X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من امضا نمیدم، لطفا اصرار نکنید! :دی

پ.ن: اگه بتونم تو برقراری نظم و امنیت (!) تاپیک میتونم همکاری کنم :دی البته هنوز به این بخش دسترسی مدیریتی ندارم ولی شاید اوکی شد :دی

آخرین ویرایش:
1021 صفحه؟:|:دی چند دوره برگزار شده؟اگه فینال بین جان مارستون و سالید سنیک نبود بگین ما بریم که اینجا جای ما نیست :دی:دی
آقا این تاپیک از سال 2011 به اینور مثل کرگدن داره کار میکنه:biggrin1: موتور پژو هست:biggrin1:
والا کلی نظر سنجی داشتیم ولی یه مسابقه خیلی گنده هم برگزار کردیم که همه توش بودن:biggrin1: سالید و بیگ باس هم تا حالا 3-4 دفعه رویت شدن و همش بردن:biggrin1:
خب امضاتون رو بذارید دیگر!!!:d
باو دارن درستش میکنن توی کلوپ:biggrin1: آماده شد میذاریمش اینجا همه بذارن:biggrin1:

@Akiba
هنوز خاطره تلخِ آواتاری آریا از ذهنت بیرون نرفته؟:biggrin1:
امضا نمیذاری اشکال نداره ولی لینک رو باید بذاری:biggrin1: وگرنه آریا با یه آواتار از خرچنگ میاد سراغت:biggrin1:

پ.ن: کی ممد رو احضار کرد؟/:)
biggrin1.gif
الان همه رو از دم میفرسته زیر گیوتین
biggrin1.gif

الان یهویی نصف سایت میان توی این تاپیک :))
[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
گفتی کی رو منشن کنیم؟:-/ [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION]

بزار یکم فکر کنم...... آها فهمیدم :دی کیان: [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION]

:دی

آقا این تاپیک از سال 2011 به اینور مثل کرگدن داره کار میکنه:biggrin1: موتور پژو هست:biggrin1:
والا کلی نظر سنجی داشتیم ولی یه مسابقه خیلی گنده هم برگزار کردیم که همه توش بودن:biggrin1: سالید و بیگ باس هم تا حالا 3-4 دفعه رویت شدن و همش بردن:biggrin1:

باو دارن درستش میکنن توی کلوپ:biggrin1: آماده شد میذاریمش اینجا همه بذارن:biggrin1:

@Akiba
هنوز خاطره تلخِ آواتاری آریا از ذهنت بیرون نرفته؟:biggrin1:
امضا نمیذاری اشکال نداره ولی لینک رو باید بذاری:biggrin1: وگرنه آریا با یه آواتار از خرچنگ میاد سراغت:biggrin1:

پ.ن: کی ممد رو احضار کرد؟/:):biggrin1: الان همه رو از دم میفرسته زیر گیوتین:biggrin1:
کلا دور من یکی رو خط بکش! >:)

پ.ن : تازه پرهام هم میخواستم بگم بیاد>:) یکم بصبر...
[MENTION=41]parham_safa[/MENTION]
>:) :-"

الان یهویی نصف سایت میان توی این تاپیک :))
@Akiba
گفتی کی رو منشن کنیم؟:-/ @.: Darkness :. @.: Darkness :. @.: Darkness :. @.: Darkness :. @.: Darkness :.

بزار یکم فکر کنم...... آها فهمیدم :دی کیان: @.: Darkness :.

:دی
آره همین [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] رو میگفتم :d :-"

کلا دور من یکی رو خط بکش! >:)

پ.ن : تازه پرهام هم میخواستم بگم بیاد>:) یکم بصبر...
@parham_safa
>:) :-"

آره همین @.: Darkness :. رو میگفتم :d :-"
اینکه خوبه من توی پستم اشتباهی یکی از آدمینا رو منشن کرده بودم x_x:d

جالبه الان دقت کردم هرچقدر هم که یه نفر رو توی یه پست منشن کنی باز فقط یه بار حسابش میکنه :دی مثلا توی پست قبلی [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] فقط یه بار منشنش حساب شده :-" :دی

اینجا مال بازیسنتره؟ :دی
یک زمانی اینجا پایتخت بازیسنتر بود:( که فراموش شده مدتیه:-"

اینکه خوبه من توی پستم اشتباهی یکی از آدمینا رو منشن کرده بودم x_x:d

جالبه الان دقت کردم هرچقدر هم که یه نفر رو توی یه پست منشن کنی باز فقط یه بار حسابش میکنه :دی مثلا توی پست قبلی @.: Darkness :. فقط یه بار منشنش حساب شده :-" :دی
اوه اوه! چقدر خطری:-" :d
اه حیف شد که [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] تو اون پست فقط یکبار منشن حساب شده:-" ( >:) )
---
برای اینکه اسپم نشه! نظرتون در مورد Jin vs. Scorpion چیه؟ :-" :d

یک زمانی اینجا پایتخت بازیسنتر بود:( که فراموش شده مدتیه:-"

اوه اوه! چقدر خطری:-" :d
اه حیف شد که @.: Darkness :. تو اون پست فقط یکبار منشن حساب شده:-" ( >:) )
---
برای اینکه اسپم نشه! نظرتون در مورد Jin vs. Scorpion چیه؟ :-" :d
پایتخت فراموش شده بازیسنتر..... فکر کنم یکم زیادی AC بازی کردی، کم کم پستات هم دارن حال و هوای تاریخی به خودشون میگیرن =))

ولی یه نکته جالبی رو دقت کردی؟ سیستم منشن نام کاربری من که همچین سختم نیست رو نمیتونه شناسایی کنه، بعد [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] به این پر پروپیمونی رو راحت منشن میکنه :| :-" :دی

خب داشتم مقالات سایت رو میگشتم و نتونستم بیوگرافی برای نیتن پیدا کنم و بعدا توی کلوپ دیدم قرار بود خودمون بنویسیم. برای بقیه شخصیت ها، همه چیز آماده هست و بیوگرافی ها دم دستن:biggrin1:
اقا هر چی هست برای من هم امضا رو بیخال شین :دی
شما نمیخواد امضا بذاری:biggrin1: فقط آب را درست مصرف کن:biggrin1:

نظرتون چیه واسه تنوع هم که شده بازیسازها رو بندازیم به جون همدیگه؟ مثلا کامیا [MENTION=57877]Nevan[/MENTION] رو بزاریم جلوی میازاکی @REZA TAEL تا میخوره بزنه طرف رو >:) :دی

این جریان خودجوش دیگه چیه؟:| از چه راه هایی برای تبلیغات استفاده میکنن8-|:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or