X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا من نبودم خیر سرم!
کی برد؟ ریو یا کن؟
یه لحظه صبر کن ببینم.....
ماما میا!!!!
یه نظر سنجی دیگه هم تموم شده که!!!
اقا من برم فکر کنم بهتر باشه برام....
=))

krato vs dante vs prince of persia
سه تایی بزاریم خیلی بهتره جا برای بحث کردن بیشتر داره .
اصلا هر کی رو میخاین بزارین فقط نظر سنجی رو بین دو سه نفر بزارید ببینی تاپیک چجوری میترکه.

من هنوز رو نظر قبلیم پافشاری می کنم! :d

tfbwhshoteqxugm9pu0e.jpg

اقا هر كاري ميخوايد بكنيد بكنيد ولي من هنوز ميگم:d :

Tom Vs Jerry

دادا کیان بهتر نیست مارکوس رو بندازیم جلوی کریتوس؟ از قضا هر دوتاشونم " گاو " هستن!!!!=))

آخرین ویرایش:
دادا کیان بهتر نیست مارکوس رو بندازیم جلوی کریتوس؟ از قضا هر دوشاونم " گاو " هستن!!!!=))
مارکوس و کریتوس که نتیجش معلومه! تازه قبلن نظرسنجی نیتن و مارکوس بوده که نیتن برده... حالا کریتوس که دیگه جای خود دارد!:d
نظرسنجیه قبلی مخالف زیاد داشت...به نظرم یه چیزی بزاریم نتیجه غیر قابل پیشبینی باشه بهتر باشه

jmdpvdgpxdwt78ayhw5.jpg

بچه ها نظرتون در مورد ناروتو و ریو هایاباسو چیه
دو نینجای قدرتمند

از همین الان تضمین میکنم هر کی انیمه بین هست میزنه تاپیک رو نابود میکنه :دی ناروتو توی گیم اصلاً در اندازه ی انیمه هاش نیست اصلاً :دی البته اگه میخواستی دو تا نینجا رو به جون هم بندازی می تونستی از Ryu Vs Ken استفاده کنی ! :دی !!!!!!!!!!!!!
تکراری شد نه ؟ نُچ :دی Ryu Hayabusa و Ken Ogawa :دی

احسان کی میگه انیمه بین ها به ناروتو رای میدن؟ من خودم شاید به ریو رای بدم اگر چنین نظرسنجی گزاشته بشه :d (البته اگر گارا،کاکاشی یا شیکامارو باشه اوضاع فرق میکنه! :d )
ولی چرا دانته vs ریو نمیزارید؟ :d انحصاری و این چیزا هم نیستن هیچکدومشون! از شرق هم متولد شدن! :d خوبه دیگه :d

از ناروتو هم میتونید ناروتو vs ساسکه بزارید ! :d

بشر اینجا که تاپیک انیمه ای نیست که! اون ناروتو هم که پیشنهاد دادیم چون بازیش معروف تره! :d
بلیچ که فکر نکنم رو هم رفته اینجا 3 نفر بازیش کرده باشن،وان پیسم که هنوز نیمده برای غرب! تازه جفتشم انحصاری PS3 هست دیگه اوضاع وخیم تر هم میشه :d
بعد اینجا طبق محاسبات من فن های وان پیس و مخصوصا طرفدارهای زورو خیلی بیشترن! :d (راستی قوی ترین شمشیر زن انیمه ای توی AW هم زورو شد! یعنی زد همه رو ترکوند :d یوهاهاهاها :d )

احسان کی میگه انیمه بین ها به ناروتو رای میدن؟ من خودم شاید به ریو رای بدم اگر چنین نظرسنجی گزاشته بشه :d (البته اگر گارا،کاکاشی یا شیکامارو باشه اوضاع فرق میکنه! :d )
ولی چرا دانته vs ریو نمیزارید؟ :d انحصاری و این چیزا هم نیستن هیچکدومشون! از شرق هم متولد شدن! :d خوبه دیگه :d

از ناروتو هم میتونید ناروتو vs ساسکه بزارید ! :d
خیر :دی اگه قرار باشه ریو با کسی مقایسه بشه بهترین گزینه همین Ken هست :دی جفتشون داستان های قوی ای ندارن و جفتشون نینجا هستن و خلقیاتشون مشابه ـه نه مثل دانته که شوخ ـه و در ضمن یه دنیای مشابه دارن :دی جفتشون هم یه جورای واسه یه طرف هستن و جنگ کنسولی هم نخواهیم داشت :دی
19470585624148098527.jpg

اگرچه من با نظر علی بی نهایت موافقم :دی (ناریکو و بیونتا :دی) ولی اگه قراره از ریو استفاده بشه بهترین گزینه همینه :دی
----------------------
بشر اینجا که تاپیک انیمه ای نیست که! اون ناروتو هم که پیشنهاد دادیم چون بازیش معروف تره!
yahoo_4.gif

بلیچ که فکر نکنم رو هم رفته اینجا 3 نفر بازیش کرده باشن،وان پیسم که هنوز نیمده برای غرب! تازه جفتشم انحصاری PS3 هست دیگه اوضاع وخیم تر هم میشه
yahoo_4.gif

بعد اینجا طبق محاسبات من فن های وان پیس و مخصوصا طرفدارهای زورو خیلی بیشترن!
yahoo_4.gif
(راستی قوی ترین شمشیر زن انیمه ای توی AW هم زورو شد! یعنی زد همه رو ترکوند
yahoo_4.gif
یوهاهاهاها
yahoo_4.gif
)
های های ! اینجا بخش انیمه نیستا ! :دی

از پایین میریم بالا :d
خوب خوبه این رو خودمم گفتما :d
ناریکو VS اون زنیکه هم تایید میشه :d
الان با اون نظرسنجی به نظرت Ken یکدونه رای هم میاره ؟ :d اگر یکی دلش بسوزه شاید بهش رای بده! ولی باز ریو و دانته جفتشون طرفدار و اینا دارن :d

از پایین میریم بالا :d
خوب خوبه این رو خودمم گفتما :d
ناریکو VS اون زنیکه هم تایید میشه :d
الان با اون نظرسنجی به نظرت Ken یکدونه رای هم میاره ؟ :d اگر یکی دلش بسوزه شاید بهش رای بده! ولی باز ریو و دانته جفتشون طرفدار و اینا دارن :d
کسایی که نینجا بلید رو بازی کردن کم که نیستن , چه بسا زیاد هم هستن :دی ریو هم در مقابل دانته له میشه از همین الان معلومه ! به نظرت امثال تو و بهنام یاکوزا که فن اونورید میذارید کسی به ریو رای بده ؟ :دی همینجوریش داری بازی رو توی پروفایل من ترور میکنی وای به حال نظرسنجی :دی بعد یه نینجای خشک و کم حرف رو چه جوری میشه با دانته شوخ و فک زن مقایسه کرد ؟ :دی داستان هم که خودت بهتر میدونی :دی
آقا بزن همون ناریکو و بیونتا رو :دی (ببخشید , خانوم :دی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or