X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خب من زیاد شخصیت هارو نمیشناسم...به کی رای بدم؟؟:dراهنمایی...:d
خوب به جذابه راي بده ديگه جناب رافائل

---------- نوشته در 03:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:42 AM ارسال شده بود ----------

th_0box.gif
جانم رافائل

هروقت این نظرسنجی تموم شد به من اطلاع بدین چون دوتا کرکتر جنجالی انتخاب کردم :d

اخیرا مشاهده شده که دوستان به پروفایل های بقیه میرم و بقیه رو ترغیب میکنن که به کاراکتر مورد علاقه شون رای بدن.
اگر یه بار دیگه مشاهده بشه،نظر سنجی مردود اعلام میشه.

این قضیه توسط شخص شخیص خودم شروع شد:dه البته از خیلی وقت پیش و هدفم شناسوندن تاپیک بود ولی الان ظاهرا قضیه فرق کرده
زشته نکنید

بله یهو رافائل 10-12 رای رو هوا زد :| اصلاً هم تابلو نیست :دی

من میزارم دقیقه اخر که نظر سنجی بخواد تموم شه رای میدم...بالاخره یکی دو تا هم تعیین کننده هستش...:d

بله یهو رافائل 10-12 رای رو هوا زد :| اصلاً هم تابلو نیست :دی
حالا به من چه شما طرف اون بچه قرتي مايكل انجلوئيد! :| درضمن ميشه پيش دوستامون تبليغ كنيم راف هنو جا داره بره بالا! تو قانون تبليغ كردن جرمه اگه جرمه كه ديگه واسه چي بيام پست بدم! كسي ترغيب نشده فقط تبليغ بوده با چماق كه نيومده راي بده به اراده خودش تازه مايكي هم راي اورده واقعا كه :|

رقابت نزدیکی بین Raphael، Michelangelo و Leonardo هست. دیگه اینجا رأی‌ها سرنوشت ساز می‌شند. Donatello هم که خیلی شوته:d

وای یک چند ساعت رفتیم وامدیم دیدیم رافال خشم شب زده!!! الان دوباره مثل کارتون لاکپشت ها نینجا جدال بین لوناردو و رافال است.
رافال تو می تونی دوستان یاری کنید . حمله....حمله....:gunner::d:d;):sniper:

حالا به من چه شما طرف اون بچه قرتي مايكل انجلوئيد! :| درضمن ميشه پيش دوستامون تبليغ كنيم راف هنو جا داره بره بالا! تو قانون تبليغ كردن جرمه اگه جرمه كه ديگه واسه چي بيام پست بدم! كسي ترغيب نشده فقط تبليغ بوده با چماق كه نيومده راي بده به اراده خودش تازه مايكي هم راي اورده واقعا كه :|
خواهر عزیز تا جایی که من میبینم (تو پروفایل هر کسی که میرم) شما بیشتر به جای اینکه بقیه رو دعوت کنین که بین توی نظر سنجی شرکت کنن،بیشتر اونا رو تهدید میکنین که اگر به رافائل رای ندن اونا رو سر به نیست میکنین.
خواهشا اگر میخوایین تبلیغ کنین برین تو امضاتو و لینک تاپیک رو قرار بدین چون نمیخواییم ماجرای مکس پین تکرار بشه.
با تشکر از همه دوستان عزیز و یاران همیشگی تاپیک!>:d

خواهر عزیز تا جایی که من میبینم (تو پروفایل هر کسی که میرم) شما بیشتر به جای اینکه بقیه رو دعوت کنین که بین توی نظر سنجی شرکت کنن،بیشتر اونا رو تهدید میکنین که اگر به رافائل رای ندن اونا رو سر به نیست میکنین.خواهشا اگر میخوایین تبلیغ کنین برین تو امضاتو و لینک تاپیک رو قرار بدین چون نمیخواییم ماجرای مکس پین تکرار بشه.با تشکر از همه دوستان عزیز و یاران همیشگی تاپیک!>:d
بله برادر عزيز :| تو پروفايله كي تهديدكردم . داري ميگي به همه گفتم! بدون هيچ دليلي الكي اينجوري ميگي!خوبه والا گفتم طرفو نابود ميكنم؟ باچي حالا؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or