شب زنده دارسوار شب بود خشم شب بود کی بود ، آها سلطان غم رافائل ! :d
شب زنده دارسوار شب بود خشم شب بود کی بود ، آها سلطان غم رافائل ! :d
خوب به جذابه راي بده ديگه جناب رافائلخب من زیاد شخصیت هارو نمیشناسم...به کی رای بدم؟؟:dراهنمایی...:d
حالا به من چه شما طرف اون بچه قرتي مايكل انجلوئيد!بله یهو رافائل 10-12 رای رو هوا زداصلاً هم تابلو نیست
![]()
خواهر عزیز تا جایی که من میبینم (تو پروفایل هر کسی که میرم) شما بیشتر به جای اینکه بقیه رو دعوت کنین که بین توی نظر سنجی شرکت کنن،بیشتر اونا رو تهدید میکنین که اگر به رافائل رای ندن اونا رو سر به نیست میکنین.حالا به من چه شما طرف اون بچه قرتي مايكل انجلوئيد!درضمن ميشه پيش دوستامون تبليغ كنيم راف هنو جا داره بره بالا! تو قانون تبليغ كردن جرمه اگه جرمه كه ديگه واسه چي بيام پست بدم! كسي ترغيب نشده فقط تبليغ بوده با چماق كه نيومده راي بده به اراده خودش تازه مايكي هم راي اورده واقعا كه
![]()
بله برادر عزيزخواهر عزیز تا جایی که من میبینم (تو پروفایل هر کسی که میرم) شما بیشتر به جای اینکه بقیه رو دعوت کنین که بین توی نظر سنجی شرکت کنن،بیشتر اونا رو تهدید میکنین که اگر به رافائل رای ندن اونا رو سر به نیست میکنین.خواهشا اگر میخوایین تبلیغ کنین برین تو امضاتو و لینک تاپیک رو قرار بدین چون نمیخواییم ماجرای مکس پین تکرار بشه.با تشکر از همه دوستان عزیز و یاران همیشگی تاپیک!>:d