X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
خو یه سری منشن نتونستم بکنم. خودشون باس بیان یه سر بزنن اینجا:d
خب یبار بزارین سونی علیه مایکروسافت!!!
آخه مستر و مارکوس چه ربطی دارن که با هم باشن، نیتن و کریتوس هم همینطور هیچ ربطی به هم ندارن!:|
ربطی نداره:d البته چرا داره:| کریتوس به مارکوس میخوره چون جفتشون وحشین. فقط برای مستر چیف و نیتن نتونستن معادل درست و حسابی و به اندازه این 2تا محبوب پیدا کنم. در نتیجه قضیه همینی شد که میبینی:d
================================
طراحامون،
@Nevan

و احسان (با این یوزرِ قلاچت
yahoo_22.gif
)
بیایین یه طرح بدین برای امضا که بذاریم:d اگه خواستین، بیایین کلوپِ قدیمی اونجا تصمیم میگیریم.
من امشب باس از سیستم منشن سایت سر در بیارم:|:d خلاصه اینکه من امشب دیوونه-تون میکنم:d

آقا ما اومدیم :دی اینجا دیگه کجاست؟:دی
من دیدم علی سیفتی منشن‌م کرده گفتم های نفس کش یه جایی آرمان های میازاکی زیر سوال رفته 8-|:دی

Ikuze:biggrin1:

دارم به شدت میکوشم بیشتر افراد رو منشن کنم بیان اینجا ولی سیستم منشن خیلی ***** :|

پ.ن: اونایی که منشن به دستشون میرسه، فحشم ندین:biggrin1:
اینم یه راهشه =))

بیا منم کمکت میکنم :-"
@Tommy Fisher @Dreamy @m.a.t @milad dmc [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION]
فعلا کس دیگه ای به ذهنم نمیرسه :-" در ضمن فکر کنم اگه اسم کاربری رو کامل توی پست بزاری اتوماتیک جواب بده :دی مثلا بنویسی Noᴄtis Luᴄis خود به خود احسان ظاهر میشه :دی

آخرین ویرایش:
منم همینطور :-" اصلا مگه قرار نبود لینک بزاریم؟ پس چطوری به امضا تغییر کرد؟ :-" :دی

من امضا نمیتونم بزارم:-"

منم همینطور :-" اصلا مگه قرار نبود لینک بزاریم؟ پس چطوری به امضا تغییر کرد؟ :-" :دی
نه خیر. چون شما از دست اندرکارانِ تاپیک هستین و همه-تون شریک جرم حساب میشین، به مدت یه هفته باید امضا بذارین:-" :biggrin1: چون نظر سنجی بزرگی هست قرار شد امضا بذاریم:biggrin1:

اینم یه راهشه =))

بیا منم کمکت میکنم :-"
@Tommy Fisher @Dreamy @m.a.t @milad dmc @Dinosaur
فعلا کس دیگه ای به ذهنم نمیرسه :-" در ضمن فکر کنم اگه اسم کاربری رو کامل توی پست بزاری اتوماتیک جواب بده :دی مثلا بنویسی Noᴄtis Luᴄis خود به خود احسان ظاهر میشه :دی

تاداااااااااااا :دی البته @ هم لازم داره :دی

جک د ریپر هم که نظرسنجی رو فتح کرد :دی

1021 صفحه؟:|:دی چند دوره برگزار شده؟اگه فینال بین جان مارستون و سالید سنیک نبود بگین ما بریم که اینجا جای ما نیست :دی:دی

نه خیر. چون شما از دست اندرکارانِ تاپیک هستین و همه-تون شریک جرم حساب میشین، به مدت یه هفته باید امضا بذارین:-" :biggrin1: چون نظر سنجی بزرگی هست قرار شد امضا بذاریم:biggrin1:
تو الان بیا و GOW جدید رو معرفی رسمی کن! نه لینکی میاد تو امضا،نه تصویری! همینطور آواتار! :d
اصلا رو من حساب نکنید که دست نمیخوره>:) شاید از راه های دیگه یک کاری بشه کرد:-"

مثلا...
این مردک رو هم انقدر منشن کنید تا بیاد توی تاپیک! :|

@.:Darkness:.

اگر کسی تکراری بود،شرمنده دیگه :p

ویرایش: نصفش کار نکرد=)) =)) مخصوصا این مردک کیان :|
ویرایش2:ویرایش کردم خط بالا رو فقط اضافه کردم، یک سری دیگشم کار کرد:))
ویرایش3: خوب یکی دیگشم درست شد! ولی همچنان اندر خم یک کوچه ایم برای کیان! :|

@.:Darkness:.
آهان اشتباه نوشتم اینه فکر کنم :-"

@.: Darkness :.

انقدر منشن بدید نابود بشه >:)

آخرین ویرایش:
ما هم به صورت ناخودآگاه به اینجا فراخوانده شدیم :d اگه امضایی ، لینکی ، بیانه ، شعاری چیزی هست بدین تا بذاریم امضا.:d
پ.ن : فکر کنم کلا کسی نتونه منو منشن کنه :d با نام کاربریم دهن سیستم منشن صاف میشه.:d:|

چیه؟ کیه؟ کی با من کار داره:دی

آقایون بیایید نظر سنجی بذاریم این جوری:

کریتوس، نیت و گودرز VS استاد سرآشپز، مارکوس فنیکس و شقایق

آخه اینا چه ربطی به هم دارن؟ خود به خود میشه نظر سنجی "سونی و گودرز VS مایکروسافت و شقایق"

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or