X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بالخره سردسته باید حواسش به بقیه باشه...:d

سر دسته ؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟:))=))

سر دسته لايق و بي چون و چراي اين Gang بدون هيچ شكي رافائل هست !!! :| ( گذاشت لئوناردو بشه سر دسته تا گريه نكنه وگرنه .....He Is True Leader !:d )

سلااااااااااااااااااااااا م :d:|
اینجا چه خبره ؟! :d:|
پسرم (علی سیف) یه روز من نبودم خونه رو به فنا دادی که ؟ رفیق رفقا رو دعوت کردی ، نظر سنجی گذاشتی بدون حضور من !!!:d:|

ولی به نظرم نظرسنجی خوبیه :d پایان هم که نداره ، پس تا بینهایت ادامه داره :d

جمع بندی هم که انجام نشده از نظرسنجی قبل :d
ماشالاه به خودم و دوستان :d

رای من هم فقط Leonard :d
اوه اوه!!! بچه ها جمع کنین صابش اومد!!!!:d:-s
به خدا من نبودم همش تقصیر این علی دانته و داداش احسان بود که منو اغفال کردن!!!!:-" شریک جرم هم داشتن!!! داداش کیان بود!!!:blink::d
خائن! خائن! میکشم میکش آنکه لئو رو انتخاب کرد!!!:-":-":-":-":-"

X vs. Y vs. A vs. B شد که :دی!

شهاب این دفعه بخاطر گل روی مایکی استثنا قائل شدیم :دی
------------------------------------------------------------------
چی میگید رهبر واقعی و این حرفا ؟ :دی به قول مایکی مهم دور هم بودنه ( البته پیتزا فراموش نشه :دی ) اصلا مهم نیست کی رهبر باشه :دی ( یاد بگیرین به این میگن اخلاق یه نینجای واقعی :دی حالا بده اون رای قشنگه رو به افتخارش :دی )
-----------------------------------------------------------------

@ علی ، احسان ، کیان و کلا همه شریک جرم ها :دی ( من جمله آریا :دی )

همین که آتوسا اومد و رفت و سالم موندیم باید نفری یه گوسفند قربانی بدیم :دی

دم دوستان گرم! :d خوب به رقابت امیدوار شدیم! :d
مایکی تو میتونی :d مایکی تو میتونی :d

لئوناردو. از معدود شخصیت های اصلی که عاشقانه دوسش دارم. شخصیت پسندی من طوریه که از ساید کیک ها، شخصیت های خاکستری یا ویلین ها خوشم میاد. تم رنگش قشنگترین رنگ دنیا یعنی آبیه. سلاحش کاتاناِ که میشه وسیله مورد علاقه من. هیرو من از زمان کودکیه اصلا :دی!

ما دانوتِلویی ها همیشه قانعیم. مهم اینه که هر کی برنده بشه باید جایزه شو بده به ماها!!!:d
3 بار!!! )x

سر دسته ؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟:))=))

سر دسته لايق و بي چون و چراي اين Gang بدون هيچ شكي رافائل هست !!! :| ( گذاشت لئوناردو بشه سر دسته تا گريه نكنه وگرنه .....He Is True Leader !:d )

با اینکه مایکی فن ـم ولی هیچ کس به شایستگی لئو برای سردسته ی گروه شدن نیست ! :دی توی هر چیزی که حساب کنی میانه رو و منطقیه این بشر :دی همیشه هم با فکر کار میکنه :دی
ولی خب هیچ اون بچه اسگل نمیشه :دی نمی دونم اینهمه میلمبونه چاق نمیشه ؟ :دی

63812829233973166992.jpg

اینم یه عکس که به بهترین نحو روحیات هر کدوم رو نشون میده :دی

10091449712236796840.jpg

الان داشتم نسخه سگاش رو بازی می کردم!:d انصافا هنوز هم لذت بخشه!!! چند مرحلش رو رفتم همزمان یه تعداد عکس هم گرفتم که اینجا میزام

بازی از جایی شروع میشه که شردر تو یه چشم به هم زدن کل منهتن رو ناپدید میکنه! و اینجاست که لاکپشت های ما باید وارد عمل بشن تا دنیا رو از نابودی نجات بدن!:d
کل داستان همینه! تازه من یکم زیاد توضیح دادم!!!:d

بازی از فاضلاب های شهر نیویورک شروع میشه و زفته رفته مبارزات به سطح شهر کشیده میشه..

موجودات خطرناکی که تو فاضلاب های شهر سر و کلشون پیدا میشه..
ns2azy4ro67ahab6snrm.jpg

Leatherhead یا کله چرمی از دشمنهای کلاسیک لاکپشت ها به عنوان اولین باس بازی ظاهر میشه
yf8g3vquzlmltcj2nch.jpg
it5mwcp0f7jhbytulxvl.jpg

اسکی سواری روی آب از لذت بخش ترین لحظات بازی !
vijea5fenkpvel7fupzd.jpg

در صورتی که جسم سنگینی مثل بشکه یا ماشین از روتون رد شه مثل کالباس پخش زمین میشید!:d
rs5s5bj47qgd80fqd5w4.jpg

با زدن همزمان دکمه پرش و حمله، 2 واحد از خونتون کم میشه در عوض فن ویژه هر لاکپشت اعمال میشه که برای هر لاکپشت منحصر به فرده !
z6dmwaoyx4gygej6ip7l.jpg

Rocksteady و Dr. Stockman دو تا از باس های دیگه....
cvsiqycidmj1h09b33hz.jpg
7olmqel8dpfdx6wyf1.jpg

قدرت مایکی خوراک اون مرحله ی اسکی روی آب بود :دی واسه اون Rocksteady هم راف ! عین دریل میره تو هیکل طرف :دی

منم که از عشق این گروه کهکشانی یه عمره تصویره پروفایلم لوگوی زیبای اوناس >:d<

36005205410960957423.jpg

بچه های باحال پیتزا خور بجنبن که داره ریاست عوض میشه :d گرچه برا میکی زیاد مهم نیس ;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or