X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
پایتخت فراموش شده بازیسنتر..... فکر کنم یکم زیادی AC بازی کردی، کم کم پستات هم دارن حال و هوای تاریخی به خودشون میگیرن =))

ولی یه نکته جالبی رو دقت کردی؟ سیستم منشن نام کاربری من که همچین سختم نیست رو نمیتونه شناسایی کنه، بعد @.: Darkness :. به این پر پروپیمونی رو راحت منشن میکنه :| :-" :دی
حقیقته دیگه:-" یک زمانی پر بازدید ترین تاپیک بازی سنتر بود:-" :d (حالا بعد از فوتبال و بقیه ی تاپیک اونطرفا:-" :d )

شاید چون سیستم منشن اول یک کاربر به نام Dante میابه،دیگه نمیره سراغ ادامه ی نام کاربریت! اگر سر هم بود شاید کار میکرد:d
ولی این [MENTION=49446].: Darkness :.[/MENTION] احتمالا کسی با نام کاربری .: Darkness وجود نداره:-" برای همین در میابتش! (و همچنین نام کاربری .: ! )

نظرت در مورد [MENTION=31677]Fenris Wolf[/MENTION] چیه؟ >:) خودش گفت دلش کتک میخواد:-"
اقا هر چی هست برای من هم امضا رو بیخال شین :دی
انقدر بهانه نیارید :| من و علی تجدید دیداری بعد از قرن ها داریم :|

آکیبا چی کار داری نصفه شبی؟ :|
آقا من هم با اینکه دیده نمیشم ولی این تایپیک رو دوست دارم امضا میزارم:d

[MENTION=31999]Akiba[/MENTION] اسم کاربری من بسیار مناسبه راحتم منشن میشه :دی بنده هم مزاح فرمودم :دی :((

بنظرم گرالت رو علیه یکی از بزرگان قرار بدید :دی گرالت و بیگ باس ؟ :-" یا هرکسی کلا گرالت باشه که پیروزم بشه :-"

نظرتون چیه واسه تنوع هم که شده بازیسازها رو بندازیم به جون همدیگه؟ مثلا کامیا @Nevan رو بزاریم جلوی میازاکی @REZA TAEL تا میخوره بزنه طرف رو >:) :دی

کامیا :-j

:دی:دی

این فروبری نامرد از هر طریقی میخواد وارد شه میازاکی رو زیر سوال ببره :دی ولی پایم ها :دی

بچه ها اگه تاپیک مثه قبل بشه هواتونو همه جانبه دارم تبلیغات هم به روی چشم;)
فقط یه مورد:
بحث جدید درباره کی هست؟
چند تا پیشنهاد میکنم اگه تکراری بود شرمنده:d
Old dante vs dante reboot
old vergil vs vergil reboot
dante reboot vs vergil reboot
leon vs dante
lady vs trish
jill vs ada
lara vs jill
batman vs spiderman
alex wesker vs abert wesker

سلام من موندم این همه کاراکتر در دنیای بازی هست :| اون وقت توی هر بار که میخواین به شور بزارین که چه کاراکترهایی روبروی هم قرار بگیرن یکی دونفر میگن Scorpion :|
کم مسابقات قبلی ایشون و همدستای عزیزش شرکت داشتن :dآخه خیلی نتایجشون هم عالی بود :|:d

اینبار هنور کسی نگفته scorpin VS X :|
یکی بگه :|

هــا چیه آکیبا!؟
برو هر وقت سم فیشر رو تو نظرسنجی گذاشتین خبرم کن بیام رای نـــدم و برم!:دی

chi%20shode.jpg

Ikuze:biggrin1:

دارم به شدت میکوشم بیشتر افراد رو منشن کنم بیان اینجا ولی سیستم منشن خیلی ***** :|

پ.ن: اونایی که منشن به دستشون میرسه، فحشم ندین:biggrin1:

1tobbgd9tbylz71xpyuc.jpg

نظرتون چیه واسه تنوع هم که شده بازیسازها رو بندازیم به جون همدیگه؟ مثلا کامیا @Nevan رو بزاریم جلوی میازاکی @REZA TAEL تا میخوره بزنه طرف رو >:) :دی
میازاکی :-j

:d
===

میگم نظرسنجی تکراری هم بذاریم بد نیست :دی چون باعث میشه تاپیک دوباره جون بگیره :دی فکر کنم اسکورپین vs ساب زیرو رو دو بار گذاشتم :دی یکی مثل همون :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or