X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اُپنینگ بسیار زیبای سری قدیمی کارتون لاکپشت های نینجا ! دیدنش بعد این همه سال فوق العاده لذتبخشه:d....
2mb هم بیشتر نیست ، حتما ببینید
[video]http://www.aparat.com/v/0116542cb7d73f77b0d0edf6560af5d5176777[/video]

یه سوال:
اینها چرا قبلا چشمهاشون سیاهی هم داشته (مثل آدما) ولی تو سریهای جدید فقط سفیدیه خالیه؟ :دی
(آخه یه جورایی این سفیدیه چشمشون آدم رو هول می کنه ) :-s

یه سوال:
اینها چرا قبلا چشمهاشون سیاهی هم داشته (مثل آدما) ولی تو سریهای جدید فقط سفیدیه خالیه؟ :دی
(آخه یه جورایی این سفیدیه چشمشون آدم رو هول می کنه ) :-s
دلیل خاصی نداره صرفاً طراحیه , همین :دی

به به رای ما هم رفت به دانته... ببخشید مایکی :دی به این میگن مبارز هم قوی و هم شوخ ، هیچی هم جدی نمیگیره :دی قربونش برم عاشق پیتزا هم که هست :دی

با تشکر از احسان و کیان برای توضیحات زیباشون :دی

به Raphael رأی دادم! اعصاب درست و حسابی نداره! میزنه همه رو تار و مار میکنه!!!>:)
x4kpr90bejjfn0gmd47p.gif

-یه نکته ای که هست طراحی لاک پشت ها در طی این 28 سالی که از قدمتشون میگذره دستخوش تغییراتی زیادی شده. این طراحی مربوط به اولین حضورشون در کامیک بوک هاست
299kpaf0btbtnddtgxk8.jpg

-این هم از سیر تکاملی لاک پشت های نینجا ! :d
u29ypyr987zz7weikb92.jpg

-بدون شرح ! :d
h85um6e8yh64mjub3tjt.jpg

-یک گیف از لاک پشت ها
dwz8b5f4ogacdr8obpd3.gif

-این هم یه سری فن آرت از کارکترهای خوب و بد دنیای tmnt

آخرین ویرایش:
بچه ها دمتون گرم ، مخصوصا از آبجی انجمن برا تایید این نظرسنجی تشکر میکنم
از کسایی که این پیشنهاد رو دادن هم کمال قدردانی رو دارم
وای که چقدر حال کردم با این سری >:d<
only Raphael

(Michelangelo (ミケランジェロ
50330998924653154430.jpg

در واقع میشه لقب اسگل ترین و شوخ ترین لاکپشت رو بهش داد :biggrin1: هیچ شرایطی رو جدی نمیگیره هیچ چیز رو به پیتزا ترجیح نمیده و همیشه سر به هواست اهمیتی به سرگروه شدن و ... هم نمیده همین که با بقیه هست خیلی حال میکنه , البته این ها چیزی از قدرت مبارزه ـش کم نمیکنه ! یه جورایی میشه گفت از اعضای سریع گروه توی مبارزات هست ولی مبارزاتش هم مثل کارهاش فان ـه , در ضمن اون کوچکترین برادر هم هست :biggrin1:

بین لاکپشت ها مایکی (Mikey) صداش میزنن و از دوتا Nunchaku استفاده میکنه :biggrin1:
سلام... صبح دوستان بخیر :)
اینم رای من :d
هلاک همچی اخلاقی هستم :d
فقط کاش میشد سربروس بگیره دستش برا مبارزات ;)

یادش بخیر بچه که بودم بیشتر نقاشی ها رو از TMNT میکشیدم ! :دی اون موقع میگفتم ترتلزها ! خود "ترتلز" که جمع هست و "ها" هم بهش میخوره میشه دو تا جمع ! :دی
دوستانی که میخوان لاک پشت های قدیمی رو در کنار لاک پشت های جدید و حتی لاک پشت های کامیک ها توی یه انیمیشن یک جا ببینن ، این رو از دست ندن ! :دی

11991959098505509815.jpg

سری جدید تلویزیونی هم ساخته شده و به زودی از راه میرسه. اسمش همون Teenage Mutant Ninja Turtles هست ولی اسلحه ها یه تغییراتی کردن. یعنی تقریبآ همون اسلحه های قبلی هستن ولی تیزتر شدن ! :دی مثلآ Donatello به جای Bo (اون چوب خوشگله) از Naginata استفاده میکنه که اینم یه چوب دراز هست ولی سرش یه چیز نیزه مانند داره !! :دی یا Michelangelo به جای Nunchaku از Kusarigama استفاده میکنه که مثل نانچیکو زنجیر داره ولی تیغه هم داره ! :دی

30682292292668122555.jpg

18877326821741700010.jpg

بچه ها شانس بیارید صاحب تاپیک قبل از تموم شدن نظر سنجی نیاد وگرنه هممون رو تیکه تیکه می کنه :d
بچه اینجا تاپیکه x vs y نه
? x vs y vs z vs
یا :d vs ;)vs :( vs :)

دوستان این نظرسنجی محدویت زمانی داره یا من kیبینم ؟

آخرین ویرایش:
چقدر این نظرسنجی عالیه چقدر من دوسش دارم :x >:d< مرسی بچه ها بابت این نظرسنجی تا باشه از این نظرسنجیا :d
رای ما نیز لئوناردو :d

اول از همه ممنون از دایناسور عزیز یار همیشگی تاپیک تشکر میکنم!!!!
خوب رای من میره به سمت دانوتِلو!!!!
چون حد وسط 4 تا لاک پشت هست.هم مبارزه-ش خوبه و هم صلح طلبه و هم باهوشه.:xاگر نباشه گروهشون به هیچ جا نمیرسه! تجهیزاتشم که معلومه!:
تلفن لاکی-ماشین لاکی و .....

xgvcekijuda0q5d9bj48.jpg
nppg04g1n4rw4ooi1xws.jpg
j4vkz3t6xb6pu4np5fvx.jpg
0r37ruh8l3qetyyjltz.jpg
7mkdj0ee3i6bxwqt4wwj.jpg

در مرتبه دوم عشق رافائلم!!! یه نمونه کامل و بارز از ورجیل!!!:d
سوم مایکل آنجلو به خاطر ابله بودنش!
و در آخر لئوناردو. لئو چون خیلی مقرراتیه خیلی بهم نمیچشسبه!!!!
دوستان این نظرسنجی محدویت زمانی داره یا من میبینم ؟
مثل اینکه نداره!!!!
بچه ها شانس بیارید صاحب تاپیک قبل از تموم شدن نظر سنجی نیاد وگرنه هممون رو تیکه تیکه می کنه
yahoo_4.gif

بچه اینجا تاپیکه x vs y نه
? x vs y vs z vs
یا
yahoo_4.gif
vs
yahoo_3.gif
vs
yahoo_2.gif
vs
yahoo_1.gif
من VS تو VS او VS ما VS شما VS ایشان

آخرین ویرایش:
وقتی بچه بودم عاشق Michelangelo بودم ولی الان از Raph خوشم میاد... خیلی خشن و بی اعصابه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or