X Vs. Y (پست اول تاپیک خوانده شود)

Group XXIV

• مجموع رای دهنده‌ها
    20
  • نظرسنجی بسته شده است .
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
حالا که علی نیست تا با گیف هاش نابودمون کنه، یه خورده تبلیغات کنیم>:)

f1fd5iwvsptltt5rholx.jpg

"All that talk about justice... and here I am, just another killer..."

— Raiden, in the immediate aftermath of unlocking his Jack the Ripper persona.

[warning=اخطار]حواستون باشه مرتضی همین دور و براست/:)[/warning]

چند روز دیگه مونده؟ :-" عذاب وجدان دارم نتونستم تبلیغ کنم:(

بچه ها پایه تگ تیم هستید؟:d یه تگ تیمِ عالی:

Master Chief / Marcus Fenix Vs. Kratos / Nathan Drake

:d

از نظر من که عالیه:d

عالیه :دی استقبال میشه :دی ولی من رای نمیدم :| :| :| :| دو طرف برام فوق محبوبن :|

موافقم >:) >:) >:)
اما تاپیک هنوز جون نگرفته:( میترسم حروم بشه این نظرسنجی:(

باید تبلیغات کنیم:d البته نه تبلیغاتِ مغیر قوانین پست اول. منظورم اینه که تبلیغات کنیم که همچین نظر سنجی در جریانه:d
میتونیم با قرار دادن نظر سنجی توی امضاهامون شروع کنیم. بعد میتونیم کارهای دیگه بکنیم و وقتی همه مطلع شدن، یه زمان میذاریم و شروع میکنیم:d

پ.ن: منم رای نمیدم:bighug:

آخرین ویرایش:
باید تبلیغات کنیم:d البته نه تبلیغاتِ مغیر قوانین پست اول. منظورم اینه که تبلیغات کنیم که همچین نظر سنجی در جریانه:d
میتونیم با قرار دادن نظر سنجی توی امضاهامون شروع کنیم. بعد میتونیم کارهای دیگه بکنیم و وقتی همه مطلع شدن، یه زمان میذاریم و شروع میکنیم:d

پ.ن: منم رای نمیدم:bighug:

علی منم با تبلیغ برای اوج گرفتن تاپیک موافقم :دی حیفه همچین نظرسنجی خوبی هدر بره :( فقط اگه قراره توی امضا لینک بزاریم بهتر نیست بجای نوشتن X Vs. Y از همون شخصیت های نظرسنجی استفاده کنیم؟ مثلا بنویسیم Master Chief / Marcus Fenix Vs. Kratos / Nathan Drake :دی

علی منم با تبلیغ برای اوج گرفتن تاپیک موافقم :دی حیفه همچین نظرسنجی خوبی هدر بره :( فقط اگه قراره توی امضا لینک بزاریم بهتر نیست بجای نوشتن X Vs. Y از همون شخصیت های نظرسنجی استفاده کنیم؟ مثلا بنویسیم Master Chief / Marcus Fenix Vs. Kratos / Nathan Drake :دی
Ikuze:biggrin1:

دارم به شدت میکوشم بیشتر افراد رو منشن کنم بیان اینجا ولی سیستم منشن خیلی ***** :|

پ.ن: اونایی که منشن به دستشون میرسه، فحشم ندین
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
خب یبار بزارین سونی علیه مایکروسافت!!!
آخه مستر و مارکوس چه ربطی دارن که با هم باشن، نیتن و کریتوس هم همینطور هیچ ربطی به هم ندارن!:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or