X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
درود بر همه
دوستداران Leonardo هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیمl-)رأی سرنوشت سازتون رو تو صندوق بندازید تا حساب کار دست رقبا بیاد. بریزید تو تاپیک:d

wtot4b3wpu2ayfl7set9.jpg

طرفدارای رافائل به پا خیزید که پیروزی از آن ماست>:d< قرمزترین ، قویترین ، وحشی ترین و لایق ترین بین لاکپشت ها ! سردسته و لیدر واقعی این گروه چهار نفره! (بله آقا، ما لئو رو قبول نداریم!:d)
ygxxl684bor3qepk767b.jpg

p72qf7ks7ixsc8mmka6m.jpg

qrfl09huscul298ycsj.jpg

gx8dsy6fif2ehu0o3hj.jpg

1twny4z4s7o5pdc65eb.jpg

3gznu5qti0k7bqndtlpy.jpg

1fx1mi2jigx5ios96dkp.jpg

robzl58i2xj36m8p3fex.jpg

ve8xuwe9mzlar8g6422.jpg

داداش کیان عکسایی که گذاشتی تو حلقم!!!:d
آقا نظر سنجی تا کی هست؟ من کی رفتم نظر سنجی رو عوض کردم؟ یادم نمیاد.....!!!!:-o

طرفدارای مایکی کجان ؟ :دی آقا پاشید یه کم هایپ کنید ما از نفس افتادیم :دی

بله بله! مایکی عزیز دل جلو میباشد! :d
فقط کی نظرسنجی زمانش تموم میشه ؟ :d مایکی باید حتما اول باشه،بعد نظرسنجی بسته بشه ها :d وگرنه اینجا رو به خاک و خون میکشیم :d

خب اینم از سری دوم و آخر مطالب که وعده دادم :biggrin1:
اینجا به بررسی خصوصیات ظاهری و ادامه ی ریزه کاری های هر کدوم می پردازیم :biggrin1:
نکته : چیزهایی که در طول متن گفته شده و توضیحات شخصی و چیزهایی که در مورد القاب و خصوصیاتشون گفتن همه از زبان خودشون هست :biggrin1:

Leonardo

60571069448701967516.gif

قد : 158.489 سانتی متر
وزن : 81.64 کیلوگرم
رنگ چشم : قهوه ای
سلاح : Katana
رنگ مورد علاقه : آبی
سرگرمی : مطالعه
موزیک مورد علاقه : ژاپنی سنتی و نسل جدید (برای تمرکز)
اسم کوچک و القاب : Ginsu Master , Leo , Leon , Fearless Leader (این لقب رو دوست ندارم)
غذای مورد علاقه : برنج , ماهی , سالاد , سیب , پیتزا
کتاب مورد علاقه :On the Art of War نوشته ی Sun Tzu

توضیحات شخصی :
من سعی میکنم رهبر تیم باشم , به نظر میرسه من تنها کسی بودم که به این موضوع علاقه داشتم . وقتی میخوام یه طرح تاکتیکی رو بریزم بسیار نا امید کننده میشه چون یهو یکی از برادرها غیبش میزنه !
من نینجتسو رو خیلی جدی میگیرم , همونطور که باید باشه ! چون نینجتسو یه بازی نیست !
آموزش و پشتکار در این زمینه من رو برای بکار گیری استراتژی های بهتر در زمان های تحت فشار آماده تر میکنه . منو به دقیق بودن بیش از حد متهم میکنن ولی من خودم باهاش موافق نیستم ! من تلاش نمیکنم تا کامل بشم , فقط سعی میکنم کاملاً مسلط باشم . شاید وقتی ما توی خطر نباشیم به نظر من خیلی آروم باشم , اما یه نینجای خوب باید همیشه آماده باشه و همیشه 3 قدم از دشمنانش جلوتر باشه و همه ی اینها سخت کار کردن و فداکاری رو میطلبه .
من خانواده ـم رو دوست دارم حتی بیشتر از زندگی خودم , به طوری که نسبت به حفظ امنیت اونها احساس مسئولیت میکنم . استاد اسپلینتر خیلی راحت میتونه از خودش مراقبت کنه , اما نگرانی من از بابت برادرانم هست . در واقع احساس میکنم که من باید باشم تا جلوی عدم تمرکز اونها رو بگیرم . البته امیدوارم این باعث این نشه که فکر کنن من سخت گیرم . اگر شما هم جای من بودید مطمئنم با من موافقت میکردید که یکی باید وظیفه ی سنگین تری رو توی بازی داشته باشه .
همه ی اینها به کنار من متوجه نیازشون به تفریح و تمدد اعصاب (ریلکسیشن) هم هستم , در حالی که من اغلب با رافائل اختلاف نظر دارم . اون برادرمه و من از زمانی که با اون صرف بحث های مسخره میکنم لذت میبرم . من فقط آرزو میکنم که اون یه کم بیشتر از اون چیزی که الان جلوش هست رو بتونه ببینه (آینده نگر تر باشه) ! (چیزی که بدون شک در مورد من هم صادقه)
زمان مورد علاقه ی من وقت شام ـه , زمانی که ما 5 نفری دور هم میشینیم و به داستان ها و آموزش های استاد اسپلینتر گوش میدیم .

Raphael

78078439450412935910.gif

قد : 158.49 سانتی متر
اسلحه : Sai
رنگ مورد علاقه : قرمز (به دلایل مختلف یه دلیلش اینکه خوبه و باقی دلایل مناسب بودنش ! :biggrin1:)
سرگرمی : هاکی , بیسبال , گلف (چیزهایی که دوست دارم با کیسی جونز انجام بدم) جنگیدن (heh heh)
موزیک مورد علاقه : Rap , Metal , Hardcore , Punk
اسم کوچک و القاب : Psycho , Raph (روانی) به نظرم این یه لقب واقعیه
غذای مورد علاقه : حبوبات !
کتاب مورد علاقه : Jurassic Park نوشته ی Michael Crichton (کتابش از فیلمش بهتره بخونیدش !)

توضیحات شخصی :
چی میتونم بگم که یک میلیون بار قبلش گفته نشده باشه ؟ نه خیلی !
من تاریکم , من یه بدبینم , یه دیوانه , یه جوان عصبانی !
اینجا یه دنیای بی رحم ـه و منم یه سگ بزرگم , من معمولاً کم دروغ میگم مگه اینکه کسی پشتم باشه ! من شروع کننده نیستم ! من تموم کننده ام ! من اهل کلیشه نیستم !
من اجتماعی نیستم و تند خو ـم , قبول ! اکثر مردم رو اعصاب من ـن . من میخوام همه ـشون رو ترک کنم و تنها باشم . اگر بیشتر مردم مثل من بودن فکر میکنم همه چیز بهتر میشد ! میدونم که بهتر میشد !
امیدوارم یاد بگیرم چه جوری آروم باشم . تا بتونم درون خودم رو پیدا کنم همونطور که اسپلینتر گفت ! دارم روش کار میکنم . گاهی به خلق و خو و طرز برخورد مایکی حسودیم میشه . بعضی اوقات فکر میکنم دوست دارم اونجوری باشم ! البته بعضی اوقات ....
گفته شده "نادانی سعادت است" .... وقتی پیرتر شدم سعی میکنم عاقل تر بشم .... مثل یه تناقضه ! نه ؟

Donatello

64998544933088789847.gif

اسلحه : Bo
رنگ مورد علاقه : بنفش
سرگرمی : اختراع , کامپیوتر , مهندسی , خلبانی , ریاضیات , علم
موزیک مورد علاقه : Classical , Classic Rock , the Roches
اسم کوچک و لقب : Don , Donny , Don-San
غذای مورد علاقه : پیتزا , سوشی
کتاب مورد علاقه : Brief History of Time نوشته ی Stephen Hawking

توضیحات شخصی :
من به عنوان مغز لاکپشت های نینجا شناخته میشم , چون من نسبتاً سخت کوش و کوشا هستم . در واقع به همین خاطر به من میگن" Mr. Fix It"
. من میتونم هر چیزی رو تعمیر کنم و البته خیلی خوش شانسم که می تونم ماشین آلات و وسایل رو اختراع کنم ! بین 4 تا لاکپشت من از بقیه محتاط ترم . اکثر اوقات با افکار خودم سرگرمم , اما با این حال به نیازهای خانواده و دوستانم هم خیلی توجه میکنم . این خیلی سخته که تمرکز روی افکارت رو از دست ندی ! ولی دارم روش کار میکنم . خیلی کارها برای انجام دادن هست و خیلی سخته که یه زمانی رو برای همشون اختصاص بدی .
من ترجیح میدم در مورد چیزهایی به غیر از مبارزه صحبت کنم , در واقع من یه بُعد ترکیبی از یه جنگجوی نینجا و یه صلح طلب ـم . متاسفانه توی زندگی ما خیلی نادره که در مورد چیزهای فرعی بخوای صحبت کنی .
به روزی فکر میکنم که بتونم تمام روز رو در صلح و آرامش روی اختراعاتم , ژنتیک و عمق جهش کار کنم اونم بدور از جنگ و خشونت و مبارزه با دشمن ها ! بالاخره یه روزی اون روز میرسه !
با عرض پوزش می خواهم برگردم به آزمایشگاهم , مواظب خودتون باشید !

Michelangelo

02033278628281681399.gif

رنگ چشم : آبی
سلاح : Nunchaku
رنگ مورد علاقه : نارنجی
سرگرمی : اسکیت , گشت و گذار , بازیهای کامپیوتری , FUN !
موزیک مورد علاقه : Rap , Techno , Surf , Jimmy Buffett
اسم کوچک و لقب : Mikey
غذای مورد علاقه : Are you kidding ??? PIZZA
کتاب مورد علاقه : Where the Wild Things Are نوشته ی Maurice Sendak

توضیحات شخصی :
yo yo yo ! من حزب رفیقم :biggrin1:
heh heh
ممکن چیز مسخره ای باشه ! ولی باحاله ! بقیه بچه ها همیشه رو به راه نیستن فقط به من نیاز دارن تا یه چیزهایی رو براشون روشن کنم ! زندگی یه ساحله !
عجیب و غریبه .... نوشتن در مورد خودم ! من واقعاً نمیدونم چی بگم ! خوشی همه جا هست ! زندگی چیزیه که شما میسازیدش ! پس اون رو انفجاری بسازید ! خوشبختی یک مقصد نیست , یه راه زندگیه ! به عنوان یه لاکپشت چه چیز دیگه ای میتونم بگم ؟
من عاشق بازی ـم . من دوست دارم اسکیت بازی کنم ... با یه دسته روش (منظورش همون اسکوتر ـه :biggrin1:) به هر حال !
گشت و گذار خیلی حال میده , اما به اندازه ی کافی شانس انجامش رو ندارم ! اما بالاخره همه چیز عوض میشه ! من دوست دارم نینجا باشم . اینکه میدونی وقتی توی دردسر می افتی چطور مراقب خودت باشی , به اضافه ی اینکه اینور اونور پریدن و توی سایه ها قایم شدن هم خیلی باحاله ! مثل چیزی که تو فیلم هاست ! این یعنی زندگی واقعی ! اینه که فوق العاده ـس !
خب .... اینم یه خلاصه ای از من ! فکر کنم باید برم ! شاید برم اسکیت بوردم رو وردارم و برم به هَنگ دهم !
Oh yeah ............ COWABUNGA :biggrin1:
-------------------------------
موفق باشید :)

آخرین ویرایش:
احسان ترکوندی :دی دستت دردنکنه :دی

تنها لاکپشتی که با بقیه فرق داره همین مایکیه :دی حتی رنگ چشمش هم آبیه ( من دیگه دارم یقین پیدا میکنم دانته رو از مایکی الهام گرفتن :دی ) ، از طرف دیگه خیلی از لئو خوشم اومد معلومه فهمیده ترین لاکپشت بین برادراست

احسان ترکوندی :دی دستت دردنکنه :دی

تنها لاکپشتی که با بقیه فرق داره همین مایکیه :دی حتی رنگ چشمش هم آبیه ( من دیگه دارم یقین پیدا میکنم دانته رو از مایکی الهام گرفتن :دی ) ، از طرف دیگه خیلی از لئو خوشم اومد معلومه فهمیده ترین لاکپشت بین برادراست
مرسی :دی
صحبت هاشون خیلی جالب شخصیت هاشون رو به تصویر میکشه :دی مثلاً همین لئو خیلی فروتن ـه قشنگ معلومه ! بلافاصله بعد از اینکه آرزو میکنه راف یه کم آینده نگر تر باشه برای خودش هم این مورد رو میگه :دی راف که کلاً دیوانه ـس انگار وایساده داره رپ میخونه :دی همینجوری چرت و پرت پر کرده :دی دن هم کلاً تو دنیای آزمایش های خودشه :دی مایکی هم اول انقدر زر میزنه تابلوئه طرف بهش گفته از خودت بگو که میگه :
نوشتن در مورد خودم !
همینجوری نشسته در مورد زندگی حرف میزنه =)) ولی خوشم میاد شخصیت تکی ـه :دی حزب رفیق :دی ماشاا... گیمر هم هست :دی
بعد دقت کنید لئو میگه استاد اسپلینتر در حالی که راف فقط میگه اسپلینتر :| بی فرهنگ :دی
احسان جان تركوندي اساسا
yahoo_6.gif

خداييش فقط و فقط راف !!!!!
yahoo_6.gif
مرسی :دی بابا این راف ثبات شخصیتی نداره :دی آخه یعنی چی نادانی سعادت است :دی لقب ها رو هم دیدی که عاشق لقب روانی بود :دی

آخرین ویرایش:
داداش احسان مطلبت توی چشم و گوش و حلق و مغز و شکم و دماغ (نه دماغ نه!:d) -م.رسما ترکوندی!!!!
بچه ها دقت کردین فقط راف توی این جمع از پیتزا خوشش نمیاد! یعنی مورد علاقه-ش نیست!!!
دَن هم که کلا روحیات منو به تصویر میکشه مخصوصا این قسمتش:
ریاضیات
>:d<
غذای مورد علاقه : پیتزا , سوشی
اینم به روحیه-م میخوره چون:
من چند سالی هست که توی یه پیتزایی کار میکنم!:d

اما با این حال به نیازهای خانواده و دوستانم هم خیلی توجه میکنم
ای جون! ای جون! عزیزم!>:d
قربونت :biggrin1:
خب پس واجب شد به عشاق مایکی یه پیتزای مجانی بدی :biggrin1: are you kidding ??? pizza :biggrin1:
باش.نفری یه پیتزا خانواده!:whistling::-o
آقا من اصلا تو پیتزایی کار نمیکنم! کی گفت؟ به قول دَن:
"من برم تو همون آزمایشگاهم بهتره!!!! "
:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::whistling::-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or