D.of.persia
کاربر سایت
آقا این تاپیک از سال 2011 به اینور مثل کرگدن داره کار میکنه:biggrin1: موتور پژو هست:biggrin1:1021 صفحه؟چند دوره برگزار شده؟اگه فینال بین جان مارستون و سالید سنیک نبود بگین ما بریم که اینجا جای ما نیست
![]()
باو دارن درستش میکنن توی کلوپ:biggrin1: آماده شد میذاریمش اینجا همه بذارن:biggrin1:خب امضاتون رو بذارید دیگر!!!:d
کلا دور من یکی رو خط بکش!آقا این تاپیک از سال 2011 به اینور مثل کرگدن داره کار میکنه:biggrin1: موتور پژو هست:biggrin1:
والا کلی نظر سنجی داشتیم ولی یه مسابقه خیلی گنده هم برگزار کردیم که همه توش بودن:biggrin1: سالید و بیگ باس هم تا حالا 3-4 دفعه رویت شدن و همش بردن:biggrin1:
باو دارن درستش میکنن توی کلوپ:biggrin1: آماده شد میذاریمش اینجا همه بذارن:biggrin1:
@Akiba
هنوز خاطره تلخِ آواتاری آریا از ذهنت بیرون نرفته؟:biggrin1:
امضا نمیذاری اشکال نداره ولی لینک رو باید بذاری:biggrin1: وگرنه آریا با یه آواتار از خرچنگ میاد سراغت:biggrin1:
پ.ن: کی ممد رو احضار کرد؟:biggrin1: الان همه رو از دم میفرسته زیر گیوتین:biggrin1:
آره همین [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] رو میگفتم :dالان یهویی نصف سایت میان توی این تاپیک
@Akiba
گفتی کی رو منشن کنیم؟@.: Darkness :. @.: Darkness :. @.: Darkness :. @.: Darkness :. @.: Darkness :.
بزار یکم فکر کنم...... آها فهمیدمکیان: @.: Darkness :.
![]()
اینکه خوبه من توی پستم اشتباهی یکی از آدمینا رو منشن کرده بودمکلا دور من یکی رو خط بکش!
پ.ن : تازه پرهام هم میخواستم بگم بیادیکم بصبر...
@parham_safa
![]()
آره همین @.: Darkness :. رو میگفتم :d![]()
یک زمانی اینجا پایتخت بازیسنتر بوداینجا مال بازیسنتره؟![]()
اوه اوه! چقدر خطریاینکه خوبه من توی پستم اشتباهی یکی از آدمینا رو منشن کرده بودم:d
جالبه الان دقت کردم هرچقدر هم که یه نفر رو توی یه پست منشن کنی باز فقط یه بار حسابش میکنهمثلا توی پست قبلی @.: Darkness :. فقط یه بار منشنش حساب شده
![]()
![]()
پایتخت فراموش شده بازیسنتر..... فکر کنم یکم زیادی AC بازی کردی، کم کم پستات هم دارن حال و هوای تاریخی به خودشون میگیرنیک زمانی اینجا پایتخت بازیسنتر بودکه فراموش شده مدتیه
اوه اوه! چقدر خطری:d
اه حیف شد که @.: Darkness :. تو اون پست فقط یکبار منشن حساب شده(
)
---
برای اینکه اسپم نشه! نظرتون در مورد Jin vs. Scorpion چیه؟:d
شما نمیخواد امضا بذاری:biggrin1: فقط آب را درست مصرف کن:biggrin1:اقا هر چی هست برای من هم امضا رو بیخال شین![]()
هر هر هرشما نمیخواد امضا بذاری:biggrin1: فقط آب را درست مصرف کن:biggrin1: