X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
منم موافقم ، البته بیوگرافی از هر شخصیت فراموش نشه :دی

خوب شد اومدی علی جون! بچه ها میخوام نظر سنجی رو عوض کنم.
برای بار آخر میپرسم ایا وکیلم......؟؟؟؟!!!!:d
الان کدوم نینجاها روبندازم جلوی هم؟:-/
یه نفر هم در راه خدا بیاد و جمع بندی بکنه.من که نبودم.صاحب تاپیک هم که فعلا کار داره.هیچکس هم به غیر از علی دانته خودمون اینجا نیست .چون اخرین نفر تو پست دادی پس جمع بندی رو هم تو میکنی!!!پس علی جون متاسفانه راه فراری نیست!!! در نرو!!!!:d

چی واسه خودتون میبرید و میدوزید.:dحالا کیوان یه حرفی زدش.هر کی رو میخوایید انتخاب کنید باید یه شخصیتش اسپایدر باشه.:d
اصلا میگم اسپایدر و بتمن...:d:d

با خودم میگفتم این نینجا ـه کیه :دی پس مال DOA ـست :دی احسان یه بیوگرافی بده بشناسیمش :دی

من خودمم چیز زیادی از این بابا نمی دونم :دی ولی عمراً یه شخصیت فایتینگ بتونه جلوی ریو دووم بیاره :دی شاید فقط خود کیوان بهش رای بده :دی آخه یه فایتینگ که نسل های قبل با وجود تکن توی اوج خودش و غولی مثل استریت فایتر تعداد خیلی کمی دعا زدن ! این نسل هم که انحصار 360 بود ! و بیشتر همه طالب بانوان بودن تا امثال ریو :دی دیگه خودت فکر کن گیمر های طالب دعا چقدر محدود ـن :دی

ای بابا!!! علی دانته که در رفت! پس تو میمونی داداش احسان!!! بچه ها در تاپیک رو ببندین و نذارین فرار کنه!!!:d
حالا گفتین کدوم نینجاها رو بذارم جلوی هم؟ همینا بودن؟:-/
xz9ujex8y3q6a6wz2dkw.jpg
xurbgdm6jfdfroynnzs.jpg

ای بابا!!! علی دانته که در رفت! پس تو میمونی داداش احسان!!! بچه ها در تاپیک رو ببندین و نذارین فرار کنه!!!:d
حالا گفتین کدوم نینجاها رو بذارم جلوی هم؟ همینا بودن؟:-/
xz9ujex8y3q6a6wz2dkw.jpg
xurbgdm6jfdfroynnzs.jpg
مایکل آنجلو :دی از همین عکس دوناتِلویی که گذاشتی مایکی ـش رو نداری ؟ :دی
اصلاً یه فکری به یاد بازی به شدت تاثیر گذار , خفن و سوپر طرفدار , دار لاکپشت های نینجا بیاییم ایندفعه نظر سنجی رو 4 نفره کنیم و اینا رو بذاریم توش :دی
Leonardo
Michaelangelo
Raphael
Donatello
:دی یعنی اینا خدا بود اون بازی میکرو و سگا ـشون :دی این نسل هم با گرافیک بهبود یافته و HD به صورت آنلاین عرضه شد دیگه :دی

مایکل رو عشق است :d
البته توی این عکسی که گزاشتید رای من به این یارو شخصیت اصلی مینی نیجا میباشد! از ریو هم عملکرد بهتری داشت :d :d :d

دوستان واقعا بيايد به افتخار اون بازي مگادرايو TMNT ايندفعه نظر سنجي رو چهار نامزد بزاريد تا واقعا يكم حال كنيم !!!

از همين الانم ميگم فقط و فقط رافائلو >:d< غرورش و شخصيتش خدا هست و سلاحش هم از همه خفن تر هست !!>:d

اگه دوستان همگی این 4 تا رو تایید کنن برم که یه توضیح اساسی براتون ردیف کنم ؟ :دی

خیلی خب صبر کنین!!!! : خدمت دوستان!!! :
arzxlvu3031yx3gfp4i.jpg
0em1d3nlzpqaxtbisyp2.jpg
ixk2euvbqc58hon9jg7w.jpg
zb7jcix0huuzgk3zxa29.jpg
حال کنین عجب عکسایی!!! بچه ها حالا پایه این بذاریمش همین 4 تا؟ با مسئولیت من!!!
مگه از جونم سیر شدم؟ باید خود اتوسا بیاد!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or