کسایی که نینجا بلید رو بازی کردن کم که نیستن , چه بسا زیاد هم هستنریو هم در مقابل دانته له میشه از همین الان معلومه ! به نظرت امثال تو و بهنام یاکوزا که فن اونورید میذارید کسی به ریو رای بده ؟
همینجوریش داری بازی رو توی پروفایل من ترور میکنی وای به حال نظرسنجی
بعد یه نینجای خشک و کم حرف رو چه جوری میشه با دانته شوخ و فک زن مقایسه کرد ؟
داستان هم که خودت بهتر میدونی
آقا بزن همون ناریکو و بیونتا رو(ببخشید , خانوم
)
اگه دانته ی جدید رو بذارن جلوی ریو که دانته با داشتن فقط 1 رای به طرز فجیعی از ریو می بازه اون یه نفر رای دهنده هم خودتیدو روز نیومدم توی تاپیک احسان دوباره شروع کردی پشت سر دانته حرف زدن ؟هرچند خودم هم باهات موافقم
اگه بزاریم دانته و ریو کاملا برنده مشخصه
بعد از افتضاح NG III دانته خیلی راحت Ryu رو له میکنه
![]()
منم با Nariko Vs Bayonetta موافقمرای من از همین الان ناریکو
![]()
احسان فقط از تو برمیاد شخصیتی رو که هنوز بازیش منتشر نشده و هیچی در موردش نمیدونیم با کسی مقایسه کنی که توی 3 تا بازی شخصیت اصلی بودهاگه دانته ی جدید رو بذارن جلوی ریو که دانته با داشتن فقط 1 رای به طرز فجیعی از ریو می بازه اون یه نفر رای دهنده هم خودتی(اون جمله ی بازگشت دانته ی توی امضات رو فن ها میبینن کهیر میزنن
)نینجا گایدن 3 هم که اصلاً قضیه ـش از دو شماره ی اصلی جداس چون کار استاد ایتاگاکی نیست اصلاً
پ.ن : آقا Ninja Gaiden 3 نه Ninja Gaiden III اون اعداد رومی فقط روی شاهکارهای استاد میخورد >:d<
@ امیر :
بحث استاد و اینا رو وسط نکش که اینجا هم نابود میشه![]()
رای منم ناریکو :d
بعدش احسان اونجا هم رای من ریو هست :d ما مثل تو در ملا عام هیت نمیورزیم :d ما فقط جواب هیت های تو رو تو پروفایلت میدیم :d (بعد اونم به خاطر اینه که با کریتوس کبیر مقایسش میکنی! :d در مقابل کریتوس هرکی باشه رای من کریتوس هست! غیر از اینکه طرف مقابلش Crash کبیر باشه :d )
بعد ما طرفدارهای ریو(در مقابل دانته) پای این دانته ی جدید معتاد کارتون خواب رو میکشیم وسط :d اینجوری راحت پیروز میگردیم :d
احسان تو هم بحث استاد و این چیزا رو وسط نکش! :d بازی بازیه استاد و غیر استاد هم نداره :d (راستی نینجا استادتون علاوه بر اینکه روح سامورایی رو داره،مثل اینکه غرب زده یا بهتر بگم یونانی زده هم شده :d )
رایدن متاسفانه شدیدا هیتر داره :d عمرا رای بیاره! حتی فن های MGS هم باهاش مشکل دارن اکثرا :d
البته من خودم یکی از طرفدارای سرسختشم :d
نه این طوریام نیست، خوب از انور با عرضه NG3 طرفدارای Ryu کمی شل شدند:d
شما طرفدار رایدنی، من هستم، جور میشه رأی:d
اره موافقیم!!! ما هم این وسط یه خورده اطلاعات کسب کنیم اصطلاحا: XP !!!:dپس همه با Nariko و Bayonetta موافقن ؟ :biggrin1:
اصولا تیپ های یونان قدیم بسی جالب بودن! من که خیلی میپسندم!کریتوس رو نگاه کن یک لنگ و دمپایی بیشتر نپوشیده ها ولی بسی خوشتیپه!
نه خیر!!! دانته دیگه معتاد نیست! توی تریلرا نگاه کنی (این آخریا) میبینین.در ضمن اگر آخرین تریلرو دیده باشی هیکلش خیلی رو فرمه!حالا تو بیا این دانته ی تقلبی رو نگاه کن که رو کاملا معلومه معتاد و کارتون خوابه!
به! داداش نینجای اسنایپر به دست!!!:d نکنه راه گم کردی؟:dSpider MAN رو تا حالا با کسی مقایسه کردید ؟
یکی پیدا کنید سوژه بکره .......
من میگم اسپایدرو با ریو مقایسه کنیم...:dSpider MAN رو تا حالا با کسی مقایسه کردید ؟
یکی پیدا کنید سوژه بکره .......