X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اتفاقا منم با طرح های فانشون بیشتر حال میکنم! :d

منم مفید واقع بشم و چندتا عکس بزارم :d البته به پای مال شماها نمیرسه که :d

این هم لاک پشت های نینجامون در دنیای واقعی :d

الان آریا میاد بنم میکنه چرا عکسی از لاک پشت ها با این حال و روز گزاشتم :d :d :d

به لئوناردو رای دادم چون مثل خودم ریئس بودن تو خونشه :dهمیشه جدیه تا اشتباهی نکنن
سرگروهه ، اگه بازم دلیل پیدا کردم میام و میگم
راستی چند روز پیش اخرین قسمتشون رو دیدم بعد از یه مدت طولانی که هیچکدوم از قسمتاشو ندیده بودم
کلا از این رو به اون رو شد بود سریال قدرت های جادویی رو با فناوری قاطی کرده بودن :d
روح استاد این موشه اسمش رو یادم نمیاد ظاهر میشه و با یه حرکت دشمن لاکپشت هارو زخمی میکنه و میره
چقدر صحنه قشنگی بود:x

خوشحالم که لاکپشت محبوبم دانتلو تو این نظرسنجی آخره...
این نظرسنجی نشون میده که طرفدارای قدرت،خشونت و لودگی بیشتر از طرفدارای علم و آگاهیه!
tmnt_donatello_by_hugohugo-d31qq7w.jpg
just kiddin

خب یه چیزی براتون میذارم روحتون شاد بشه :دی
آنچه که در فکر این 4 برادر در رویارویی با یک دختر جوان میگذرد :دی

6o0witd1whksdahe5o3.png

=)):))=)):))=))=)):))

---------- نوشته در 02:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:40 PM ارسال شده بود ----------

اتفاقاً کیان من چهره های فان ـشون رو بیشتر دوست دارم :دی
انتهای ابهتی که توی یه عکس میشه به تصویر کشید !

80507571099531275532.jpg

بــــــزن سر در تاپیک :دی

عالی واقعا از عکس های با جذبه است که امروزه از این عکس ها خیلی کم پیدا می شود

خوشحالم که لاکپشت محبوبم دانتلو تو این نظرسنجی آخره...
این نظرسنجی نشون میده که طرفدارای قدرت،خشونت و لودگی بیشتر از طرفدارای علم و آگاهیه!
بالای اون عکسی که میخوای بزنین سر در تاپیک،این جمله رو هم بنویسین!!!:d;;) جونم جونم!!!!
علی جون گفتی جبهمو بچسبم،
جبهه من همون اولشم از دست رفته بود ولی تو جبهه تو بچسب که یه لاک پشت شوخ ابله! داره لاک پشت تمرکز و قدرت رو نابود میکنه!!!!:d;;):d;;):d;;):d;;):d;;):d;;)

علی جون گفتی جبهمو بچسبم،
جبهه من همون اولشم از دست رفته بود ولی تو جبهه تو بچسب که یه لاک پشت شوخ ابله! داره لاک پشت تمرکز و قدرت رو نابود میکنه!!!!:d;;):d;;):d;;):d;;):d;;):d;;)

ابله!!:-j
!!? Are you kidding me

ترجیح میدم سکون کنم، وقتی به مغز متفکر گروه، به یک مدیر و مدبر این واژه خنده دار رو نسبت میدی حرفی باقی نمی‌مونه! کاتانا خیلی تند و تیزه، مواظب خودت باش علی جون:d

وای علی جون من آخرش از دست تو سرمو میزنم تو دیوار!!!:|:d
علی جون یه بار دیگه پست منو بخون!
نوشتم یه لاک پشت شوخ و ابله (مایکی) داره لاک پشت تمرکز و قدرت (لئو) رو شکست میده!!!/:)

آهان از اون لحاظ، حال اون جبهه رو هم میگیریم نگران نباش:d

آخرین ویرایش:
ابله!!:-j
!!? Are you kidding me

ترجیح میدم سکون کنم، وقتی به مغز متفکر گروه، به یک مدیر و مدبر این واژه خنده دار رو نسبت میدی حرفی باقی نمی‌مونه! کاتانا خیلی تند و تیزه، مواظب خودت باش علی جون:d

وای علی جون من آخرش از دست تو سرمو میزنم تو دیوار!!!:|:d
علی جون یه بار دیگه پست منو بخون!
نوشتم یه لاک پشت شوخ و ابله (مایکی) داره لاک پشت تمرکز و قدرت (لئو) رو شکست میده!!!/:)

اهم اوهوم :دی گفتم که حواستون به حرفاتون باشه اگه شب بر بسترتون نینجایی ظاهر شد و خواست که اشهدتون رو بخوننین بدونین من فرستادمش :دی توهین به مایکی هم حدی داره :| توهین به باجنبه ترین لاکپشت :|

اهم اوهوم :دی گفتم که حواستون به حرفاتون باشه اگه شب بر بسترتون نینجایی ظاهر شد و خواست که اشهدتون رو بخوننین بدونین من فرستادمش :دی توهین به مایکی هم حدی داره :| توهین به باجنبه ترین لاکپشت :|

همینایی که احسان گفت :دی در ضمن اگه دیدین یه سایه ایی هم داره دنبالتون میکنه بدونید که ورجیل رو فرستادم کمک مایکی :دی

نه واقعاً چه جوری واژه ی ابله رو برای این شیر مرد بکار میبرین ؟ :دی مایکی که جایزه ی مبارز برتر نکسس رو گرفته ابله ؟
49680440427932705534.jpg

یا اونی که اینجوری از حسادت خودش رو خالی میکنه ؟ :دی
25212939766042131632.jpg

یا اونی که اینجوری شوخی شهرستانی میکنه ؟ :دی

36565781007194865767.jpg

04647720044870042697.jpg

28517409158526699412.jpg

همینایی که احسان گفت :دی در ضمن اگه دیدین یه سایه ایی هم داره دنبالتون میکنه بدونید که ورجیل رو فرستادم کمک مایکی :دی

83828272848072635497.jpg

:d

بابا داداش احسان و علی چرا بچه بیگناهی مثل من رو میزنین؟:d
من خودم الان تو جبهه شما هستم!:d دارم میگم که مایکی ابلهانه رفتار میکنه و همین دوست داشتنیش مکنه!:d:d
اتفاقا من از آدمای......عذر میخوام لاک پشتای شوخ خوشم میاد!:d
یادمه یه لاک پشت داشتم اسمش فلور بود! یه روزاز دانشگاه برگشتم خونه دیدم خونواده برش داشتن و دادنش به یه نفر دیگه!!! بهشون گفتم دفعه بعد با لاک پشت سوسماری بر میگردم! ببینم جرات دارین برین طرفش یا نه!!!
رجوع شود به فیلم JackA** وقتی اون لاکپشته یه بلایی سر اون یارو میاره!!!!:d
خوشم میاد هر 100 روز یه رای به دانتلو اضافه میشه!!!!:d:d:d
ببینیم پسرم چقدر قانعه!!!:d:d:d:d:d:d:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or