X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
تعداد رای های برادر کوچیکه اصلاً جالب نیست :( :((

آره منم الان تعجب کردم نتیجه ها رو دیدم :(

موندم دوستان از چیه Raph خوششون میاد ، اتفاقا من از این شخصیت هایی که خودسرانه کار میکنند و خون جلوی چشمشون رو گرفته متنفرم :| بجاش مایکی به این باحالی :دی هم قوی هم خونسرد :دی

اصلا فکرشم نمیکردم مایکل آنجلو عقب بیفته! انتظار اولی رو ازش داشتم :d و همچنان امیدوارم اول بشه! :d

@ علی دانته(جدید :d )
اتفاقا خیلی هم باحاله! کلا صلح طلب بودن توی اینجور انیمیشن ها معنی نداره :d ! سلاح هاش هم خیلی باحالن! اعصاب هم که نداره! کلا خیلی بچه باحالیه :d ولی خوب هیچکی به مایکی نمیرسه :d

آره منم الان تعجب کردم نتیجه ها رو دیدم :(

موندم دوستان از چیه Raph خوششون میاد ، اتفاقا من از این شخصیت هایی که خودسرانه کار میکنند و خون جلوی چشمشون رو گرفته متنفرم :| بجاش مایکی به این باحالی :دی هم قوی هم خونسرد :دی
Raph شخصیتی به این جذابی!:d زود جوش میاره و کنترل خودشو از دست میده ، خودسرانه عمل می کنه ، خیلی مغروره و حرف حساب حالیش نیست! من که عاشق این جور شخصیتام!!! به قول احسان کریتوسه دنیای لاکپشتهاست!!!! کلا خیلی وحشیه !:d

qu2demt4juiycjr1.jpg

به شدت به همه دوستان توصیه می کنم انیمیشن Turtles Forever رو که آریا عزیز صفحه قبل معرفی کرد رو ببینید. دیدنش بر هر لاکپشت فنی اجباری و ضروریه!!:d لینک های دانلودش هم همه جا موجوده... رویارویی لاکپشت های سری قدیم و جدید از دنیای های مختلف مطمئنا لذتبخشه !

Turtles_Forever_All_Turtles.PNG

بچه ها یه سوال تا حالا کسی نبود منو حس کرد یا بودو نبودم فرقی نمی کنه

بچه ها یه سوال تا حالا کسی نبود منو حس کرد یا بودو نبودم فرقی نمی کنه

معلومه که همه حس کردن,اتفاقا من میخواستم ببپرسم شما که نبودی که نظرسنجی رو عوض کرده!!
فقط این دوره اینقدر غیبتا زیاده که دوستان چیزی نمیگن!!:d

Raph برای من خیلی محبوب است .نمی دونم چرا ولی از کار های خود سرانه اش و وقتی از دست مایکی عصبانی می شد خوشم می امد. و در بچگی وقت بازی لاکپشت ها رو می کردم رافا با او ن خنجر های با حالش رو بر می داشتم.

نمیدونم چرا بچه ها یه لئو رای دادن.
خوب دلشون خواست!!! اصلا به من چه!!!!:d
نه خیر دوستان! فقط دانوتِلو!!! اساس تمام ماموریت ها و موفقیت های گروه بر پایه دانوتِلو هست.
اصلا برای خودشه! کاری به کار بقیه نداره ولی همیشه حواسش هست دست گل به آب ندن! آ قربونش!!!!:x
هم قوی هم خونسرد
biggrin1.gif
و البته به همون نسبت ابله!!! :d البته بگم از نظر باحالیش که خداییش فوق العاده هست این لاک پشت!!!:x اون قسمت که قوزک پاش در رفته بود و نمیدونم کی بود که داشت پای مایکی رو میبست،مایکی بهش گفت:
" تا تو قوزک پامو میبندی،منم کله پشمالومو شونه میکنم!!!! ":d

آخرین ویرایش:
سلااااااااااااااااااااااام :d:|
اینجا چه خبره ؟! :d:|
پسرم (علی سیف) یه روز من نبودم خونه رو به فنا دادی که ؟ رفیق رفقا رو دعوت کردی ، نظر سنجی گذاشتی بدون حضور من !!!:d:|

ولی به نظرم نظرسنجی خوبیه :d پایان هم که نداره ، پس تا بینهایت ادامه داره :d

جمع بندی هم که انجام نشده از نظرسنجی قبل :d
ماشالاه به خودم و دوستان :d

رای من هم فقط Leonard :d
معذرت برا غیبت ، کارای دانشگاه واقعا سنگین شده وقته خوابیدن هم ندارم :d

چون اوصولا از شخصیت ها کله خر خوشم میاد به رافائل رای دادم ...
یعنی چه بازیش و چه کارتونش از بهترین های دوران بچگیم بوده ...
هرجا که میومد یا عکسشونو میکشیدم یا عکسشونو میچسبودنم ... :d
راستی یه کارتون دیگه بود که 5 تا اژدها بودن و گروه ضربت رو راه مینداختن! اونا همیشه منو یاد لاکپشت های نینجا مینداختن ... عاشق اون کارتون هم بودم ...

مثل اينكه لاكي ما كمترين راي رو بين بچه ها اورده :)
من از همون اول با دانتلو بيشتر حال ميكردم .. ولي خوبي اين نظرسنجي اينه كه هركي با يه لاك پشت رابطه بهتري داره و به نظرم اصلا دليلي واسه برتر بودن اون از بقيه نيست

جونم راف فقط يه راي كمتر از اين لاكپشت مقرراتي و غر غرو داره !!!!!!:d>:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or