این نظر سنجی رو یه روز دیگه تمدید کنید. بسیار عالی بود
دقیقا مثل منمن تا حالا به هر کی رای دادم رای نیاورد
جمش کنید ، درش رو تخته کنید
من تا حالا به هر کی رای دادم رای نیاورد
جمش کنید ، درش رو تخته کنید
باشد که به راه راست هدایت شوید دوستان...دقیقا مثل من![]()
آره دیدیم کی رو تا سر حد مرگ تخریب کردند و کم مونده بود حکم سنگ سارشم بدن.دیدیم واسه کدوم کاراکتر به جای بیوگرافی کتاب نوشتند،دیدیم برای کدوم کاراکتر تو پروفایلا رفتن و آش رشته دادنبچه ها تبریک....
Nariko با اینکه خیلی جفا دید و خیلی در حقش نا حقی شد و با وجود تقلب های فراوان به مکان واقعی خودش دست پیدا کرد...
تبریک...
نتیجه اخلاقی:
تقلب نکنید دوستان. هیچ وقت به نتیجه نخواهید رسید. پیروزی از آنِ رهروان راه حق میباشد...
:d
نه عزیز خیلی هم زیاد گذاشتی.>:d< منتها دلیل احیای ناریکو رو اگه هنوز تو کلوب بودی می فهمیدی.با اینکه اعصابم خیلی از اینجا خورده و حتی می خواستم یه مدت طولانی اصلاً اینجا نیام ولی در همین حد بگم خداییش توی نوشتن بیوگرافی بیونتا چیزی کم گذاشتم ؟ نه انصافاً کم گذاشتم ؟
متن پنهان:
دلیل احیای دوباره ی ناریکو تا حد زیادی شاید به خاطر پست آقا حامد بود ! بالاخره یه سری از بچه ها بیشتر دنبال این هستن که چه سِمَتی به چه کسی رای داده تا برن اونجا رای بدن !
آره دیدیم کی رو تا سر حد مرگ تخریب کردند و کم مونده بود حکم سنگ سارشم بدن.دیدیم واسه کدوم کاراکتر به جای بیوگرافی کتاب نوشتند،دیدیم برای کدوم کاراکتر تو پروفایلا رفتن و آش رشته دادن![]()
جداً... آش هم دادن؟ ای بابا... کجا؟ چرا ما رو خبر نکردید...؟آره دیدیم کی رو تا سر حد مرگ تخریب کردند و کم مونده بود حکم سنگ سارشم بدن.دیدیم واسه کدوم کاراکتر به جای بیوگرافی کتاب نوشتند،دیدیم برای کدوم کاراکتر تو پروفایلا رفتن و آش رشته دادن![]()
عاشقتم پویان...من این شکست را با تمام اعضا و جوارهم قبول دارم و به به طرفداران ناریکو از اعماق ته دلم تبریک میگویم ایشاالله مبارکشون باشه !!!!
موافقم...Tom Vs Jerry![]()
Tom Vs Jerry
فقط يكي بگه نه !)x اون وقت كه................................ ... ..... سعي ميكنم متقاعدش كنم :d