همیاهنگی بکنید دیگه...
زیر میزی و این حرفا...
فکر کردید الکیه آیا...؟ نتیجه از همون اول مشخصه...
رفقا مزاح کردما... جدی نگیرید...
;)

بچه ها تبریک....
Nariko با اینکه خیلی جفا دید و خیلی در حقش نا حقی شد و با وجود تقلب های فراوان به مکان واقعی خودش دست پیدا کرد...
تبریک...
نتیجه اخلاقی:
تقلب نکنید دوستان. هیچ وقت به نتیجه نخواهید رسید. پیروزی از آنِ رهروان راه حق میباشد...
آره دیدیم کی رو تا سر حد مرگ تخریب کردند و کم مونده بود حکم سنگ سارشم بدن.دیدیم واسه کدوم کاراکتر به جای بیوگرافی کتاب نوشتند،دیدیم برای کدوم کاراکتر تو پروفایلا رفتن و آش رشته دادن:|

با اینکه اعصابم خیلی از اینجا خورده و حتی می خواستم یه مدت طولانی اصلاً اینجا نیام ولی در همین حد بگم خداییش توی نوشتن بیوگرافی بیونتا چیزی کم گذاشتم ؟ نه انصافاً کم گذاشتم ؟
متن پنهان:
دلیل احیای دوباره ی ناریکو تا حد زیادی شاید به خاطر پست آقا حامد بود ! بالاخره یه سری از بچه ها بیشتر دنبال این هستن که چه سِمَتی به چه کسی رای داده تا برن اونجا رای بدن !
نه عزیز خیلی هم زیاد گذاشتی.>:d< منتها دلیل احیای ناریکو رو اگه هنوز تو کلوب بودی می فهمیدی.

آخرین ویرایش:
آره دیدیم کی رو تا سر حد مرگ تخریب کردند و کم مونده بود حکم سنگ سارشم بدن.دیدیم واسه کدوم کاراکتر به جای بیوگرافی کتاب نوشتند،دیدیم برای کدوم کاراکتر تو پروفایلا رفتن و آش رشته دادن:|

با اینکه اعصابم خیلی از اینجا خورده و حتی می خواستم یه مدت طولانی اصلاً اینجا نیام ولی در همین حد بگم خداییش توی نوشتن بیوگرافی بیونتا چیزی کم گذاشتم ؟ نه انصافاً کم گذاشتم ؟
دلیل احیای دوباره ی ناریکو تا حد زیادی شاید به خاطر پست آقا حامد بود ! بالاخره یه سری از بچه ها بیشتر دنبال این هستن که چه سِمَتی به چه کسی رای داده تا برن اونجا رای بدن !

من این شکست را با تمام اعضا و جوارهم قبول دارم و به به طرفداران ناریکو از اعماق ته دلم تبریک میگویم ایشاالله مبارکشون باشه !!!!

جداً... آش هم دادن؟ ای بابا... کجا؟ چرا ما رو خبر نکردید...؟
:p
حالا بی شوخی...
ببین دوست خوبم... هر چی بوده تموم شده. نیازی به ناراحت شدن هم نیست...
مهم همین تو سر و کله ی هم زدن بود و بگو بخندش...
Lets be friends like before

من این شکست را با تمام اعضا و جوارهم قبول دارم و به به طرفداران ناریکو از اعماق ته دلم تبریک میگویم ایشاالله مبارکشون باشه !!!!
عاشقتم پویان...
دمت گرم... از رقیب های مرد و با شهامت خوشم میاد...
50 امتیاز + نصیبت شد Mr. Riddler
:-*

---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------

خُب بچه ها... بعد از یه نبرد خونین بین دو بانوی محبوب دنیای GAME حالا بریم سراغ کیا....؟
من هنوز سر حرفم هستما...
Batman vs. Spiderman

Tom Vs Jerry :|

فقط يكي بگه نه !)x اون وقت كه................................ ... ..... سعي ميكنم متقاعدش كنم :d

موافقم...
منم این Biogeraphy ها رو کامل ترش میکنم تا احسان خودش بیاد و یه چیز باحال تر بذاره...
Tom's Biography:

یک گربه ی ملوس و مامانی و صد البته بدبخت که پس از سال ها تلاش متمادی همچنان به دنبال موشی خبیث و بازیگوش میگردد و البته تا کنون که نسل های بسیاری از این ابرگربه ی خستگی ناپذیر ظهور کرده است، همچنان در انجام این ماموریت خطیر ناکام مانده است. این گربه ی دوست داشتنی ظاهری معصوم ولیکن باطنی سرشار از نقشه های پلید در راستای به دام انداختن دشمن دیرینه اش دارد. از بهره ی هوشی نسبتاً خوبی برخوردار است اما متاسفانه در زمینه شانس بسیار بی نصیب می باشد...

Jerry's Biography:

موشی خبیث و بازیگوش و البته گاهاً اغوا گر که حتی برای رهایی از چنگال Tom مادر مرده خودفروشی کرده و با سگ نگهبان عظیم الجثه ی خانه، به عشوه گری پرداخته و بارها به همین روش از مهلکه گریخته است. این موش بازیگوش نه تنها خود از چنگال Tom بیچاره گریخته است، بلکه موجودات مختلف بسیاری از جمله: ماهی و اردک را نیز از چنگال Tom همیشه گرسنه نجات داده است. بهره ی هوشی او شاید از Tom کمتر باشد اما قطعاً در مقوله ی شانس حرف های زیادی برای گفتن دارد...

فقط يكي بگه نه !)x اون وقت كه................................ ... ..... سعي ميكنم متقاعدش كنم :d

نه :دی
الان تام و جری بذاریم فردا بر و بچه های انیمه بین پدرمون رو در میارن انیمه ها هم بازی دارن چرا از اونا چیزی نمی ذارید :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or